QUOTE(Natūrali @ 2016 11 28, 19:07)
ViTiMe, važiuok į Tulpę. Kadangi tu jau senokai po operacijos, duos ir vandens procedūrų - smagu šiaip ten. Mėsėdžiams ten rojus, jei jau kalba apie maistą
Siūlo vieną židinį operuoti, kitą švitinti. Nėra neva garantijų, kad ten tikrai metastazės - panašu į jas, bet galbūt ten kokie pirminiai dariniai. Tai nuogastauja, kad tarkim pašalinus juos pas latvius, jie vėl gali užaugti, jei tai metastazes. Mama pasuko šiandien ir sako, tu esi mano vaikas ir aš sprendžiu - rytoj jau 16 val turiu būti Latvijoj konsultuotis, tada trečiadienį tyrimai ir kitą savaitę jau procedūros. Nežinau ar teisingai nusprendžiau, bet turiu pabandyti saugiausią variantą...
Laikau kumščius
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 11 28, 21:06)
Vaidosiau, mano mamai plaukai nuslinko po antros chemijos. Po pirmos dar drąsiai be kepurės ėjo.
Naturali, laikom kumščius už tave!
ViTiMe, parašyk jei pasirinksi Druskininkus. Jei norėsi - surengsiu ekskursiją po kurortą

Šiandien savaitė mamai po baltos chemijos. Ją pernešti sunkiau - krito kraujas jau pirmą savaitę, silpnumas didesnis, tikiuosi antrą savaitę bus geriau
Turėsiu minty, ačiū , apsispręsiu galutinai, manau, trečiadienį, ryt po pietų dar laukia ginekologas. Jei ten nebus netikėtumų 12-06 kažkur važiuosiu

.
Man baltoji chemija buvo lengvesnė, silpnumas buvo didesnis, bet ,kadangi nepykino taip, tai manau buvo lengviau. Jau baisiau už pykinimą nieko nėra. ŠLykštokai laužė kaulus, bet vistiek lengviau nei pykinimas. Brrr
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2016 11 28, 18:43)
labas visoms
VITIME sauni sukuosena

man po pirmosios chemo praejo 12 dienu ir plaukai dar neslenka

kaip cia suprast dabar? gal chemija nesuveike?

ar gali taip ilgai jie laikytis
na ka konsiliumas siandien nusprende?
ojei... cia nuo gydymo taip?
3, maximum 5 dienos ir ims krist, chemija tikrai veikia

blogai juk jauteisi.