Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Dėl tyrimo tai gera komedija ,tik liudna.As dariausi pas Janaviciu tai  pom  menesioi kazkur gavau zinia,kad turiu mutacija,o dukrai biski uztese-jau galvojau nera pas ja,nes pas ji jei nera tai neskambina net,,,,,bet deja paskambino.

Babyt, o tai tau BRCA geno mutaciją rado jau  darydami pagrindinių mutacijų tyrimą,  ar padarė ir išplėstinį.

mane ir tyre del BRCA geno mutacijos.

Atsakyti

Dėl tyrimo tai gera komedija ,tik liudna.As dariausi pas Janaviciu tai  pom  menesioi kazkur gavau zinia,kad turiu mutacija,o dukrai biski uztese-jau galvojau nera pas ja,nes pas ji jei nera tai neskambina net,,,,,bet deja paskambino.

Babyt, o tai tau BRCA geno mutaciją rado jau  darydami pagrindinių mutacijų tyrimą,  ar padarė ir išplėstinį.

mane ir tyre del BRCA geno mutacijos.

Atsakyti

Ja man irgi patiko reiki senasai. Vis mastau gal pasidomet kiek kainuoja mokamai tie seansai...

jei nemaisau sake apie 20e

Atsakyti

Labas visoms

As pavasari buvau nusipirkus situos D vit. http://www.molecule....d-2000-iu-50-mg

galvoju ar vel tokius pacius pirkt :hmm: kokius jus naudojat :hmm:

Oi arteja pasitikrinimas, tai virpuliukai vidui atsiranda :oh:

Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2017 10 26, 10:37)
O iš kur siunčiatės D3 - gal iš JAV?
Aš savo iniciatyva vis pagerdavau D3, bet Ruolia pasakė, kad pradžioje reikėtų pasidaryti vit. D tyrimą.
Dabar geriu žuvų taukus su D3 ir E.

Is vokisko Amazono. Vitacost` firmos. 300 kapsuliu. Va toki pirkau:
https://www.vitacost...cholecalciferol
Papildyta:
Siandien startavau 3 cikla chemijos (1 dalis siandien buvo) su neutrofilais 4.9. Stebesim, kaip keiciasi per cikla. Pasiprasiau tyrimu. Tai markerio neskyre, nes sake surieztino labai. Uztat kalci, kreatinina, kepenu ten visokius fermentus - paskyre.
Moterytes ar kuriai buna metalo skonis burnoje nuo chemijos? Kaip su tuo kovojat? Ir toks guzas uz krutinkaulio, nei nuryt nei issipjaut...ir pykina....

Ir beje, moterys, ar pastebit, kad mes jau pasidarem puse gydytojao...kokias terminais kalbam ir svarbiausiai viskas aisku smile.gif O kad taip kas butu pasake pries kokius 5 metus - neutrofilai...tai gi net nezinotum kas tai per zveris. O dabar va ir normas zinom ir kaip bandyt kovot zinom:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 26 spalio 2017 - 16:54

Labas visoms

As pavasari buvau nusipirkus situos D vit. http://www.molecule....d-2000-iu-50-mg

galvoju ar vel tokius pacius pirkt :hmm: kokius jus naudojat :hmm:

Oi arteja pasitikrinimas, tai virpuliukai vidui atsiranda :oh:

2000 Vekimo vienetu tai nemaza doze. Tokia doze reiketu vartoti, jei buvo labai zenklus trukumas. Tokia doze pavartojus,dabar vertetu pasidaryti vit D tyrima, ir jei sio metu vit D.pakanka, tai pakaks po 1000 v.v.

