<p>Aš jau po komisijos - operacija gruodžio 1, paskui spręs ar dar bus chemoterapija, ar spindulinė terapija, žodžiu kaip visada kol kas jokio aiškumo priklausys nuo to ką ras. </p>
<p>Turiu vieną normalų klausimą ir vieną kvailą. Tai nuo kvailo pradėsiu. Taigi, tuoj Kalėdos, o aš neturiu dar nei vienos dovanos. Klausimas - kaip greit po mastektomijos galėsiu išeiti į parduotuves (t.y. eiti į lauką kaip žmogus)? Ar man pasiskubinti iki operacijos, nes paskui neišeisiu iš namų?</p>
<p>Ir kitas klausimas - sakė kad stebėjimui darys MRT po 6 mėn. O neturėtų būti stebėjimas su KT kas tris mėn? kaip jus stebi? Vėžio žymenys man neinformatyvūs.</p>
1.Kvailasis klausimas. Turi dar kazkiek laiko iki Kaledu, gali prasinesti po parduotuves dabar. Po operacijso, mane israse lygiai po 10 dienu. KOl nuejau iki masinos (kitoe puseje gatves) nesdama tulpiu puokste maniau nualpsiu, begalinis silpnmas buvo. Del posakio kaip zmogus eiti i lauka...Je kalbi apie papa, kurio truks Imastektomija), tai ligonineje gausi liemenele ir proteziukus du. Vienas bus mikstas pooperacinis, nespaudziantis rando. Su juo ir galesi keliauti i zmones. KItas pastovu, sukesnis ir kietesnis. Ji veliau pradesi nesiot. Esi uz mane gerokai jaunesne, tai ir atsistatinesi greiciau. Vienai tikrai nesiulyciau makaluotis po zmones, nes nu maza ka, bet jei su vyru, po paranke, su masiniuku nuo duru iki duru, su pasedejimais, pailsejimais manau po kokiu 2 savaiciu galesi bandyt eit. Viskas priklausys kaip atsistatinesi.
Beje i operacine vaziuoji su kojinaitem ir kelnaitem (savom). Taip, kad labai sexy neprisirink:) Ba kaip as pries uzmigdama ant operacinio stalo, dar bandziau su jais juokauti, kad chirurgai gali pasiaudoti mano bejegiska padetii Va ka reiskia 30 metu seklio morkos zmona ;)
2. Rimtas klausimas. Po opercijos ir likusio gydymo, sanatorijos ilgalaikei stebesenai as pasirinkau Luksyte. Ji kiekviena apsilankyma apciupinedavo likusia kruti ir randa. Visada!!! Kraujo tyrimai, markeris kas 3 menesius. Po metu scintigrafija, Echoskopija kas pusmeti lyg. Pas juos viskas pagal plana vyksta. Paskubinsi, tik jei yra nusiskudimai.
Eisiu Tavys lankyt