Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2017 06 13, 17:22)
Na, bent jau man, iš mano favoritų,
vis tik peršoko tą kertelę ir pateisno lūkesčius tik
Sarp Yilmaz [Unstoppable] İçerde

wub.gif Nerealus klipukas, ir daina labai tinkama. Sekantis klipas po sio ir jega. Daugiau neziurejau, nes bijau uzstrigti iki ryto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 06 13, 18:22)
Na, bent jau man, iš mano favoritų,
vis tik peršoko tą kertelę ir pateisno lūkesčius tik
Sarp Yilmaz [Unstoppable] İçerde

Šitas super drinks_cheers.gif aš po jo gal dar 10 ar daugiau žiurejau per youtube bigsmile.gif wub.gif kol nepamačiau Melek pašautos unsure.gif žiuriu per Btv tai nenoriu žinoti kaip kas klostysis toliau, bet va su tais klipukais užsižaidžiau biggrin.gif Cagatay čia toks nuostabus, toks suauges po Medzecir, nor sjis jame man irgi labai patiko wub.gif
Atsakyti
Niu kokia graži reklama Aras Bulut (İçerde - Umut Yılmaz / Mert Karadağ).
Turkų reklamos apskritai gražios, na bet šita tai ypatinga, toks pozityvas sklinda, tiesiog çok güzel ax.gif
Aras Bulut İynemli & Hande Erçel

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Na va ir baigesi Icerde smile.gif
Galiu pasakyti, kad serialas nerealus, personažų charakteriai irgi, aktoriu komanda super, dauguma man ju buvo nepažįstami, tad maciau juos pirma karta ir radau nauju favoritų...

Šiaip keli pastebėjimai

Çağatay Ulusoy maciau pirma karta, tad sunku vertinti man ji, bet is to ka maciau, tai jis man toks saltas, santurus cia buvo. Aisku role irgi atitinkama, bet norejosi daugiau jausmo is jo. Scenose su Eylem irgi visada toks santurus, išlaikantis atstuma, o juk ji jam kaip sesuo buvo, norejosi siltesniu ju tarpusavio santykiu (pvz. į Merta ir Melek budavo grazu ziurėt, ir apsikabina, ir pajuokauja ir vienas uz kita muru stoja).

Aras Bulut İynemli ir jo Mertas/Umutas kazkas nerealaus. Dar joks neigiamas personažas taip nebuvo kabinęs (nors gal neigiamu vadinti jį neteisinga, bet kas ziuri supranta ka noriu pasakyt smile.gif ) Jo balso ir juoko klausyciausi ir klausyciausi... Užskaitau. Reikės dar kokį projektą su juo pažiūrėti.

Alijanakas ir jo kompanija (is pradziu Selami, poto Berke biggrin.gif ) irgi ne viena karta sypsena kėlė, iki šiol man mistika, kaip jis iki finalo ištempė, vai vai vai biggrin.gif

Ir aišku viso serialo ašis Cetin Tekindor/Celal ne viena karta norejosi ji priploti savomis rankomis. Vadinasi aktorius savo darba atidirbo, kad tokias reakcijas fanams kėlė biggrin.gif

Atsakyti
Man taip pat labai patiko. Visų vaidyba superinė. Vakar galvojau, kad porą vietų širdis sustos,
nes na tokia įtampa buvo į pabaigą, kad maža nepasirodė, galvojau neužmigsiu.

Aš pažįstu, esu žiūrėjus tik su Çağatay Ulusoy ir Damla Colbay (Eylem),
kitus irgi pirmą kartą mačiau, bet patiko visi, apart, mažiau patiko Melek, nežinau kodėl.

Pasipiršimo repeticija buvo superinė, ir pati serialo pabaiga labai šilta, jautri. 12 points serialui.
O jau kokie gražūs buvo vakar tam finaliniam serialo vakare, pasipuošę, laimingi. Šauni komanda.