Atsakyti

Pirmadienį pasidarau bendrą kraujo ir šlapimo tyrimą, kad stebėt kaip man sekasi atsistatinėt. Kraujas dar prastokas, bet atsistatinėja. O šlapimas rodo aukštą leukocitų kiekį (500/l), uro++, žodžiu uždegimas. Skubiai ieškau nefrologo, nes prieš operaciją tik ir trūksta man uždegimų. Greičiausiai pavyksta užsirašyti kitai dienai popiet į privatų centrą, nes poliklinka pasiūlo vizitą sausio 2 d. :) Iki to vizito išgeriu minimum penkiolika puodų kiaulpienių, inkstų, meškauogių ir spanguolių arbatų ir visaip nusiteikinėju, kokia aš esu sveika. Nuvarau pas nefrologę su savo tyrimų rezultatais, visa panikoje kad reikės gerti antibiotikus, o žarnynas ir taip vargšas po chemijos. Ten padaro man dar kartą šlapimo tyrimus, CRB ir eritrocitų nusėdimo rodiklius, echoskopiją, ir ... visi rodikliai normos ribose. Nė vieno leukocito. Gydytoja žiūri į lapą su vakarykščiais rezultatais, į kitą lapą su naujais rezultatais, sako - nieko nesuprantu, bet aš savo laboratorija pasitikiu - jūs esate sveika. Stebuklas, ne kitaip :) geriu toliau profilaktiškai krūvas arbatų, bet jaučiuosi kaip ir normaliai :) ik privengiu dabar iš namų dažnai eiti, nes su nusėdusiais kraujais ne pats geriausias metų laikas. Gal nereikėjo praeitą savaitę kai buvo saulė išlindus voliotis lapuose :)

Dar pradėsiu vaikščiot pas nemokamą reiki ir gert melatoniną nuo nemigos. 

Pas mane tiek naujienų.

Slapimo tyrimo tiksluma lemia labai daug veiksniu. Svarbiausia pries renkant slapima apsiprausti su dideliu kiekiu vandens, bet be prausikliu, ir surinkti slapima is sroves vidurio. Nes daug leukocitu gali patekti is litiniu organu. Tada susidaro klaidingai blogas slapimo tyrimo vaizdas. Dar gali paveikti visokie detergentai is prausikliu, serveteliu. Kadangi tirymo juostelese sudeti fermentai, jie gali reaguoti su detergentais. Bet kokiu atveju gavus 500 leukocitu aparatiniame rezultate, reikia paziureti slapima su mikroskopu. Deje, zmogaus aki kolkas neatstoja jokia technika. Na ir pagal simptomus, jei tikrai butu buve toks uzdegimas, kuris duotu 500 leukocitu, tu tai pajustum, skausmas butu nerealus, temperatura. Kartais kai kurie vaistai gali duoti klaidingai teigiama rezultata. Bet siuo atveju tai netinka, nes ir antras tyrimas butu buves panasus... Zodziu, pasidarik trecia kart..

Atsakyti

Ir dar, apie vitaminus. Buvau siand konferncijoje. Vienas is pranesimu buvo apie vitaminu B trukuma ir vartojima. Tai gi naujausios zinios, kad prie onkologiniu susirgimu vit. B grupes ne tik kad galima, bet net ir reikia. Cia taip idomumo delej. Atakuokit dabar savo chemikes, mamologes...:).

Atsakyti

Is vokisko Amazono. Vitacost` firmos. 300 kapsuliu. Va toki pirkau:
https://www.vitacost...cholecalciferol
Papildyta:
Siandien startavau 3 cikla chemijos (1 dalis siandien buvo) su neutrofilais 4.9. Stebesim, kaip keiciasi per cikla. Pasiprasiau tyrimu. Tai markerio neskyre, nes sake surieztino labai. Uztat kalci, kreatinina, kepenu ten visokius fermentus - paskyre.
Moterytes ar kuriai buna metalo skonis burnoje nuo chemijos? Kaip su tuo kovojat? Ir toks guzas uz krutinkaulio, nei nuryt nei issipjaut...ir pykina....

