Sveikos,
laida su Ruolia buvo palyginti "lengva" informacijos prasme. Bet ji man padėjo išsiruošti pas Ruolią į NVI, jau subaigiau jo žoles.
Kažkada jau berods rašiau, ką man rekomendavo Ruolia.
Žolės 4k. per dieną (perkama pas jį vietoje)
2 stiklinės per dieną daržovių piure - susimalu kokteilinėje
Bent 10 uogų per dieną, netinka bruknės ir spanguolės
Vit. Triovit
My Community Host defence grybai
Bičių duonelė po 1 valg.š. per dieną
Žuvų taukai
Klausiau dėl vit. D - sakė, reikia pradžiai išsitirti ar jo netrūksta, tik tada gerti
Galima gerti po šaukštą šaltalankių aliejaus
Sakiau, kad rytais geriu maltus linų sėmenis, užpiltus karštu vandeniu, tai liepė du kartus per dieną gerti
Seleno atskirai gerti nereikia, nes yra TRIOVIT sudėtyje
Jeigu burokėliai - tik virti, nes žaliuose yra sieros junginių. (Kiek žinau, galima kelias valandas palaikyti burokėlių sultis ir tada jau galima vartoti, bet jis į diskusijas nesileido, sakė neužimt laiko:))
Pakeptas su riebaliuku morkas.
Kanapių aliejus CBD - sakė, kad labiau mados reikalas. Jos sukelia sumaištį vežinėms ląstelėms, o kadangi pas mane išoperuota, tai kaip ir neliko tų ląstelių, todėl gerti nereikia... Kaip tik ir straipsnis paie tai:
https://www.delfi.lt...s.d?id=76089991
Su mityba visai susisuko galva - pagal Chris Wark reikia 3 mėn. maitintis žaliavalgiškom daržovių-vaisių piure, o pagal ketogeninę, kaip suprantu, vaisiai nelabai tinka. Nebežinau ką daryt... Ruolia dėl mėsos sakė, kad reikia valgyti maltą, kitaip puvimo procesai prasideda organizme.
Šiom dienom dažnai lankiausi NVI, dar kitą savaitę važiuosiu, vis pagalvoju, gal su kuria iš mūsiškių būrelio prasilenkiu:)
Darėm echo - viskas ok, markeriai nors ir normos ribose, bet padidėjo, bet sakė - nekreipti dėmesio. Įdomu, ar tikrai reikia nekreipti dėmesio??? Kažkaip visai nesinori daryti KT, gal sakau, geriau į Kauną nuvažiuot ir pasidaryt termografiją. Mokama, bet nekenksminga.
Tiesa, vėl lankau Reiki - po pirmo karto nerealiai išsimiegojau, nes nemiga jau gana patogiai įsikūrė mano lovoje... Kartais tik 2 val. per naktį pavykdavo išmiegoti. Taigi, kaip ir anksčiau jau rašiau - Reiki yra jėga. Dar pasakojo, kad Cigun yra gerai - kursus lankė gydytoja, pati persirgusi onko.
Dėl liemenėlių - metai po operacijos tikrai duoda nemokamai (bazinį variantą), o už priemoką gali ką gražesnio pasirinkti - bent jau Vilniuje. Nors vėlgi - vienoje įmonėje nemokamai bazinis, o kitoje - berods kažkiek reikia primokėti.
Dar išbandžiau variantą atsisiųsti liemenėlę iš Kinijos už maždaug 10Eur - ne kaži kas, bet bent jau negaila darbuotis sode ir prakaituot:)
Tam kartui tiek žinių.