Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(ingriga @ 2017 11 07, 15:21)
<p>Merginos SOS, gal galite NVI parekomenduoti ginekologa, bijau, kad per si gimtadieni kitas galas sugalvojo dovana tadaryti doh.gif
</p>

NVI negaliu nieko parekomenduot, nesusiduriau.... Gal nepanikuok ansciau laiko...zinau, kad lengva pasakyt....O pas paprasta ginekologa buvai? GAliu gera privatu parekomenduot. MAno sese akusere, tai padeda man kai reik skubiai...
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 11 07, 15:21)
<p>Merginos SOS, gal galite NVI parekomenduoti ginekologa, bijau, kad per si gimtadieni kitas galas sugalvojo dovana tadaryti doh.gif
</p>

Intaitė
Atsakyti

Oi zinau kaip su ta panika, stengiuos :oh:

Nezinau ar yra tikslas eiti privaciai :hmm:  isziurejo per visus galus, yra itarimu :cry2: dave siuntima

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 11 07, 16:21)
</p>

4u.gif tik Intaite...bet jos reikia ieskot skyriuje,o ne poliklinikoj. Prie santaru yra privatus jos kabinetas,bet ten eiles baisios. Jeigu rasiu telef,parasysiu az.
Atsakyti

Ačiū merginos  :notworthy:  penktadieni pas savo važiuoju, tai bandysiu važuoti ankščiau apie 8, gal pasiseks

Atsakyti

Apie genu tyrima http://www.nvi.lt/wp...nu-tyrimams.pdf:mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 11 07, 17:36)
<p>Apie genu tyrima <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.nvi.lt/wp-content/uploads/2017/05/Indikacijos-BRCA1_2-genu-tyrimams.pdf'>http://www.nvi.lt/wp-content/uploads/2017/05/Indikacijos-BRCA1_2-genu-tyrimams.pdf</a>:mirksiukas: 
</p>

Ot dekui!!!! Pasiskaiciau... manau galiu prasyt, kad man paskirtu ta 2 eiles genu tyrima. 1 eiles nenustate pas mane BRC geno, bet...mano mama sirgo kruties veziu (aciu Dievui, 5 metai viskas jau gerai), mamos sesuo - kiausidziu veziu, mamos vienas brolis skrandzio, kitas brolis-prostatos, o pusbroliui buvo smegenyse... Visa tai sakiau genetikui, viska nupaise. Bet daugiau netyre. Reikia bandyt su onkologe pasikalbet.
Kaip askaiciau ka parasiau...paciai baisu pasidare...visa gimine, vien onkologines ligos....verysad.gif
Atsakyti
nu va taip iseina turetu ir man daryti II lygio genetinius tyrimus g.gif nes as iki 40 metu esu
buvo ir pas mane giminej onko ligoniu. mociute gimdos kaklelio, po to plauciu, prosenele irgi kazkokia onkoliga gydesi, mamos pusesere tik neseniai irgi kruties v gydyma uzbaige. bet man genetike vis tiek sake kad nera to geno kruties vezio, sake matyt aplamai giminej toks imunitetas kad sunkiau vezines lasteles atpazysta unsure.gif

Joo UNDZIKA ir as ketvirtadieniu nebemegstu dry.gif rytoj kaiptik keliausiu lasintis herceptina... o jau kaip kraujagysles man skaudet pradejo doh.gif niekad jokiu adatu nebijodavau bet jau praeita karta vos neapsiverkiau sad.gif visa ranka po to skaudejo o jei kas prisiliesdavo tai isvis ziauriai... isvis vos beiduria man i tas kraujagysles doh.gif
Atsakyti

Laba, Undzinka ir kitos,

aš kalcio daugiau nesityriau. Nusprendžiau visus įtarimus kol kas stumti į šalį ir palaukti po operacijų. Nes kraujas mano tai aukštyn, tai žemyn - pasiekė normą ir vėl nukrito. Tie visi nervai ir įtarimai manau nepadeda. O pakilo, kai buvau į Birštoną nulėkus dienai su nakvyne. Pavalgiau mėsų, pyrago, išgėriau vyno ir net brendžio, žodžiu leidau sau vieną dieną atsipalaiduoti. Kitą dieną kraujas buvo geras :) O po kelių dienų vėl pakrito.

Taigi, artimiausiu metu išeinu pailsėti nuo visko, pyragų nevalgysiu žinoma, bet biškelį atsiribosiu nuo interneto ir visokių papildomų tyrimų.

Sveikatos, stiprybės ir šviesių dienų visoms! Kaip sakė Paksas - mes nugalėsim! :)  :B​ 

Atsakyti

man kraujas irgi turbut blogiausias per istorija

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 11 07, 16:53)
<p>Ačiū merginos  notworthy.gif  penktadieni pas savo važiuoju, tai bandysiu važuoti ankščiau apie 8, gal pasiseks
</p>

ingriga, sekmes Tau!
Ar tu galetum pasidalinti pozymiais, del kuriu taip susirupinote su gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 11 08, 14:30)
<p>Laba, Undzinka ir kitos,
</p><p>aš kalcio daugiau nesityriau. Nusprendžiau visus įtarimus kol kas stumti į šalį ir palaukti po operacijų. Nes kraujas mano tai aukštyn, tai žemyn - pasiekė normą ir vėl nukrito. Tie visi nervai ir įtarimai manau nepadeda. O pakilo, kai buvau į Birštoną nulėkus dienai su nakvyne. Pavalgiau mėsų, pyrago, išgėriau vyno ir net brendžio, žodžiu leidau sau vieną dieną atsipalaiduoti. Kitą dieną kraujas buvo geras smile.gif O po kelių dienų vėl pakrito.</p><p>Taigi, artimiausiu metu išeinu pailsėti nuo visko, pyragų nevalgysiu žinoma, bet biškelį atsiribosiu nuo interneto ir visokių papildomų tyrimų.</p><p>Sveikatos, stiprybės ir šviesių dienų visoms! Kaip sakė Paksas - mes nugalėsim! smile.gif  cool.gif​ </p>

Brazil, buvai sanatorijoj ar šiaip..? Galvoju pati, kur nulėkus, ar imti savaitgalio programa sanatorijoj kurioj nors, ar šiaip tiesiog pabūti kur kurorte. Kas nors buvote Klaipėdoje pranciškonų onkocentre? Ar verta ten nuvažiuoti pabūti prie juros?
Atsakyti