Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(ingriga @ 2017 09 22, 13:44)
<p>Nueikit vakare prie gintaro muziejaus, Tiskeviciu aleja praeikit, labai graziai apsviesta mirksiukas.gif
</p>

Aciu uz ideja! Butinai nueieim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2017 09 22, 11:14)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaidosius" data-cid="71808294" data-time="1506006378">
<div>
<p>Spalio 5 kartos pilvo echoskopija dėl tų limfmazgių prie kiaušidžių. Sakė jei nepamazeje tai biopsija ims iš jų. Jetus kaip bijau. Ziauriai. Gerai kad bent cia pasipasakot galima o tai visai tuoj sienom lipt pradesiu. Sveiki zmones atrodo nesupranta... tik bukom frazem kartoja kad viskas bus gerai... Prisgooglinau dar apie limfmazgius ir aišku pilna neigiamos info...
Šiandien krūtų echoskopija darė tai smagu kad nors ten nieko blogo nerado vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Sveikos,</p>
<p> </p>
<p>Šiandien ir aš echo krūtinės dariausi. Tai rado padidėjusius limfmazgius pažastyse: dešinėj 18mm ir kairėj 18,5mm (prieš du mėn darytas echo buvo tik vienas kairėje 6,9mm). Parašė išvadoje, kad nespecifiniai, tipo viskas ok. Apčiuopt aš jų nepačiuopiu, bet keisas jausmas yra lyg skauda petį ir dalį krūtinės.  Gyd pasakė tai gal infekcija kokia, perpūtė/pertraukė vėjas, nervo uždegimas ar dar kas..</p>
<p>Kiek ilgai gydytojai stebi padidėjusius  limfmazgius, kol nusprendžia biopsiją imti?</p>
<p>Kastuvas turėjo limfmazgių-įdomu kaip istorija baigėsi.</p>
<p>gal kokius tyrimus man dar pasidaryt?</p>
<p> </p>
<p>Sveikatos ir  kad Šulija nebūtų dėl savaitgalio suklydęs smile.gif</p>
<p> </p>
<p>ps. kai ėmė biopsiją iš krūties man nuskausmino vietiškai. </p>

O ką tai reiškia specifiniai ar nespecifiniai? Aš taip suprantu kad padidėję limfmazgiai bet kokiu atveju negerai...
O tau paciose krūtyse nieko nerado per echoskopija?
Na man vieną kartą rado padidejusius prie kiaušidžių tai pasiūlė palaukti, dabar po 3 mėn vėl darys echoskopija pilvo ir jei vėl juos ten ras padidejusius tai jau sakė ims biopsija.
Tyrimu prasykis kaip sake UNDZIKA bet tikiuosi nieko rimto pas tave 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 22 rugsėjo 2017 - 13:42

O ką tai reiškia specifiniai ar nespecifiniai? Aš taip suprantu kad padidėję limfmazgiai bet kokiu atveju negerai...
O tau paciose krūtyse nieko nerado per echoskopija?
Na man vieną kartą rado padidejusius prie kiaušidžių tai pasiūlė palaukti, dabar po 3 mėn vėl darys echoskopija pilvo ir jei vėl juos ten ras padidejusius tai jau sakė ims biopsija.
Tyrimu prasykis kaip sake UNDZIKA bet tikiuosi nieko rimto pas tave 4u.gif

Nespecifiniai- onkologiškai neįtartini, taip radau paaiškinimą. Tai ir man taip atrodo- padidėjo vadinasi- kažkas vyksta.

Pačiose krūtyse nieko nerado.

Ačiū ir aš to tikiuosi  :)

Atsakyti

Vaidosiau - stiprybės! Viens du ir padarys biopsiją, pas mus daktarai patyrę, ypač Trakymas jei pas jį varai, bet ir kiti tikri profesionalai. Visiškai nebaisu. O toliau - dar neaišku ar ką ras, o jei ras - geriau anksčiau pagauti nei vėliau, muši muši ir damuši. Žinoma tikiuosi kad ten nieko nėra!!

Undzinka, nu kaip nerealu, Palanga man rugsėjį gražiausia, parkai labai gražūs, mediniai pastatai visi matosi, žmonių minios nebėra, bus tau labai smagu. 