P.s. man dar labai patinka Damlos juokas, tas pakikenimas, na toks nuoširdus ir atviras biggrin.gif
Papildyta:
Dar matytas man Davut (Rıza Kocaoğlu) iš žiūrėto Kuzey Güney.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 06 20, 11:11)
Aš pažįstu, esu žiūrėjus tik su Çağatay Ulusoy ir Damla Colbay (Eylem),
kitus irgi pirmą kartą mačiau, bet patiko visi, apart, mažiau patiko Melek, nežinau kodėl.

Pasipiršimo repeticija buvo superinė, ir pati serialo pabaiga labai šilta, jautri. 12 points serialui.
O jau kokie gražūs buvo vakar tam finaliniam serialo vakare, pasipuošę, laimingi. Šauni komanda.

Man Melek irgi nelabai patiko, ir su Sarpu visai nesižiūrėjo, nebuvo tarp ju jokios kibirkšties, jokio wow, vietomis net budavo nuobodu i juos žiūrėti...

O tas pasiruošimas superinis biggrin.gif , galėjo anksciau jie vienas kita atrasti ir daugiau norėjosi juos pamatyti, kaip brolius, seimos aplinkoje. Tas ju bendravimas toks šiltas, toks draugiškas, vienas už kitą ėjo kaip tikri broliai, lyg seniai auge kartu, o ne tik suradę vienas kitą... man Çağatay'aus ir Aro duetas žiauriai patiko, net negalėčiau kažkurio vieno išskirti biggrin.gif
Beautiful crime super man sis klipas (tik kas neziuri i prieki daug spoileriu jame mirksiukas.gif )

O finalinė scena iš vis nuostabi, žodžiai tikrai buvo nereikalingi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 20 birželio 2017 - 12:55
"güzeeel... ...çok çok" Çağatay nemirtingas, abu tokie biggrin.gif
Turbūt liks mylimiausias brolių epizodas Sarp/Mert
Vakar kikenau ir šiandien vėl hihihi.gif kai ką tik pažiūrėjau.

Na, man patiko vienas gabaliukas Sarp - Melek negaliu sakyt, gražūs abu,
bet vis vien man čia Çağatay griežia pirmu smuiku, labai jau impozantiškas
ir kartais juokingas, kai nagus kramto baisiai susirūpinęs biggrin.gif
taip sakant 'chuliganas' ir advokatė, tik be chemijos ax.gif
Bet vis vien gerai, nes man labai tiko taip kaip yra/buvo.

Atsakyti
Na va, vakar pasibaigė Kara Sevda istorija, trukusi 2 metus wub.gif Ar buvo žiūrinčių? Kokie įspūdžiai? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 06 22, 13:42)
Na va, vakar pasibaigė Kara Sevda istorija, trukusi 2 metus wub.gif Ar buvo žiūrinčių? Kokie įspūdžiai? mirksiukas.gif  biggrin.gif

Gal galit pasakyti ar gera pabaiga😊😊
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2017 06 22, 15:56)
Gal galit pasakyti ar gera pabaiga😊😊

Negaliu biggrin.gif Juk bus neįdomu žiūrėti! biggrin.gif O įtampa iki paskutinės minutės buvo...
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 06 22, 16:07)
Negaliu biggrin.gif Juk bus neįdomu žiūrėti!  biggrin.gif O įtampa iki paskutinės minutės buvo...

Tiesiog nepatinka blogos pabaigos 😁 galvoju ar verta pagaigti ji... nes taip pabodo vis verkslenimas tas 😓😓
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2017 06 22, 16:18)
Tiesiog nepatinka blogos pabaigos 😁  galvoju ar verta pagaigti ji... nes taip pabodo vis verkslenimas tas 😓😓

Daug dar liko? Na, bent paskutinę seriją rekomenduoju pažiūrėti mirksiukas.gif Aktorių vaidyba mane tiesiog sužavėjo finalinėje serijoje.
Atsakyti