</p>
Ar didelis piktukas? Kuriame mieste/klinikoje diagnozavo?
Tikiuosi kuo geresni bus rezultatai
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
O pasirodo dar ne viskas - ką tik skambino mama tai laboratorijai dar kartą, ir jai dabar jau pasakė, kad nieko nepradėjo daryti ir pradės tik kitą ketvirtadienį nes kažkoks remontas ir jie atseit negali daryti tyrimų. Jau man po šios žinutės ištiko isteriškas juokas. Su vyru sakom situacija kaip iš filmo - tai kažko nenupirko, tai susirgo, tai durų remontas... Bardakas o ne institucija. Teks rinktis chirurgą neturint visos informacijos.
Na tikrai, kazkokia mistika...Klausyk, Brazil, Tu pas mus energinga moteris, o nenori zurnalistu pajungti? Juk lauki kiek? 6 menesius? Apsurdas kazkoks ir net nepradejo daryt...Man kitoje puseje gatves per 1.5 menesio padare. Gal rimtai jei kokius zurnalistus ant ju uzsiundyt, arba va Janutiene, ji imtusi sios temos manau.
Daba turiu klausima Tau. Geri sultis su burokais. Isspaudus is kart geri, ar kazkiek palieki pastoveti, kad ten kazkas nusistovetu. Vakar nusipirkau letaeige sulciaspaude. Spausiu ir as sultis. Mamukas atitempe is sodo tokio diiiidumo juodaji ridika, kokio nebuvau gyvenime macius...Gal koki kg sveria...Ty vat ir as stiprinsiu krauja ir imuniteta.
Ai žinok, nusispjoviau ir nusprendžiau pataupyti nervus prieš operaciją, tik va pamoka kitiems kad geriau iškart į Santarą varyt.
Dėl sulčių - geriu paprastai po kokių 10 min., pamaišau šaukšteliu. Pabandyk, ar tau tiks, nes būna kad į burokus skrandis reaguoja, man viskas normaliai. Dabar geriu kas antrą dieną, kaitalioju su trintu kokteiliu (aliejai linų ir kanapių, sėklos, riešutai, špinatai, kale kopūstai ar paprastas kopūstas, ir šiek tiek sojų pieno arba vandens).
buroku sultis reikia bent pora valandu reikia palaikyti saldytuve,man vyras spaudzia vakare palieka per nakti ,o ryte isspaudzia kitas ir sumaiso.
Del tyrimo tai gera komedija ,tik liudna.As dariausi pas Janaviciu tai pom menesioi kazkur gavau zinia,kad turiu mutacija,o dukrai biski uztese-jau galvojau nera pas ja,nes pas ji jei nera tai neskambina net,,,,,bet deja paskambino.