O aš siunčiu linkėjimus iš Zakopanės - ėmėm su vyru ir atvarėm su mašina, pasiilgau kalnų :) pabūsiu dvi dienas ir atgal :)

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 09 23, 09:43)
<p><strong>Vaidosiau</strong> - stiprybės! Viens du ir padarys biopsiją, pas mus daktarai patyrę, ypač Trakymas jei pas jį varai, bet ir kiti tikri profesionalai. Visiškai nebaisu. O toliau - dar neaišku ar ką ras, o jei ras - geriau anksčiau pagauti nei vėliau, muši muši ir damuši. Žinoma tikiuosi kad ten nieko nėra!!</p><p></p><p><strong>Undzinka</strong>, nu kaip nerealu, Palanga man rugsėjį gražiausia, parkai labai gražūs, mediniai pastatai visi matosi, žmonių minios nebėra, bus tau labai smagu. </p><p></p><p>O aš siunčiu linkėjimus iš Zakopanės - ėmėm su vyru ir atvarėm su mašina, pasiilgau kalnų smile.gif pabūsiu dvi dienas ir atgal smile.gif</p>

Ne aš ne pas Trakyma. Negirdejau tokio. Čia turbūt ne Klaipėdoje? Aš Klaipedoj gydaus.
Ooo kaip super bigsmile.gif smagiai pailsėti ir galvą kalnuose nuo visko pravedinti 4u.gif

O aš norėčiau į Vilniaus fejerija kitą savaitgalį nuvažiuoti. Gal kuri esat buvus? Ar verta dėl to renginio iš Klaipėdos į Vilnių su vaikais dardeti?
Atsakyti

O aš norėčiau į Vilniaus fejerija kitą savaitgalį nuvažiuoti. Gal kuri esat buvus? Ar verta dėl to renginio iš Klaipėdos į Vilnių su vaikais dardeti?

As buvus, labai patiko :wub: Svarbu kad oras geras butu, be ruko

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 09 21, 18:06)
Spalio 5 kartos pilvo echoskopija dėl tų limfmazgių prie kiaušidžių. Sakė jei nepamazeje tai biopsija ims iš jų. Jetus kaip bijau. Ziauriai. Gerai kad bent cia pasipasakot galima o tai visai tuoj sienom lipt pradesiu. Sveiki zmones atrodo nesupranta... tik bukom frazem kartoja kad viskas bus gerai... Prisgooglinau dar apie limfmazgius ir aišku pilna neigiamos info...

Šiandien krūtų echoskopija darė tai smagu kad nors ten nieko blogo nerado smile.gif

Visgi reik tikėt, kad viskas bus gerai, nes Taip Ir BUS. Laikau Tave Vaidošiau. Negooglink, paziurek geriau kina gera ar pasivaiksciok. Zinau, kaip sunku, bet padeda. Bent jau man uzsimiršt padėdavo nuo visų bijojimų.
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2017 09 21, 18:06)
Spalio 5 kartos pilvo echoskopija dėl tų limfmazgių prie kiaušidžių. Sakė jei nepamazeje tai biopsija ims iš jų. Jetus kaip bijau. Ziauriai. Gerai kad bent cia pasipasakot galima o tai visai tuoj sienom lipt pradesiu. Sveiki zmones atrodo nesupranta... tik bukom frazem kartoja kad viskas bus gerai... Prisgooglinau dar apie limfmazgius ir aišku pilna neigiamos info...

Šiandien krūtų echoskopija darė tai smagu kad nors ten nieko blogo nerado smile.gif

Visgi reik tikėt, kad viskas bus gerai, nes Taip Ir BUS. Laikau Tave Vaidošiau. Negooglink, paziurek geriau kina gera ar pasivaiksciok. Zinau, kaip sunku, bet padeda. Bent jau man uzsimiršt padėdavo nuo visų bijojimų.
Atsakyti

Sveiki,

moterys, gal kuri žino, ar po gydymo (operacijos, chemijos, švitinimo) visoms duodama neįgalumo grupė, ar gali ir neduoti?

Atsakyti
QUOTE(Lanksti @ 2017 09 25, 20:07)
<p>Sveiki,
</p><p>moterys, gal kuri žino, ar po gydymo (operacijos, chemijos, švitinimo) visoms duodama neįgalumo grupė, ar gali ir neduoti?
</p>

Na neteko girdeti, kad kazkam nedave.
Atsakyti

Na neteko girdeti, kad kazkam nedave.

Man jau baigėsi švitinimas, bet dar biologinę lašins pusmetį. Tai šeimos gydytoja nežinojo, kaip daryt, ar tęsti biuletenį, ar ruošti dokumentus neįgalumui. Sakė, dar pasiaiškins. O biuletenis jau 10 mėn tęsiamas.

Atsakyti

man rodos po 4 menesiu biliotenio jau neigaluma turejo duoti :hmm: 

Atsakyti

man rodos po 4 menesiu biliotenio jau neigaluma turejo duoti :hmm:

na ne, biuletenis tęsiamas, kol vyksta gydymas, bet mano atveju tada užtruktų 1,5 metų, tai nežinau, kaip čia turi būti. Visi sako skirtingai. Įdomu, ką gydytoja išsiaiškins

Atsakyti