Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(dalufo @ 2016 12 01, 15:00)
Labutis visoms smile.gif turiu histologini tyrimo atsakyma-HER3+,gyd sake kad bandys kombinuoti biologine terapija su chemija,nutariau ruostis plauku slinkimui mirksiukas.gif nes pries tuos 18 metu tai po tuometines chemojos plaukai neslinko,normaliai jauciausi ir atsilasinus i darba ejau ir niekas net neitare kad sergu biggrin.gif gal kuri is jusu zinot kur vilnuje galima nusipirkti normal peruka?

laikykis 4u.gif isivaizduoju kaip sunku zinant kad antra karta vel gydyma teks atlaikyt... unsure.gif
o pirma karta irgi buvo HER+++? o kaip hormonu receptoriai?
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2016 12 01, 18:41)
laikykis  4u.gif  isivaizduoju kaip sunku zinant kad antra karta vel gydyma teks atlaikyt...  unsure.gif
o pirma karta irgi buvo HER+++? o kaip hormonu receptoriai?

Turbut pries 18 metu dar net netyre del to HER. Dalufo, sekmes ir siame etape 4u.gif
ViTiMe, klausei del sanatorijos: as asmeniskai buvau Tulpes sanatorijoje, Birstone. Labai patiko. Ir personalas, ir proceduros, ir gyvenimo salygos, ir maistas. O gamta aplink kokia nuostabi, grynas oras.
Undzinka, as turejau rankos nuo rieso iki peties venu uzdegima. Daktarai patare deti Visnevskio tepalo arba tarkuotu bulviu kompresus. Man padejo. Visnevskio labai smirdejo, bet nueme skausma ir paraudima.
Atsakyti
Labas ponios ir paneles.
Na ka atlaikaiu 5 chemijas (liko dar viena). Dabar gaunu svytinima i klubus (ten didziausios metastazes). Paskyre nedaug - 5 seansus. Siandien gydytoja issikviecia pris spindulius ir sako, kad kraujas labai blogas. Cia man pirma karta per visa gydyma taip. Gavau injekcija i pilva ir ryt ziuresim ka kraujas rodys. Kazkaip nuliudau del to. Po spinduliu man labai silpna ir norisi tik miego....

Buvau sutikus ViTiMe po jos jubiliejinio 25 spidulio:) Enerdzaizeris:) Kaip visgi zmogu keicia plaukai, antakiai ir blakstienos:) Dziaugiuos uz TAve ViTiMe!!!!! Linkiu malonaus ir sveikaingo buvimo sanatorijoje. Tikiuosi atsiraportuosi:)
Atsakyti
Undzinka, neliūdėk, po injekcijos kraujas atsistatys. Mano mamai visada pakrenta antrą savaitę, po baltos dabar pirmą pakrito, trūko iki normos, tai irgi suleidžia vaistų, ir atsistato 4u.gif
Atsakyti
Labutis,jo merginos,pries 18 metu jokiu HER ir pan tyrimu nedare,tiesiog matyt,pagal kazkokias schemas taikydavo gydyma ir ,sakyciau,labai individualiai.PVZ mano giminaite operavo metais anksciau,ji kiek vyresne uz mane,tai ja pirmiau svitino,po to operacija ir jokios chemijos,o man-tai pirma operacija/sutikau su pilnu salinimu,nes pagalvojau kad daugiau negimdysiu ir ant podiumo neisiu biggrin.gif /po operacijos svitinimas 25 seansai ir po to chemija,viska pernesiau puikiai,ir va dabar islindo toks blynas....bandau kazkaip likytis,su mintimis kad mokslas vistiek per tuos metus kazkiek pasistumejo i prieki ir yra naujoviu ,kurios tikiuosi pades mirksiukas.gif
Papildyta:
noriu pasakyti Udzinkai-,velgi tais anais laikais,tai kai krisdavo po chemijos leukocita-tai paprasciausiai3dienas pagerdavai prednizolono po 1 tabl ir kraujas kaip ant mieliu iskart pasitaisydavo,o dabar kazkas jau naujo ,kaip suprantu smile.gif
Papildyta:
Na merginos dar tas pats klausimelis-kas naudijot biologine terapija kartu su chemija-kada pradeda "vaziuoti"plaukai,ir gal zinot kuri kur vilniuje nusipirkti normalu peruka,Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalufo @ 2016 12 02, 12:52)

