Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(filom @ 2017 08 20, 22:56)
<p>Gydymas nuo 2016 gruodzio 12d. tada buvo operacija radikali. O dabar spinduliai. Kadangi 3 minusai tai jokių vaistų neskirs bus tik bendri patikrinimai. 2 b stadija. Dar patikrinimu ner, bet bijau ir pagalvot kai reiks eit...
</p><p>AČIŪ VISOMS ,KURIOS RAŠOTE ČIA. Nuo gruodzio men. kiekvieną d. čia skaitinėju. Čia ir patarimų ,ir užuovėją, ir daug informacijos galima rast. Sveikatos ir stiprybes visoms.</p>
[right][snapback]71764914[/snapback][/right]

Aš taip pat 3 minusai. IIB, G3. Metai po gydymo. Atsistatau. Sportuoju. Juociuosi neblogai. Viskas mums bus ok.
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 28, 10:25)
ViTiMe !!!!Kur esi dingus? Kaip sekasi? Parasyk gi ka nors, pasigedau Taves smile.gif
[right][snapback]71774907[/snapback][/right]

Oi esu, esu. SVeikos merginos. Laaaaabai uzimta esu, daug svarbiu ivykiu mano gyvenime vyksta. Dirbu. Sveikata - po truputi. Kai raudono vyno isgeriu - visai puiki smile.gif stengiuosi gyventi šia diena ir šiuo metu esu laiminga. Liepos men. lyg buvo itarimas, kad kruties liekanoje kazkas atauga, bet ehoskopuotoja nuramino. Nieko piktybisko nera, tai gydytoja liepe atvykt apie Kaledas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 19 rugsėjo 2017 - 19:22

Esu iš Marijampolės, gavus buvau 25 spindulius.savaitgaliai ir laisvos d. issimeta, gaunasi daugiau d. tad NVI teko gultis į stacionarą. Pliusai buvo šie- išrašė 5 masazus, dar pati issipirkau 7, nes turejau laiko į valias. Kiekvieną d. eidavau į mankstų salę.NVI  jaučiaus kaip sanatorijoj. Nei maistu rupintis, nei namų tvarkymu. Pries pabaigą stipriai paraudo, tad vakarais nueidavau pas seseles, tai sutepdavo specialiais tepalais. Vidury spinduliavimo gydytojas echoskopavima dar paskyre. Slapimo, kraujo tyr. daro,kai ten guli, nes jiems didesne atsakomybe, tikrai gerai rupinosi. Kadangi nuo studentavimo laikų, pries 25 metus, nevazinejus buvau miesto marsrutiniais, tai savo malonumui kasdien pavažinejau. NVI kambarioke- pensijinio amz. moteriske , supažindino su pigiausiomis gido paslaugomis, stotelių pranesimu. Tad su ja ir vaz. Aplankiau žymiausias Vilniaus vietas. Sveikatos tikrai budavo, daug laiko praleisdavau vaiksciodama lauke. Svarbiausia spet per valgymo val. grist arba praleisdavau. Pats gydytojas sake, vaiksciok kur nori, tik spinduliu nepraleisk. Penktadieni jau namie, o pirmad. jau Vilniuj.

Bet ateidavo į spindulius kelios moterys, tai jos labai gailejos, kad reikia vazinet. Sake nepajėgia, pavarge jaucias, pykina. Manau kiekvienam individualiai...

Atsakyti
Moterytes! Siandien NVI dienos stacionare pamaciau ta stebuklinga aparata, kuris saldo galvas, kad plaukai neslinktu! Pasirodo nesenai gavo, nesenai buvo pristatymas. Nenaudoja dar. Sesute, kuri man lasina vaistus patvirtino tai. Tad ei kam tas aktualu prasykit, reikalaukit. Aparatas turi dvi slangas ir dvi kepuraites. Tad dviem pacientem galima vienu metu naudot.
Atsakyti

