QUOTE(Undzinka @ 2016 12 05, 15:02)
Naturali, kaip Tu? Kokios zinios is latviu. Jei turi galimybe ir sveikatos brukstelk, nu labai jaudinuosi....
ViTiMe - kokia sanatorija issirinkai? Kaip sekasi procedurintis. Prasom atsiraportuoti
Raportuoju:
Išsirinkau Birštono Eglę. PAdėjo galutinai apsispręsti dabar ten esanti mūsų likimo draugė (sakė, kad viskas ten labai šiuolaikiškai ir super) ir tai, kad šnd po operacijos ligoninėj guli mano dukrytė, tai savaitgaliui arčiau bus parlėkt aplankyt. VAžiuoju tik rytoj, pavyko porą dienų perkelt, nes vaikui planinė iš seniau sudėliota buvo (nieko rimto). RYt panirsiu į malonumų jūrą ir būtinai atsiraportuosiu
.
Papildyta:
QUOTE(dalufo @ 2016 12 03, 08:57)
Aciu selika uz nuorodas,man dar nesustate gydymo plano ,tik sekancia savaite zinosiu,kol kas pokalbis su gyd buvo daugiau bendro pobudzio ,tai ji ir uzsimine kad bus ir biologine ir chemija kartu
turiu ilgus plaukus,tai galvoju kiek pasitrumpinsiu,kad paskui psichologiskai legviau butu
Ten kazkuri i sanatorija vaziuoja,rodos vitime,as tai vaziavau i Palanga,lab faina,patiko,tik kad nekazka tu proceduru galima onkologiniams -rankos ir nugaros masaza gavau,kineziterapija/tokia manksta/o is vandens proceduru tai po kruties operac leido tik perlines vonias,/na gal dabar kitaip,nezinau/tai as varinejau pajuriu ir "vedinau"smegenis,nes tu minciu visokiausiu...
Turbut ir yra sunkiausiai sutvarkyti ta "galvos kompiuteri"
Stiprybes visoms
Ačiū už patarimą, žiemos sezonui Palanga toloka,o man yr būtinumas namo parlėkt savaitgaliais. Pritariu, kad su galvos kompiuteriu sunkoka, todėl stengiuosi nuolat būti užimta, tada ir kompiuteris užimtas, nesąmoniu ner kadu galvoti
.
Papildyta:
QUOTE(dalufo @ 2016 12 03, 08:57)
Aciu selika uz nuorodas,man dar nesustate gydymo plano ,tik sekancia savaite zinosiu,kol kas pokalbis su gyd buvo daugiau bendro pobudzio ,tai ji ir uzsimine kad bus ir biologine ir chemija kartu
turiu ilgus plaukus,tai galvoju kiek pasitrumpinsiu,kad paskui psichologiskai legviau butu
Ten kazkuri i sanatorija vaziuoja,rodos vitime,as tai vaziavau i Palanga,lab faina,patiko,tik kad nekazka tu proceduru galima onkologiniams -rankos ir nugaros masaza gavau,kineziterapija/tokia manksta/o is vandens proceduru tai po kruties operac leido tik perlines vonias,/na gal dabar kitaip,nezinau/tai as varinejau pajuriu ir "vedinau"smegenis,nes tu minciu visokiausiu...
Turbut ir yra sunkiausiai sutvarkyti ta "galvos kompiuteri"
Stiprybes visoms
Ačiū už patarimą, žiemos sezonui Palanga toloka,o man yr būtinumas namo parlėkt savaitgaliais. Pritariu, kad su galvos kompiuteriu sunkoka, todėl stengiuosi nuolat būti užimta, tada ir kompiuteris užimtas, nesąmoniu ner kadu galvoti
.