Na merginos dar tas pats klausimelis-kas naudijot biologine terapija kartu su chemija-kada pradeda "vaziuoti"plaukai,ir gal zinot kuri kur vilniuje nusipirkti normalu peruka,Aciu smile.gif

Labas visoms☺ Man lašino biologinę kartu su skaidria (nerašau balta,nes ji bespalvė) chemija.Tai plaukai pradėjo krist jei gerai prisimenu po antro lašinimo kažkelintą dieną.Iš pradžių nestipriai,paskui-kiek brauki ranka,tiek jinai plaukuota.O kai paskutinį kartą išploviau plaukus,jie susivėlė į vailoką,neįmanoma buvo iššukuot.Negyvi.Tai sūnus paėmė žirkles ir nukirpo.Šiaip iki visiško nuplikimo neiškrito man.Bet peruko nenešiojau nei vienos dienos.Kažkaip blogai psichologiškai man su juo.Pasisiuvau gražias kepurytes ir nešioju.Jau galėčiau nusiimt,bet noriu šukuoseną paaugint.😀 P.s. peruką turiu,galėčiau patodyt.Jei nori,parašyk į a.ž. Aš pirkau seniai,kai pirmąsyk susirgau.Ties p.c."Europa" yra požeminis perėjimas.Jame daug visokių parduotuvėlių.Viena iš jų buvo perukai.Db nežinau ar dar yra.Paskui Akropoly mačiau daug perukų.O šiaip internete pasiieškok.Tik pirk kol dar plaukai yra,nes paskui bus pačiai nepatogu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selika: 02 gruodžio 2016 - 19:48
Aciu selika uz nuorodas,man dar nesustate gydymo plano ,tik sekancia savaite zinosiu,kol kas pokalbis su gyd buvo daugiau bendro pobudzio ,tai ji ir uzsimine kad bus ir biologine ir chemija kartu mirksiukas.gif turiu ilgus plaukus,tai galvoju kiek pasitrumpinsiu,kad paskui psichologiskai legviau butu smile.gif
Ten kazkuri i sanatorija vaziuoja,rodos vitime,as tai vaziavau i Palanga,lab faina,patiko,tik kad nekazka tu proceduru galima onkologiniams -rankos ir nugaros masaza gavau,kineziterapija/tokia manksta/o is vandens proceduru tai po kruties operac leido tik perlines vonias,/na gal dabar kitaip,nezinau/tai as varinejau pajuriu ir "vedinau"smegenis,nes tu minciu visokiausiu...
Turbut ir yra sunkiausiai sutvarkyti ta "galvos kompiuteri" biggrin.gif Stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
Naturali, kaip Tu? Kokios zinios is latviu. Jei turi galimybe ir sveikatos brukstelk, nu labai jaudinuosi....
ViTiMe - kokia sanatorija issirinkai? Kaip sekasi procedurintis. Prasom atsiraportuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 12 05, 15:02)
Naturali, kaip Tu? Kokios zinios is latviu. Jei turi galimybe ir sveikatos brukstelk, nu labai jaudinuosi....
ViTiMe - kokia sanatorija issirinkai? Kaip sekasi procedurintis. Prasom atsiraportuoti smile.gif

