Anonsavo laidą "Valanda su Rūta" , kurioje kalbės apie krūties onkologiją . Gal kam bus įdomu pažiūrėti
Ką naudingo papasakojo?
nieko naudingo. pasakojo apie savo isgyvenimus, kaip plaukus skuto ir t.t.
Visiskai niekine laida. Na ta prasme, idomi, apie moteru isgyvenimus, apie plauku slinkima,kirpima ir fotosesijas. Kiekviena is musu gali ta tema kalbet.
Ir moterytes, koks eris yra jura:) O dar oras puikus pasitaike,vaiksciojom begalo daug, toks jausmas, kad padai apvalus asidare:) Vyras maudesi, as kvepavau ir netgi idegiau siek tiek. Zmoniu nedaug, nuejus toliau nuo Basanaviciaus gatves pasijauti, kaip kokiame filme...eini visiskai vienas, tuscia, begalo tylu, namuose sviesos nedega...gera buvo:) Ir visiskai dzin, kad kelione musu prasidejo ne kaip...nespejus nuvaziuoti iki Kauno, 20-mete vairuotoja papyle musu masina...kai dejo per gala, tai dejo....gerai, kad dzipukas, tai visi sveiki, be traumu, tik masina teko ant tralo parvezti i Vilniu..tada paemem maza masinyte ir vistiek nuvaziavom. Jaunosios blondines su tiuninguotu svarovskiais telefonu masina suvaryta stipriau (visas priekis, visi tepalai ir skysciai isbego:( ) Ty vat, neskaitant to, kad sugaisom pusdieni, tos kelios sauletos ir siltos dienos PAlangoje ir Liepojoje buvo tobulos! Atradau saltalankiu arbat - nerealiai skani, specialiai ejau gerti i Senaja Hanza.
O vakar jau gavau antro ciklo pirmaja hemija...metalo skonis burnoje, sleikstulys ir stemples uzdegimas ...
Undzinka, kaip džiaugiuosi kad gerai pailsėjai! Gerai, kad neužpanikavot dėl mašinos - ne viskas, kas blogai prasideda, blogai ir baigiasi! Tikiuosi, greit atsigausi ir pagydysi uždegimą.
Aš parvariau iš Lenkijos, buvau kalnuose, vieną dieną tokį rimtą žygį darėm, jau galvojau kad gal biškelį perlenkiau lazdą, sveikatos tai ne per daugiausia bet paskui koks geras jausmas, kad aš galiu, aš tai padariau. Varšuvoj dar užsipirkau vitaminų, papildų, vis tiek turėtų būt pigiau. Ir pamačiau ten kanapių plakatą, nepasigilinau (o galėjau), o dabar skaitau, kad pasirodo šiemet Lenkijoje legalizuotos medicininės kanapės. Gal ir mūsų grybai legalizuos, nors Širinskienei trūksta argumentų - https://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/pasigenda-mokslu-gristu-irodymu-del-medicininiu-kanapiu-efektyvumo.d?id=75907353
Bet jei Lenkijoj legalizuotos, įdomu ką ir kaip ten galima nusipirkt, juk arčiau nei Nyderlandai ir pan. Žinau kad kai kurie žmonės ir chemiją ten perka su receptais (kam mokama).
O aš tai nežinau ką man ir galvoti , šiandien jau 3 savaitės po operacijos , o atsakymo dar nėra 😣
O aš tai nežinau ką man ir galvoti , šiandien jau 3 savaitės po operacijos , o atsakymo dar nėra 😣
Jei operavotes Vilniuje, pasiskambinkit tiesiai i patologijos centra. Pasakis gal kodel taip ilgai nera atsakymo. Man net atidave I rankas biopsijos rezultata, kai nuejau su dokumentu.... Pasakiau, kad gydytojas isvaziaves (Taip Ir buvo), ir negaliu jau laukt, nes nervas ima... Tiesa as dirbu Santaruose, ir nuejau su chalatu...
Reiks ieškot tel. numerio , jei dar rytoj nebus atsakymo. O jums gal tikrai chalatas padėjo 😄😄
Ar gavai jau atsakymus?
Visai neseniai sužinojau atsakymą. Augliukas buvo 1.6mm , limfmazgiai nepažeisti , Ki67 10. Sakė registruotis pas radiologus. Reiks rytoj ieškot tel. numerio radiologų.
Tiek laukiau atsakymo , bet ačiū D. , kad ne taip jau blogai ☺ . Dabar galėsiu žengti sekantį žingsnį link pasveikimo
Visai neseniai sužinojau atsakymą. Augliukas buvo 1.6mm , limfmazgiai nepažeisti , Ki67 10. Sakė registruotis pas radiologus. Reiks rytoj ieškot tel. numerio radiologų.
Tiek laukiau atsakymo , bet ačiū D. , kad ne taip jau blogai ☺ . Dabar galėsiu žengti sekantį žingsnį link pasveikimo
I NVI poliklinikos registratūrą skambinkite. Pirminis radiologo priėmimas būna ten. O jau tada nukreipia i spinduliavimo skyrių, ten yra atskira registratūra, ir ten paskirs gydytoja...
Valio, Ogiene!!! Iškankino, tai iškankino tas laukimas. Bet vistiek lengvesnis kelias laukia. O tu pas onkologa nesiregistruosi? Nes vaistus(tamoksifenas) man tai paskyrė onkologas. Sakė nėra ko laukti, iškarto pradėti gerti.