Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2017 06 12, 16:02)
Na vat bus labai idomu kaip su Merhamet bus smile.gif Nes paprastai jis arba labai uzkabina arba visiskai ne, negirdejau dar tokios nuomones, kad ai, nu toks nieko, ziuret galima biggrin.gif

Zodziu, papasakok ispudzius  mirksiukas.gif

Ok, butinai papasakosiu. Tai iseina jis trumpesnis uz Kuzey bus, nes to tai berods 80 buvo g.gif
Siandien priespaskutine Icerde serija parodys... Na idomu idomu kaip baigsis, nes fragmanai nelabai optimistiskai nuteikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 06 12, 14:23)
Ok, butinai papasakosiu. Tai iseina jis trumpesnis uz Kuzey bus, nes to tai berods 80 buvo  g.gif
Siandien priespaskutine Icerde serija parodys... Na idomu idomu kaip baigsis, nes fragmanai nelabai optimistiskai nuteikia  unsure.gif

Merhamet 44 4u.gif

Skaiciau, kad nebus ten laimingos pabaigos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 06 12, 16:33)

Skaiciau, kad nebus ten laimingos pabaigos ax.gif

Is kur cia tokios zinios? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 06 12, 15:09)
Is kur cia tokios zinios?  unsure.gif

Is twitter'io. Jų teisingumo negarantuoju, nesidomiu šiuo serialu, tiesiog šiaip pro akis prasprūdo.
Atsakyti
Labas, gal kuri žino kodėl nutraukė Garbės reikalas / Şeref Meselesi per TV1?
Ar vėl kur į kitą kanalą perkėlė...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2017 06 12, 17:11)
Labas, gal kuri žino kodėl nutraukė Garbės reikalas / Şeref Meselesi per TV1?
Ar vėl kur į kitą kanalą perkėlė...

As ir isijungiau paziuret ir nera...
O gal zinot per kur nete galima paziuret? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 06 12, 16:23)
Siandien priespaskutine Icerde serija parodys... Na idomu idomu kaip baigsis, nes fragmanai nelabai optimistiskai nuteikia  unsure.gif

Tai vakar ne paskutine serija buvo? unsure.gif Jau atlekiau pabaigos paklausti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kumpiene @ 2017 06 13, 01:02)

Seref Meselesi
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2017 06 13, 07:41)
Tai vakar ne paskutine serija buvo?  unsure.gif  Jau atlekiau pabaigos paklausti biggrin.gif

Ne, ne paskutine, paskutine kita pirmadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2017 06 13, 00:02)

Bandysiu per čia žiūrėti.. http://seasonvar.ru/...i-0-season.html
Atsakyti
Kaip supykau dėl Garbės reikalo. Sugalvojo, nieko nepranešę, ėmė ir nutraukė... Kam tada išvis pradeda kažką rodyt frusty.gif
Gal kas žino, kur angliškai galima pabaigt žiūrėt? Rusiškai nemoku, o įdomu, kuo baigsis mad.gif
Atsakyti
Oho, kiek daug pripliurpėt, šaunuolės, bet prabėgom vis tik pavyko greit perskaityt.
QUOTE(daivak30 @ 2017 06 09, 20:19)
Meilės žiedai pasibaigė, jo nenutraukė. Parodė visą serialą ir pradėjo rodyti Svotus.
Supratau, vadinas pati apsižioplino, penktad jai pasakysiu.
QUOTE(otea @ 2017 06 09, 21:39)
Dabar ir Kara Para Ask pradejau žiureti, nu Tuba kokia čia graži wub.gif
Labai ten graži, tikrai, pritariu.
QUOTE(Milagra @ 2017 06 11, 19:48)
Kolkas viskas pletku lygmeny. IBrahim Celikkol tikrai gris kita sezona, Beren Saat.
Va čia tai gera žinia, noriu ją pamatyti, šią porą, bent jau bus ką žiūrėti, tikiuosi,
nes mano favoritai jau palaipsniui dingsta iš ekranų su savo serialais.
QUOTE(lauravala @ 2017 06 13, 06:41)
Tai vakar ne paskutine serija buvo? unsure.gif Jau atlekiau pabaigos paklausti biggrin.gif
Prašom negąsdinti, nes kai perskaičiau, tai vos infarkto negavau, kad finalą jau pražiopsojau.
Aš dar šios serijos nespėjau pažiūrėti, nežinau kas ten vyko ir įvyko, bet finalo bijau.

Na, bent jau man, iš mano favoritų,
vis tik peršoko tą kertelę ir pateisno lūkesčius tik
Sarp Yilmaz [Unstoppable] İçerde
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 06 13, 20:22)
.Prašom negąsdinti, nes kai perskaičiau, tai vos infarkto ne gavau, kad finalą jau pražiopsojau.
Aš dar šios serijos nespėjau pažiūrėti, nežinau kas ten vyko ir įvyko, bet finalo bijau.

Na, bent jau man, iš mano favoritų,
vis tik peršoko tą kertelę ir pateisno lūkesčius tik
Sarp Yilmaz [Unstoppable] İçerde

Serija gera buvo biggrin.gif, o finalo dar laukiam... Aplamai paskutinese serijose scenaristai pasistenge, kas duoda vilties, kad gal finalas geras bus, nes jei kaip sklando gandai kad vienas is broliu, o greiciausiai Sarpas mirs tada nesuprantu viso serialo prasmes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 13 birželio 2017 - 23:33