Raportuoju: smile.gifsmile.gifsmile.gif Išsirinkau Birštono Eglę. PAdėjo galutinai apsispręsti dabar ten esanti mūsų likimo draugė (sakė, kad viskas ten labai šiuolaikiškai ir super) ir tai, kad šnd po operacijos ligoninėj guli mano dukrytė, tai savaitgaliui arčiau bus parlėkt aplankyt. VAžiuoju tik rytoj, pavyko porą dienų perkelt, nes vaikui planinė iš seniau sudėliota buvo (nieko rimto). RYt panirsiu į malonumų jūrą ir būtinai atsiraportuosiu smile.gifsmile.gifsmile.gif.
Papildyta:
QUOTE(dalufo @ 2016 12 03, 08:57)
Aciu selika uz nuorodas,man dar nesustate gydymo plano ,tik sekancia savaite zinosiu,kol kas pokalbis su gyd buvo daugiau bendro pobudzio ,tai ji ir uzsimine kad bus ir biologine ir chemija kartu mirksiukas.gif turiu ilgus plaukus,tai galvoju kiek pasitrumpinsiu,kad paskui psichologiskai legviau butu smile.gif
Ten kazkuri i sanatorija vaziuoja,rodos vitime,as tai vaziavau i Palanga,lab faina,patiko,tik kad nekazka tu proceduru galima onkologiniams -rankos ir nugaros masaza gavau,kineziterapija/tokia manksta/o is vandens proceduru tai po kruties operac leido tik perlines vonias,/na gal dabar kitaip,nezinau/tai as varinejau pajuriu ir "vedinau"smegenis,nes tu minciu visokiausiu...
Turbut ir yra sunkiausiai sutvarkyti ta "galvos kompiuteri"  biggrin.gif  Stiprybes visoms 4u.gif

Ačiū už patarimą, žiemos sezonui Palanga toloka,o man yr būtinumas namo parlėkt savaitgaliais. Pritariu, kad su galvos kompiuteriu sunkoka, todėl stengiuosi nuolat būti užimta, tada ir kompiuteris užimtas, nesąmoniu ner kadu galvoti smile.gif.
Papildyta:
Turbut ir yra sunkiausiai sutvarkyti ta "galvos kompiuteri"  biggrin.gif  Stiprybes visoms 4u.gif

Ačiū už patarimą, žiemos sezonui Palanga toloka,o man yr būtinumas namo parlėkt savaitgaliais. Pritariu, kad su galvos kompiuteriu sunkoka, todėl stengiuosi nuolat būti užimta, tada ir kompiuteris užimtas, nesąmoniu ner kadu galvoti smile.gif.
Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 12 06, 16:13)
Raportuoju: smile.gifsmile.gifsmile.gif Išsirinkau Birštono Eglę. PAdėjo galutinai apsispręsti dabar ten esanti mūsų likimo draugė (sakė, kad viskas ten labai šiuolaikiškai ir super) ir tai, kad šnd po operacijos ligoninėj guli mano dukrytė, tai savaitgaliui arčiau bus parlėkt aplankyt. VAžiuoju tik rytoj, pavyko porą dienų perkelt, nes vaikui planinė iš seniau sudėliota buvo (nieko rimto). RYt panirsiu į malonumų jūrą ir būtinai atsiraportuosiu smile.gifsmile.gifsmile.gif.

Saunuole ViTiMe! Dziaugiuosi, kad issirinkai sanatorija ir kad jau vaziuoji. egle Birstone nesenai atidaryta, tai tikriausiai ten viskas moderniai irengta. Pasilepink:) Kai buvau Birstone, kneipo taka tik irenginejo, dabar jis jau veikia. Nueik apziuret ir papasakok:) Siaip pasivaiksciot yra kur, smegenus pravedinti yra kur. Miestelis nedickas bet grazus, daug skulpturu.
Sveikatos JUms abiems su dukryte. Tikiuosi viskas bus gerai!!!!
Lausksim reportazo su fotkem smile.gif
Atsakyti
UNDZIKa kaip tau kraujo rodiklai? pasitaise?

VITIME gero poilsio 4u.gif
Atsakyti