Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(luk@ @ 2017 10 18, 18:35)
<p>Sveikos, mielosios, pasižiūrėjau gyd. Unikausko laidą "Kokią įtaką mityba daro vėžio atsiradimui". Visai įdomu buvo pasižūrėti..  Aišku tokiai profei , kaip Undzinka tai bus neįdomu. Bet visai nesusidūrusioms su ketogenine mityba - galima praplėsti akiratį. </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.lrt.lt/mediateka/irasai#/content/klauskite%20'>http://www.lrt.lt/mediateka/irasai#/content/klauskite%20</a></p>
<p> </p>

Oj, aciu uz pagyras:) Nesu as profas, dar tik puse metu taip maitinuosi. ir man buvo idomu ziuret smile.gif Ir zinot, kas idomu - maisto porcijos tikrai sumazejo, valgio daznumas sumazejo iki 1-2 kartu per diena. Ar tai turi itako veziui...nezinau. Bet maitinuosi taip.
Atsakyti

O matėt laidą su Ruolia vakar? Tik nežinau kurioj TV, TV nebežiūriu kelinti jau metai.

Apskritai, ar kas nors buvot pas Ruolią konsultacijoj po gydymo, ką patarė vartot, kaip maitintis?

Atsakyti

yra abiejuose ziniu portaluose irasas,kaip visada islazdavojo zaliavalgius ir daigu sultis.As planuoju nueiti po gydymo,man kazkaip jis daugiau pasitikejima kelia  .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 18 spalio 2017 - 19:04
QUOTE(Brazil @ 2017 10 18, 18:58)
<p>O matėt laidą su Ruolia vakar? Tik nežinau kurioj TV, TV nebežiūriu kelinti jau metai.</p><p></p><p>Apskritai, ar kas nors buvot pas Ruolią konsultacijoj po gydymo, ką patarė vartot, kaip maitintis?</p>

As ziurejau, per Lietuvos ryto televizija rode, berods "Gyvenimo budas" laida vadinasi. Bet man nepatiko. Nieko labai vertingo nepasake... Kaip cia pasakius, tokios placiai visuomenej, zurnalu straipsneliu ligio frazes.... Na, dar kaip mokesi Krasnojarske, kaip rusu sentikiai ji ten nuo saugumieciu slepe... Kad lygos atsiranda del to, kad pasirenkame durnai gyventi.... Dar sake, kad jis is veido mato kuris jau pazymetas mirties yra. Sake duoda jam zoliu, zmogus geria, tiki,kad pades, ir ramiai iseina... Vienas gal but vertingas momentas buvo tai kai snekejo apie daigintu grudu sulciu nauda ir zala. Jis yra labai pries tokiu sulciu vartojima. Sake daiguose yra labai daug augimo gormonu, ir ipac pavojingi giberelinai. Kurie skatina augima visko. Cia turbut buciau linkusi su juo sutikti... Dar, nelabai teigiamai snekejo apie vegetarizma, veganizma, ir kt.
Del konsultacijos, vis galvoju nueit, bet kazkaip neprisiruosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belulino: 19 spalio 2017 - 00:12

Įdomu ką Ruolia pasakytų apie keto mitybą. Laiku pažiūrėjau tą kitą laidą -nors ten biškį popsas, bet vis tiek privertė susimąstyti. Jau pastaruoju metu atsipalaidavau - tai porą blynų suvalgau, tai duonos, tai obuolių. Dabar galvoju vėl susiimt. Tik aš nemoku santykio išlaikyti, nes reikia žinoti produktų sudėtį. Tingiu pati matuoti. Kaip norėčiau kad man kas sudarytų valgiaraštį. Parašysiu gal tam Jankauskui.

Atsakyti

nu ziauriai cia tas Ruolia  :blink: :blink: :blink: visas jo gydymas matyt tik nusiraminimui ir yra...

jo ir man butu idomu to Jankausko pasiklausinet apie keto dieta

o as siandien tikrai kaip  mirties pazenklinta pasijutau  :unsure: toks vazdas buvo kad kraujo visai nebeturiu... kraujo eme tiems zymenims tai du kartus dure ir nieks  nebego  :blink: :blink: nu is trecio su svirkstu tik istrauke kraujo   :blink:

Atsakyti

O man Ruolia patinka,nieko i vata nevynioja...o apie Krasnojarska...nu laida gi ne "sveikatos ABC",po chemiju nueisiu pas ji....as tai jokiu dietu nesilaikiau ir nesilaikysiu ,privengiu saldumo ir miltu.ir tiek.

http://onko-stop.lt/index.php/lt/

cia dar viena "kosmonauta" radau,pagal sita isvis nieko valgyt negalima :)

Atsakyti

paklaust norejau :) Man operacija praeitu metu spalio 11 dare, po to po keliu dienu atejo ortopedines parduotuves atstove ir dave nemokamai liemenuka ir kruties proteza. sakykit ar man susivaideno ar tikrai sake kad po metu vel duos liemenuka ir nauja proteziuka? :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 10 20, 09:44)
<p>paklaust norejau smile.gif Man operacija praeitu metu spalio 11 dare, po to po keliu dienu atejo ortopedines parduotuves atstove ir dave nemokamai liemenuka ir kruties proteza. sakykit ar man susivaideno ar tikrai sake kad po metu vel duos liemenuka ir nauja proteziuka? hmm.gif 
</p>

Taip:) Reikia pas savo gydytoja, prasyti siuntimo pas reabilitoga ( su irasu, kad reikalingas protezas ir liemenele). Tada keliaujat tenai, tik geriau pasiskambinti, nes skirtingose ligoninese matyt skirtinga tvarka, NVI , jei gerai amenu, israsineja tik treciadieniais. Gydytoja uzpildo JUms specialia forma ir su ja keliaujat i ortopedine parduotuve. Galima imti nemokamus , galima su priemoka, visaip ten yra:) Tik reikia ziuret, kad nuo liemeneles paemimo butu praeje lygiai metai, kitaip neduos.
Atsakyti

na aisku. dekui uz paaiskinima. tik ar siuntimo pas reabilitologa seimos gydytojos prasyt ar chemoterapiautes?

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 10 20, 10:36)
<p>na aisku. dekui uz paaiskinima. tik ar siuntimo pas reabilitologa seimos gydytojos prasyt ar chemoterapiautes?
</p>

Chemoterapeutes, nes su kortele eisit pas reabilitologe. Tuo paciu pakalbesit apie reablitacijos galimybes, masazus ir kitokias proceduras. Jei NVI, tai labai miela gydytoja.
Atsakyti

aciu UNDZIKA :4u: ne, as ne NVI... Klaipedoj gydaus

Atsakyti