Mano mamai buvo paskirta 25 švitinimai, važinėjom į juos. Guldyti žmogų į stacionarą dėl 10 min. švitinimo kažkaip nesinorėjo, Važinėjom iš Druskininkų į Kauną, atstumas didelis, bet ką darysi.... Jau gydymo pradžioj visi pasilikom atostogų, kad galėtume vežti mamą (ji nevairuoja). Ryte išvažiuodavom, per pietus jau namie būdavom.Pabaigoje šiek tiek jautėsi nuovargis. Bet mamos oda į švitinimą reagavo tik paraudimu, tai ji pamiegodavo grįžus valandėlę ir galėjo sau namuose suktis, savo aplinkoj, kas irgi padeda gyti :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 20 rugsėjo 2017 - 08:36

Mano mamai buvo paskirta 25 švitinimai, važinėjom į juos. Guldyti žmogų į stacionarą dėl 10 min. švitinimo kažkaip nesinorėjo, Važinėjom iš Druskininkų į Kauną, atstumas didelis, bet ką darysi.... Jau gydymo pradžioj visi pasilikom atostogų, kad galėtume vežti mamą (ji nevairuoja). Ryte išvažiuodavom, per pietus jau namie būdavom.Pabaigoje šiek tiek jautėsi nuovargis. Bet mamos oda į švitinimą reagavo tik paraudimu, tai ji pamiegodavo grįžus valandėlę ir galėjo sau namuose suktis, savo aplinkoj, kas irgi padeda gyti :)

O CoCoNut , tai mes abi Dzūkės. :4u:

Atsakyti

Iš kurio Dzūkijos krašto tu, Luk@?  :4u: 

Atsakyti

Iš kurio Dzūkijos krašto tu, Luk@?  :4u:

Aš Iš Alytaus, kai pro šalį važiuosit į Kauną užsukit :D  :D  :D .

Kaip pasigedau Natūrali. Jau taip seniai čia beužsuko.

Atsakyti
O kokiu atveju guldo i ligonine NVI? As gyvenu apie 50 km uz Vilniaus. Paskyre 27 spindulius kartu su chemija.spinduliai kasdien buvo. Prasiau kelis kartus guldyt, sake mes neguldom. Bandziau Vilniuje bute gyvent viena, buvo sunku po chemiju. Nueit i parduotuve ir dar kazka pasigamint gale gydymo jau negalejau. Paskutine savaite vyras veziojo paemes atostogas.

Gydymas jau baigtas, bet man vistiek idomu kokiais atvejais guldo, o kada ne...
Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2017 09 20, 09:57)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*CoCoNuT*" data-cid="71805819" data-time="1505889297">
<div>
<p>Mano mamai buvo paskirta 25 švitinimai, važinėjom į juos. Guldyti žmogų į stacionarą dėl 10 min. švitinimo kažkaip nesinorėjo, Važinėjom iš Druskininkų į Kauną, atstumas didelis, bet ką darysi.... Jau gydymo pradžioj visi pasilikom atostogų, kad galėtume vežti mamą (ji nevairuoja). Ryte išvažiuodavom, per pietus jau namie būdavom.Pabaigoje šiek tiek jautėsi nuovargis. Bet mamos oda į švitinimą reagavo tik paraudimu, tai ji pamiegodavo grįžus valandėlę ir galėjo sau namuose suktis, savo aplinkoj, kas irgi padeda gyti smile.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p><span> </span><span>O CoCoNut , tai mes abi Dzūkės. 4u.gif. </span></p>

Ir aš smile.gif ...... iš Druskininkų smile.gif , aš gydžiausi Vilniui.
Atsakyti

Geras :4u: adiv1090, manau iš matymo tikrai turėtume būti pažįstamos, miestukas juk mažas. 

Aš taip pat vis laukiu,kad Naturali parašytų čia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 20 rugsėjo 2017 - 19:03
Mano mama irgi Druskininkuose,bet kai gydėsi buvo pas mane vln
Atsakyti

labas visoms :)

kaip nepatogu man ta nauja forumo versija :tomato:

jo tas aparatas nuo plauku slinkimo manau liux isradimas. nes tos beplaukes galvos tai kaip kokia etikete zmogui iskart ji iskiria is kitu... Klaipėdoj jau koks pusmetis tas aparatas kaip yra. maciau naudojasi moterys. sake padeda, nors ir prareteja plaukai kazkiek vis tiek.

aciu uz nuorodas :4u: 

uz gerus rezultatus :4u: BRAZIL saunuole :4u: 

Atsakyti