Gal tau vilnietės geriau pakomentuos, kokia Vilniuje tvarka. , nes šiaip tai keista , kaip gali komisija sudaryti gydymo planą , jeigu dar nėra atsakymų iš patalogo.
Ačiū visiems už palaikymą! Rytoj jau važiuoju pas krūtinės chirurgą. Šiandien paskambino skubos tvarka. Bus matyt, tai piktybinis ar ne. Dabar nieko negalvoju.
Ačiū visiems už palaikymą! Rytoj jau važiuoju pas krūtinės chirurgą. Šiandien paskambino skubos tvarka. Bus matyt, tai piktybinis ar ne. Dabar nieko negalvoju.
Labas, visoms (ir galbūt visiems). Rašau, nes sekančią savaitę važiuosim į Klaipėdą dėl merginos krūties. Kol kas tik tirtis, tačiau atrodo, tarsi aš pats bijau labiau nei ji. Negaliu garantuoti, tačiau man regis važiuosim čia (dėl to, kad nervuojuos, draugė per daug nieko nepasakoja) - http://118.15min.lt/...amentas/1248930Gal kas nors lankėtės ten? Jei bus pasirinkimas ir jei kažką ras, gal galit kokius gydytojus rekomenduot? Ar šiaip patarti, kaip elgtis, ką daryti, kam ruoštis? Kažkodėl labai neramu, tačiau noriu padėti tiek kiek galiu tai padaryti pats,... Ačiū Jums visoms iš anksto!
Labas rytas,
Justinas 888- palaikykite savo draugę, ;lydėkite visur pas gydytojus, pasiruoškite užsirašinėti informaciją- gydytojai daug pasako- pusę pamiršt gali. Sunkiausia tyrimų atsakymų sulaukt. Tikiuosi viskas bus ok
edithule - laikom kumščius
Aš su klausimu vertu milijono kas žino ar darant krūtų MRT pasimato visi pažasties limfmazgiai ir gali pasakyti ar jie su pakitimais ar be?
JUSTINAI888 as cia gydausi. Kolkas siulau ir jums nepanikuot jei tik tyrimams vaziuojat tai gal ir nereikes ten lankytis.
EDITANA teoriskai manau turetu visi pakite limfmazgiai pasimatyti, o praktiskai tai gal visaip buna... sveiki limfmazgiai nezinau ar pasimato
Labas, visoms (ir galbūt visiems). Rašau, nes sekančią savaitę važiuosim į Klaipėdą dėl merginos krūties. Kol kas tik tirtis, tačiau atrodo, tarsi aš pats bijau labiau nei ji. Negaliu garantuoti, tačiau man regis važiuosim čia (dėl to, kad nervuojuos, draugė per daug nieko nepasakoja) - http://118.15min.lt/...amentas/1248930Gal kas nors lankėtės ten? Jei bus pasirinkimas ir jei kažką ras, gal galit kokius gydytojus rekomenduot? Ar šiaip patarti, kaip elgtis, ką daryti, kam ruoštis? Kažkodėl labai neramu, tačiau noriu padėti tiek kiek galiu tai padaryti pats,... Ačiū Jums visoms iš anksto!
Justinai888, pasistenkite pats (kiek įmanoma) labai nesinervuoti, ar jau bent nerodyti savo nerimo. Nes jūsų drauge ir pati nervuojasi, ir tada dar sunkiau, kai dar reikia raminti aplinkinius. Elkitės su ją kaip su nėščia moterimi, jei galite, nekreipkit dėmesio i isterikas, irzlumą... Suteikit daugiau teigiamu emocijų, gal kur nors nuvizuokite, kad ir netoli, Lietuvoj, nueikite į teatrą ar pan... Kad ji mažiau apie tai galvotu. Kaip, jau jums čia rase, eikite kartu (jei ji to nori) pas daktarus, užsiraiškite, ką sakys, savo klausimus užsirašykite, kad nepamiršti paklausti...
Ir dar.., neleiskite jai net pagalvoti, kad jūsų santykiai gali pasikeisti del to kad ji nebus tokia pat graži ir po operacijos (jei operacija bus). Nes šita mintis gali labai kamuoti moterį, nors ji jums nieko nesakys... Tiesiog sakykite, kad ja mylyte, ir mylėsite, kas benutiktų... Kad jus kartu viska ištversite...
Na, ir tikėkimės kad jūsų atveju nieko blogo neras... Sėkmės jums...
per visą gydymo kursą tęsia biuletenį ir jį apmoka . Pasibaigus gydymui lyg turėtų duoti invalidumą. Invalidumas juk papildomi pinigai ir nėra ribojama, kiek dirbti. Bet man iškilo klausimas dėl biologinės. Nes galvojau, kad biuletenį uždarys po švitinimo ir tada gal skirs invalidumą. Bet gydytoja sakė, kad biologinės lašinimas dar yra gydymas, kaip ir negali skirti invalidumo. Bet tada ne gi biuletenis bus taip ilgai tęsiamas? Žodžiu, neaišku, žiūrėsiu, ką gydytoja pirmadienį pasakys. Ačiū, merginos, sveikatos jums....
Tai tęsiant biuletenį į komisiją ateina SODROS atstove. Manau, jei ji leidžia tęsti, tai ir tęs biuletenį. Bet tikrai, kaip jau kažkas patarę nueikite pas socialinę darbuotoją NVI (jei jus Vilniuje). Jos kabinetas yra stacionaro rūsyje, kur mankštas daro, psichologe ten pat...
Editana, manau , kad MRT tikrai parodytų, jeigu limfmazgiai būtų pakitę. Mano atsakymuose iš MRT buvo nurodytas auglio dydis, o dėl limfmazgių parašyta- limfmazgiai nekaupia. Tai greičiausiai jeigu būtų metastazių , tai ir limfmazgiai kauptų kontrastą. Na bet čia tik mano išvedžiojimai.
Ačiū atsakiusioms- bandysiu darytis MRT ir išsiaiškinsiu