Sveikos visos. Del tu fibrozinių židinukų, kaip man šiand išaiškino, tai su amžiumi pas visus žmones jie atsiranda, tai kaip randai lieka po visokiu infekcijų. Tik mums po chemijų jie labai išryškėja. Ir jau tada prie jų labiau kabinasi daktarai, nes reik nepraleisti metastazių. Pasakė, geras tas atsakymas, eik išgerk šampano ir džiaukis gyvenimu.... O del krutu, tai sako nusipjauk, nereikės nervuotis. Na, tas mano pažįstamas biski prie bajerio toks žmogiukas... Nors, nuramino mane
...
Dar, del tu genetiniu tyrimu išsiaiškinau kame skirtumas tarp to pirmesnio ir išplėstinio tyrimo. Pirmesnio tyrimo metu tikrina tik tam tikrus geno fragmentus, kur dažniausiai pasitaiko mutacijos. O per išplėstinį tyrimą tikrina visa geno seka. Ir greičiausiai šį tyrimą kažkur siunčia, todėl taip ilgai...
Markeriai, jo informatyvus tik kontrolei po gydymo... Ir dar yra toks momentas, geriausia juos darytis visada toj pačioj laboratorijoj, nes gali skirtis aparatų ir reagentų gamintojai ir tada gali skirtis normos, net keletą kartų.
P.s. moterys, kaip jus darot citavimą? Man nekaip neišeina toj naujoj versijoj citatas daryti....