Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Sveikos visos. Del tu fibrozinių židinukų, kaip man šiand išaiškino, tai su amžiumi pas visus žmones jie atsiranda, tai kaip randai lieka po visokiu infekcijų. Tik mums po chemijų jie labai išryškėja. Ir jau tada prie jų labiau kabinasi daktarai, nes reik nepraleisti metastazių. Pasakė, geras tas atsakymas, eik išgerk šampano ir džiaukis gyvenimu...:). O del krutu, tai sako nusipjauk, nereikės nervuotis. Na, tas mano pažįstamas biski prie bajerio toks žmogiukas... Nors, nuramino mane :)...

Dar, del tu genetiniu tyrimu išsiaiškinau kame skirtumas tarp to pirmesnio ir išplėstinio tyrimo. Pirmesnio tyrimo metu tikrina tik tam tikrus geno fragmentus, kur dažniausiai pasitaiko mutacijos. O per išplėstinį tyrimą tikrina visa geno seka. Ir greičiausiai šį tyrimą kažkur siunčia, todėl taip ilgai...

Markeriai, jo informatyvus tik kontrolei po gydymo... Ir dar yra toks momentas, geriausia juos darytis visada toj pačioj laboratorijoj, nes gali skirtis aparatų ir reagentų gamintojai ir tada gali skirtis normos, net keletą kartų.

P.s. moterys, kaip jus darot citavimą? Man nekaip neišeina toj naujoj versijoj citatas daryti....

Atsakyti

Sveikos visos. Del tu fibrozinių židinukų, kaip man šiand išaiškino, tai su amžiumi pas visus žmones jie atsiranda, tai kaip randai lieka po visokiu infekcijų. Tik mums po chemijų jie labai išryškėja. Ir jau tada prie jų labiau kabinasi daktarai, nes reik nepraleisti metastazių. Pasakė, geras tas atsakymas, eik išgerk šampano ir džiaukis gyvenimu... :). O del krutu, tai sako nusipjauk, nereikės nervuotis. Na, tas mano pažįstamas biski prie bajerio toks žmogiukas... Nors, nuramino mane :)... Dar, del tu genetiniu tyrimu išsiaiškinau kame skirtumas tarp to pirmesnio ir išplėstinio tyrimo. Pirmesnio tyrimo metu tikrina tik tam tikrus geno fragmentus, kur dažniausiai pasitaiko mutacijos. O per išplėstinį tyrimą tikrina visa geno seka. Ir greičiausiai šį tyrimą kažkur siunčia, todėl taip ilgai... Markeriai, jo informatyvus tik kontrolei po gydymo... Ir dar yra toks momentas, geriausia juos darytis visada toj pačioj laboratorijoj, nes gali skirtis aparatų ir reagentų gamintojai ir tada gali skirtis normos, net keletą kartų. P.s. moterys, kaip jus darot citavimą? Man nekaip neišeina toj naujoj versijoj citatas daryti....
  O belulino tiek daug naudingos informacijos pateikei.  Nu koks puikus šitas forumas. Ką reikėtų be jūsu daryti.   O cituoti reikia taip: iš karto poste spausti - cituoti ir atsakyti.  Ir rašyti iš karto po pacituoti tekstu. Tada spausti oranžinės spalvos mygtuką atsakyti. Bet tokiu būdu pacituoja visą postą. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luk@: 21 spalio 2017 - 17:35

citavimo patikrinimas

Ne, nesigavo man...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belulino: 21 spalio 2017 - 20:45
QUOTE(belulino @ 2017 10 21, 20:43)
<p>citavimo patikrinimas</p>
<p>Ne, nesigavo man...</p>

Gal pabandykit grizti prie senos versijos, ten viskas puikiai gaunasi.
Atsakyti
Radau dabar vakarikstes konferencijos apie komunikacija irasa. Dalivauti negalejau, bet dali pavyko paklausyti per Youtuba. Man buvo labai idomu. Tai jei kas noryte, paziurekyt.
https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti

Labutis.Gal zinot kiek laiko reikia laukti stulpelines biopsijos atsakymo?

Atsakyti

Tris savaites, nebent labai išskirtinis atvejis ar kažkas nepavyksta ir reikia užsakyti papildomų reagentų. Paprastai gydytojai pasako kada bus atsakymas.

Atsakyti

Man biopsijos atsakymas buvo po 7 dienu. Nors gydytoja liepė skambinti po 10 dienų. Po operacijos tai jau ilgai reikejo laukti atsakymų,  bet 

biopsijos tai greičiau padaro. 

Atsakyti

As neatsimenu tiksliai, kiek laukiau, gal 10 dienų, maksimum 2 sav....

Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2017 10 22, 00:04)
<p>Labutis.Gal zinot kiek laiko reikia laukti stulpelines biopsijos atsakymo?

</p>

Man kai paėmė tai sakė jei viskas gerai (t.y. nėra vėžio) po 3 dienų jau gyd paskambins o jei negerai tai apie 7-10 dienų reikės laukti.
Atsakyti

Labutis.Aciū jums už atsakymus.Jungiuosi ir aš  jūsų grupę.Pas mane rado piktuką.Laukiu biopsijos spalio 31d.

Atsakyti

Nu geras, aš pasirodo ir biopsijos rezultatų dvigubai ilgiau laukiau :)

Blondiske, atsimenu koks sunkus šis laikas, kol lauki rezultatų. Pasistenk susiplanuoti sau malonių dalykų ir negalvoti visą laiką apie tai kas bus. Reikia tikėtis, kad piktukas nebus toks piktas. Juk gali būti ir taip. Gal padės mano pirmo mėnesio įspūdžiai - http://kaipdangus.bl...-gyvenimas.html

Atsakyti