Buvau šiandien pasitikrinti pirma karta po 3 men... Dare plaučių rentgeną ir mamogramą. Tik atsakymą liepė sužinoti rytoj... Taip čiuopiant kaip ir nieko blogo. Šiaip esu pasimetusi, pasiūlė mokamai darytis vėžio markerius. Anksčiau visi sake, kad man jie nieko nerodys, o dabar jau rodys... Nežinau, ar čia del to kad mokamai, tai ir siūlo... Kolkas nedariau, bet gal be reikalo...
Tiek laukiau atsakymo , bet ačiū D. , kad ne taip jau blogai ☺ . Dabar galėsiu žengti sekantį žingsnį link pasveikimo</p></div></blockquote><p>Valio, Ogiene!!! Iškankino, tai iškankino tas laukimas. Bet vistiek lengvesnis kelias laukia. O tu pas onkologa nesiregistruosi? Nes vaistus(tamoksifenas) man tai paskyrė onkologas. Sakė nėra ko laukti, iškarto pradėti gerti. </p>
Dabar daktaras pasakė tiek , kad registruotis pas radeoterapeutą. Bet kai nuvažiuosiu , eisiu pasiimti išrašo , tai reikės užklausti. Man kelio 180 km. , tai vien del išrašo nevažiuosiu į Vilnių. Reikės registratūroje paklausti del vizito pas onkologą
Manau, Belulino, kad būsi sveika, kaip ridikas To linkiu iš visos sirdies. Aš tai irgi gailiuosi, kad prieš operaciją nepasidariau markerio, kažkaip niekas "nepaprotino". Tai dabar jeigu ir pasidarysim, tai nesuprasim ar mums jis informatyvus, ar ne...
</p>
Aš kas tris mėn. važiuoju išsirašyti komp. vaistų, tai kas tris mėn. padaro nemokamai (klinikose). Nesupramtu kodėl slirtingai, gal reikia klausti pas daktarą kokiais atvejais mokėti nereikia?
</p>
Pasikeite tvarka tu markeriu darymo. Bent jau NVI tai tikrai. Man gydytoja sake, kai paprasiau markeri padaryt. Sako bus mokamas. Tada paziurejo popierius, pavarte ir pasake, kad man jau nemokamai. Tai ir darau kai tik galima. Tyrimu nebus gi per daug
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Man irgi mistika su tais mokėjimas... Kam reikia kam ne. Man tai mokymai tie tyrimai... Dariaus kelis sykius bet nežinau ar bedarysiu nes vistiek neinformatyvus jie man...
UOGIENE valio valio valio tikrai neblogi rezultatai
Aš kas tris mėn. važiuoju išsirašyti komp. vaistų, tai kas tris mėn. padaro nemokamai (klinikose). Nesupramtu kodėl slirtingai, gal reikia klausti pas daktarą kokiais atvejais mokėti nereikia?
Sako, man mokamai, nes 1 stadija. Butu didesne stadija, butu nemokamai.
Man ne gaila butu ir sumokėti, ne karve kainuoja..., bet kad žinoti, kad informatyvu. Bružas, Asadauskiene sake, kad man jie nieko nerodys, o čia daba jau rodis... Žodžiu nežinau... O del padarymo prieš operacija, tai as gi netikėjau kad man vėžys... Man gi tik Pedžetas, čia "joms visoms vežys", tik ne man...
Manau, Belulino, kad būsi sveika, kaip ridikas
To linkiu iš visos sirdies. Aš tai irgi gailiuosi, kad prieš operaciją nepasidariau markerio, kažkaip niekas "nepaprotino". Tai dabar jeigu ir pasidarysim, tai nesuprasim ar mums jis informatyvus, ar ne...
Dėkui, luk@, kad Jūsų žodžiai Dievui į ausį...")
Pries operacija mums daug ko nesako ir mes dar daug ko nezinome (jei pirma daro operacija, o po chemijas). Po to jau pradedi gauuudytis kas ir kaip...
O as siandien vaziuoju lasintis...Antro ciklo antroji dalis...
O kodėl apie tą markerį prieš operaciją daktarai neužsimena ? Kas liečia mane , tai taip pat net kalbos apie tai nebuvo.
Prieš operaciją nieko nesako, nes chirurgams tie markeriai nereikalingi, kaip ir... Šiaip markeriai praktiškai nenaudojami diagnozes nustatymui, tik vėlesniam sekimui, ar ner metastazių. Todėl pradžioj jų nieks ir nesiūlo.
Aš vis gi pasidariau vakar markerius. Pagalvojau, kad bus atskaitos taškas sekimui, jei vis gi jie ką nors rodis. Rado man kažkokį neaišku židinuką plaučiuose, tai paskyrė KT... Nežinau ką ir galvoti... Sako nepanašu į mts, bet pulmonologe nutarė padaryti KT... Ir mamologei mamogramoj kažkas užkliuvo, tai dar krutu echo paskyrė... Žodžiu....