Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

ingriga, sekmes Tau!
Ar tu galetum pasidalinti pozymiais, del kuriu taip susirupinote su gydytoja?

As ejau profilaktiskai pries vaziuojant i NVI po pusmecio, nors praita sav. pradejo mausti pilvo apacia. Ziurinejo ir is vidaus ir is isores, ir vienokiu ir kitokiu antgaliu, kilo itarimu. Aisku gali buti, kad hormonai stiprai sudurniavo. Jei idomu rytoj atsakyma nuskanuota galesiu i AZ persiusti.

Pries pusmeti visakas buvo gerai.

Kiek reiktu gyd. duoti, nes gaunasi kaip ir privatus vizitas. gal i AZ

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 11 08, 16:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ikulia" data-cid="71877624" data-time="1510148368"><div><p>ingriga, sekmes Tau!
Ar tu galetum pasidalinti pozymiais, del kuriu taip susirupinote su gydytoja?</p></div></blockquote><p>As ejau profilaktiskai pries vaziuojant i NVI po pusmecio, nors praita sav. pradejo mausti pilvo apacia. Ziurinejo ir is vidaus ir is isores, ir vienokiu ir kitokiu antgaliu, kilo itarimu. Aisku gali buti, kad hormonai stiprai sudurniavo. Jei idomu rytoj atsakyma nuskanuota galesiu i AZ persiusti.
</p><p>Pries pusmeti visakas buvo gerai.
</p><p>Kiek reiktu gyd. duoti, nes gaunasi kaip ir privatus vizitas. gal i AZ
</p>

Sekmes! Lauksiu atsakymo. Nes man beveik nuolat maudzia pilvo apacia ir skauda nugaros apacia. Tikrina-nieko nemato. Jau prasiau ir moteriskus hormonus patikrinti, atsisake, nes nemato pagrindo blink.gif Vienu zodziu, pati save stebiu nuolat.
Atsakyti

Labas visoms,

Priėjau šiandien pas Intaitę, labai maloni gyd. Nusiraminau iki sekančiu mm, o tada žiūrėsim   :hmm: 

žymenys nieko blogo nerodo

Atsakyti
Nekenciu ketvirtadieniu....
Nus trecia treciojo ciklo chemija iveikta. Neutrofilai 2.1...Neblogai dar. Dabar 2 savaites poilsiui ir atsigavimui...
Atsakyti

o as megstu penktadienius,ne vieno zmogaus eilej....

https://www.youtube....h?v=h3TuZj_OAf0

Atsakyti
Ne nu to dar nebuvo...Isbere, kaip kokia penkiolikine...Skruostai nuseti smulkiais spuogiukais , kurie paspaudus sprogineja...Blyn....
O dar kai pakalbejau su gydytoja apie visokius salutinius poveikius, tai pasake, kad ne tik kraujui toksiskas vaistas, bet ir neurotoksiskas. Del to gali keistis skonio receptoriai, vat is kur tas metalo skonis burnoje. O tas vis atsirandantis guzas krutineje- tai pasirodo spazmas, kuri sukelia vaistai...Zodziu, kuo toliau, tuo idomiau... Ir dar kas butu juokinga, bet deja nera, tai, kad sie vaistai neturi sukeelti pykinimo...O mane pykina...
Merginos, kaip Jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 11 lapkričio 2017 - 10:35

Undzinka  :console: tu stipri, atlaikysi  :4u: 

Atsakyti

Undzinka, ir man tokie spuogiukai buvo bent porą kartų po kelias dienas. Manau toksinai šalinasi (oda juk šalinimo organas). Man labai padėjo aloe vera arba pelyno arbatos kompresai. Vakare prieš miegą išmirkytais vatos tamponiukais apsiklijuodavau veidą valandai, ryte jau būdavo švariau. Ir taip kokius tris vakarus iš eilės. Baigsis chemija, viskas pasitvarkys.

Mano kalcis jau normoj.

Linkėjmai visoms.

Atsakyti
Sveikatos visoms:-) turiu klausimeli,gal buvot susidure su krauju slapime,jau panikuot,ar dar palaukt?:-)
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2017 11 12, 23:11)
Sveikatos visoms:-) turiu klausimeli,gal buvot susidure su krauju slapime,jau panikuot,ar dar palaukt?:-)

Na, priklauso kiek to kraujo... Ar nera slapimo taku uzdiegimo, ar nera menesiniu...? Labai panikuoti gal nereikia, bet issiaiskinti priezasti reiketu...
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 11 11, 11:32)
Ne nu to dar nebuvo...Isbere, kaip kokia penkiolikine...Skruostai nuseti smulkiais spuogiukais , kurie paspaudus sprogineja...Blyn....
O dar kai pakalbejau su gydytoja apie visokius salutinius poveikius, tai pasake, kad ne tik kraujui toksiskas vaistas, bet ir neurotoksiskas. Del to gali keistis skonio receptoriai, vat is kur tas metalo skonis burnoje. O tas vis atsirandantis guzas krutineje- tai pasirodo spazmas, kuri sukelia vaistai...Zodziu, kuo toliau, tuo idomiau... Ir dar kas butu juokinga, bet deja nera, tai, kad sie vaistai neturi sukeelti pykinimo...O mane pykina...
Merginos, kaip Jus?

Undzinka, dabar vaikams nuo vejaraupiu berimo naudoja kazkoki bespalvi skysti vietoj zelionkos. Gal tiktu ir jums nuo spuogu. Nezinau kaip vadinasi. Bet gal paklausius vaistineje ka patartu...
Tiesa, prisiminiau, kadaise landziojau internetiniame puslapyje, apie kuri pasakojo tas anglas profesorius. Tai ten buvau radus visu hemoterapiniu vaistu salutinius poveikius labai smulkiai aprasytus...
Atsakyti
Labutis visoms,gal yra jusu tarpe su HER+ ir gaunanciu biologine terapija herceprina su perjeta,jei tokiu yra ,gal galit parasyti,nuo kada ir kaip skyre ,butent ,perjeta,buciau lab. dekinga,stiprybes ir sveikatos visoms smile.gif
Atsakyti
Labas likimo drauges. Kaip laikotes? Kaip einasi gydymai, tyrimai, nuotaikos, lietus, dargana, liudesiai ir panasiai?
Pas mane chemijos mediumas:) Tris pilni ciklai iveikti (3x3). Liko dar iek pat. Gaila, kad nepavyko gauti KT po 3ciklo. Buus tik sausio 2diena. Tai busiu jau ir 4 cikla iveikus. O gal dar pavyks Asadauskienes paprasyt,kad paieskotu ankstenes vietos. Nezinau ar as cia save itikineju ar taip yra is tiesu, bet minkstuju audniu darinys, kuris perauges krutines lasta (as ji ciuopiau ir jauciau) na mano rankoms atrodo sumazejes ir suminstejes. As vis maudydamasi ciupiju ciupiju...Gydytoja vis zada sekanti karta isrenkti ir apziureti smile.gif bet kai ateina tas kitas kartas vis pamirsta as irgi.
As dar gaunu zoledrono rugsti kaulams stiprinti. Ar gaunate kuri nors?
Kazko pastaruoju metu slabna ir nera nuotaikos visai...
Atsakyti