Ir beje, moterys, ar pastebit, kad mes jau pasidarem puse gydytojao...kokias terminais kalbam ir svarbiausiai viskas aisku smile.gifO kad taip kas butu pasake pries kokius 5 metus - neutrofilai...tai gi net nezinotum kas tai per zveris. O dabar va ir normas zinom ir kaip bandyt kovot zinom:)

Tai gi tai naturalu. Visada pacientai pasidaro savo ligos zinovai. Ipac jei reikia ismokti su ta liga susigyvent...

Atsakyti

Slapimo tyrimo tiksluma lemia labai daug veiksniu. Svarbiausia pries renkant slapima apsiprausti su dideliu kiekiu vandens, bet be prausikliu, ir surinkti slapima is sroves vidurio. Nes daug leukocitu gali patekti is litiniu organu. Tada susidaro klaidingai blogas slapimo tyrimo vaizdas. Dar gali paveikti visokie detergentai is prausikliu, serveteliu. Kadangi tirymo juostelese sudeti fermentai, jie gali reaguoti su detergentais. Bet kokiu atveju gavus 500 leukocitu aparatiniame rezultate, reikia paziureti slapima su mikroskopu. Deje, zmogaus aki kolkas neatstoja jokia technika. Na ir pagal simptomus, jei tikrai butu buve toks uzdegimas, kuris duotu 500 leukocitu, tu tai pajustum, skausmas butu nerealus, temperatura. Kartais kai kurie vaistai gali duoti klaidingai teigiama rezultata. Bet siuo atveju tai netinka, nes ir antras tyrimas butu buves panasus... Zodziu, pasidarik trecia kart..

Na lyg ir rinkau šlapimą pagal šias instrukcijas, plius porą dienų strėnas skaudėjo ir šlapimas pats buvo tamsus (dabar šviesus). Plius dar uro++ buvo, šitas irgi rodo inkstų pažeidimus. Nors skausmas nebuvo labai žiaurus, aš pati galvojau kad nuo chemijos man tiesiog kūną maudžia, ir nugarą, ir rankas, ir kitur. Tai gerokai nustebau gavus tuos rezultatus. Kitą pirmadienį vėl darysiu, žiūrėsiu ką rodys. Profilaktiškai geriu inkstų arbatas toliau - kaip ten bebūtų, inkstai chemijos nualinti, matau vien iš savo veido, paakiai patinę, atrodau biškelį kaip alkoholikė :)

Dėl vitamino B - geras bajeris.. Bet man čia amžinasis paradoksas, nes viena vertus dažnai sakoma kad reikia gero imuniteto kovojant su liga, o kita vertus kad gydantis nieko negalima vartoti kad vėžinės ląstelės neaugtų (o juk nuo B priklauso ir kraujo kokybė, ir atsparumas, ir net nervingumas). Kaip bebūtų, aš vit B negeriu, bet daug jo gaunu iš riešutų ir aliejų. www.cronometer.com gerai leidžia paskaičiuoti visus su maistu gaunamus vitaminus ir mikroelementus, man Undzinka kažkada užrodė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 26 spalio 2017 - 21:21
Labas visoms smile.gif
Ar kuriai buvo toks ciudas, kad po chemijos aptirpo liezuvis...Na nera taip buve, o va siandien aptirpes toks ir nevisai jautrus....cia matyt chemija taip veikia...
Atsakyti
[QUOTE]<p>Dėl vitamino B - geras bajeris.. Bet man čia amžinasis paradoksas, nes viena vertus dažnai sakoma kad reikia gero imuniteto kovojant su liga, o kita vertus kad gydantis nieko negalima vartoti kad vėžinės ląstelės neaugtų (o juk nuo B priklauso ir kraujo kokybė, ir atsparumas, ir net nervingumas).</p>[QUOTE]

Na, ten daugiau snekejo apie terapines siu vitaminu dozes, kai tikrai yra trukumas, kad seimos daktarai nebijotu skirt... Su papildais gal istikruju labai persistengt nereikia. Neseniai cia girdejau, kad negalima vartoti kartu Vit A ir E.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belulino: 27 spalio 2017 - 18:31