Na va ir baigesi
Icerde Galiu pasakyti, kad serialas nerealus, personažų charakteriai irgi, aktoriu komanda super, dauguma man ju buvo nepažįstami, tad maciau juos pirma karta ir radau nauju favoritų...
Šiaip keli pastebėjimai
Çağatay Ulusoy maciau pirma karta, tad sunku vertinti man ji, bet is to ka maciau, tai jis man toks saltas, santurus cia buvo. Aisku role irgi atitinkama, bet norejosi daugiau jausmo is jo. Scenose su Eylem irgi visada toks santurus, išlaikantis atstuma, o juk ji jam kaip sesuo buvo, norejosi siltesniu ju tarpusavio santykiu (pvz. į Merta ir Melek budavo grazu ziurėt, ir apsikabina, ir pajuokauja ir vienas uz kita muru stoja).
Aras Bulut İynemli ir jo Mertas/Umutas kazkas nerealaus. Dar joks neigiamas personažas taip nebuvo kabinęs (nors gal neigiamu vadinti jį neteisinga, bet kas ziuri supranta ka noriu pasakyt
) Jo balso ir juoko klausyciausi ir klausyciausi... Užskaitau. Reikės dar kokį projektą su juo pažiūrėti.
Alijanakas ir jo kompanija (is pradziu Selami, poto Berke
) irgi ne viena karta sypsena kėlė,
iki šiol man mistika, kaip jis iki finalo ištempė, vai vai vai
Ir aišku viso serialo ašis
Cetin Tekindor/Celal ne viena karta norejosi ji priploti savomis rankomis. Vadinasi aktorius savo darba atidirbo, kad tokias reakcijas fanams kėlė