Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Merginos, labai ne i tema prasymas:) Jei nesunku, pabalsuokit uz mano foto:) Bandau laimeti perlu korolius smile.gif
http://gourmet.leten.../rita-marmiene/
Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 11 19, 20:29)
Merginos, labai ne i tema prasymas:) Jei nesunku, pabalsuokit uz mano foto:) Bandau laimeti perlu korolius smile.gif
http://gourmet.leten.../rita-marmiene/
Aciu labai smile.gif

prabalsuota smile.gif tikrai faina kompanija wub.gif
Atsakyti

Undzinka,  prabalsuota. Linkiu laimeti perlus. 

Merginos labai noriu paklausti ar kuriai nors buvo po švitinimo temperatūra.  Atsirado svitinimo metu ir jau koks menuo laikosi 37, 2 - 37.4. Kraujo,  šlapimo tyrimus padarė  , viskas normoje. Tiesiog tarsi ir nera priezasties. Bet kazkaip labai jau neramu darosi. Seimos gydytoja nežino,  pas onkologa- radiologa svitinimai baigti . Operavęs chirurgas irgi nemato priezasties. Žodžiu pagal juos sveika, bet jauciuosi tai tikrai nekaip,  kazkokia visa ''drebanti". Pagalvojau gal man pasidaryti tuos CEA markerio tyrimus. Idomu tik kiek laiko po švitinimo galima juos daryti. Pas onkologa paskirta tik po 2 men. Tai esu kazkokioj sumaistyje,  tarsi jau pagydyta,  bet... 

Atsakyti

Prabalsuota :4u:  Superiniai kacinukai  :)​ 

Atsakyti

Prabalsuota :4u:  Superiniai kacinukai  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2017 11 20, 13:47)
<p>Undzinka,  prabalsuota. Linkiu laimeti perlus. </p><p></p><p>Merginos labai noriu paklausti ar kuriai nors buvo po švitinimo temperatūra.  Atsirado svitinimo metu ir jau koks menuo laikosi 37, 2 - 37.4. Kraujo,  šlapimo tyrimus padarė  , viskas normoje. Tiesiog tarsi ir nera priezasties. Bet kazkaip labai jau neramu darosi. Seimos gydytoja nežino,  pas onkologa- radiologa svitinimai baigti . Operavęs chirurgas irgi nemato priezasties. Žodžiu pagal juos sveika, bet jauciuosi tai tikrai nekaip,  kazkokia visa ''drebanti". Pagalvojau gal man pasidaryti tuos CEA markerio tyrimus. Idomu tik kiek laiko po švitinimo galima juos daryti. Pas onkologa paskirta tik po 2 men. Tai esu kazkokioj sumaistyje,  tarsi jau pagydyta,  bet... </p>

Man nebuvo temperatūros, tik buvo pakritę leukocitai. O jei pabandyti pas radiologą, pas kuri vaikščiojote, nueiti, taip tiesiog pasiprašius..? O kokius kraujo tyrimus darėtės? Tik bendrą kraujo tyrimą, ar daugiau ką? Kokį CRB, ASO, RF darėte? Gal koks uždegiminis židinys kur tuno..?
Papildyta:
Undzinka, prabalsuota! Super kacanai:).
Atsakyti

Ačiū, belulino,  už  atsakymą, man darė bendrą kraujo ir crb tyrimus. Viskas normoje. O radiologui skundziausi 2 savaites kad turiu temperaturos,  tai jokių patarimų negavau :unsure: . Liepė tik stebėti kad nepakiltų iki 38 ,   tuomet jau nebesvitintu. O kada negauni atsakymų iš gydytojų  ,  tai ieskai patarimų supermamoj. Galvoju,  kaip aš pasikeičiau,  dar prieš  pusmetį visai nebūčiau kreipusi demesio į tokią temperatūrą,  o dabar jau įjungiau fantaziją su baisiausiu scenarijum.  

Dar norėjau paklausti,  ar kuri vartojot bičių piki ( propoli).  Skaiciau,  kad Ruolia giria kaip labai naudingą. Tik įdomu, ar kapsulemis irgi tas pats efektas? 

Visoms geros sveikatytes ir optimizmo. 

Atsakyti

Labas merginos.Noriu  paklausti ar tuoj po operacijos reikalinga kokia speciali liemenelė?Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2017 11 20, 22:13)
<p>
Labas merginos.Noriu  paklausti ar tuoj po operacijos reikalinga kokia speciali liemenelė?Ačiū.</p>
<p> </p>
<p> </p>

Kdangi pas mane atlikta radikali mastektomija, as nenesiojau jokios lieneles kol nesugijo randas, nes jis ilgas labai (nuo vidurio krutines iki vidurio pazasties). O jei bus atiekama tausojanti operacija gal ir galima bandyt detis liemenele iprasta. I palata po operacijos ateina ortopedionio atstove ir parenka specialia liemene ir proteziuka (dalini ar pilna). Ir po keliu dienu atnesa i palata jau uzsakyma.
Atsakyti
Liuks seimynele:-) mano balsas jiems,o karoliai semininkei:-):-):-)
Atsakyti

Prabalsuota! Šitie katinai yra turbo.

luk@, aš propolį tik į gerklę purškiu kai peršalu, bet gal net ir pagerčiau, dėkui kad priminei. Jo, Ruolia giria kad geras dalykas.

Atsakyti
Labai aciu visoms uz grazius zodzius apie mano kacinus smile.gif
Brazil, ar jau apsitarei kada guliesi i ligonine? Uzlekciau aplankyt, as gi vazineju daznai i NVI.
NUo ketvirtadienio startuoju su 4 ciklu.
As biciu duonele po nedaug valgau. Ir skanu ir sveika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 21 lapkričio 2017 - 09:17