Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2017 06 10, 23:07)
Sunday Man... lotuliukas.gif ech geras serialas buvo, nieko jame netruko...ir juoko ir ašaru ir meilės scenu  wub.gif

Dabar kazkas tures prisiimt atsakomybe, kad as vel eisiu Kuzes ziuret biggrin.gif cool.gif

Kazkas nerealaus sitas serialas, tobulas, nepakartojamas. Visame kame. Kaip as pasiilgau tokio Kivo. Su lygiaverte partnere, kad emocijos lietusi per krastus. Kad siuzetas verstu nemiegot iki 5 ryto ir kad vaikai vel butu nevalge lotuliukas.gif Ech... Moku mintinai, bet einu dar paziuresiu biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 birželio 2017 - 00:00

Milagra baigsiu savo, kuri ziuriu dabar, irgi kartosiu Kuzey, nors tokia minti turiu, kad gal ji rodys vakarais dar kai pabaigs Fatmagiul :hmm: ... Nes niekas nekabina, nesu as labai isranki ant tu serialu, bet man ne tik siuzetas turi tikti, bet ir aktoriai kabinti, jei po pirmu seriju nekabina, metu i sali :D, o  tokiu daug buvo, cia kur merginos rekomendave yra :) 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 06 11, 13:58)
<p>Milagra baigsiu savo, kuri ziuriu dabar, irgi kartosiu Kuzey, nors tokia minti turiu, kad gal ji rodys vakarais dar kai pabaigs Fatmagiul hmm.gif ... Nes niekas nekabina, nesu as labai isranki ant tu serialu, bet man ne tik siuzetas turi tikti, bet ir aktoriai kabinti, jei po pirmu seriju nekabina, metu i sali biggrin.gif, o  tokiu daug buvo, cia kur merginos rekomendave yra smile.gif </p>

Oi, as irgi nesuprantu kaip cia kitos gali ziuret nesvarbu ka, kasdien po seriala. As isranki, tikrai turi uzkabint, kad ziureciau, ir, kaip tu sakai, ne tik siuzetas turi patikt, bet ir aktoriai, ir vaidyba. Todel ir droziu senus biggrin.gif Arba randu kaip geriau laika praleisti ax.gif

Kolkas is naujienu nematau ka ziuret. Laukiu keliu projektu rudeni su savo meilem biggrin.gif Tikiuosi bus geri ir reitingai ju nenuzudys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 birželio 2017 - 17:09
QUOTE(Milagra @ 2017 06 11, 17:04)
Oi, as irgi nesuprantu kaip cia kitos gali ziuret nesvarbu ka, kasdien po seriala. As isranki, tikrai turi uzkabint, kad ziureciau, ir, kaip tu sakai, ne tik siuzetas turi patikt, bet ir aktoriai, ir vaidyba. Todel ir droziu senus biggrin.gif Arba randu kaip geriau laika praleisti  ax.gif

Kolkas is naujienu nematau ka ziuret. Laukiu keliu projektu rudeni su savo meilem biggrin.gif Tikiuosi bus geri ir reitingai ju nenuzudys.

O aš užsikabinau ant visiško banalumo - Fazilet Hanim ve kizlar biggrin.gif Gražuoliai man ten aktoriai, tai šeštadienio vakarais pats tas seilę pavarvinti, vistiek nemiga yra biggrin.gif Tik ir šis daro vasaros petrauką, tai "džiuvėsis" bus dabar pas mane su turkais. Gal tikrai Kuzey istoriją dar kartą peržiūrėti..? Nors, aš kai pagalvoju apie Ferhat'ą, tai kažkaip sunku pasidaro biggrin.gif Buvo pirmasis mano turkų serialas, tai visgi būtų įdomu pažiūreti jau visai kitomis akimis rolleyes.gif

O kokie nauji projektai planuojami?
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 06 11, 18:09)
O aš užsikabinau ant visiško banalumo - Fazilet Hanim ve kizlar  biggrin.gif Gražuoliai man ten aktoriai, tai šeštadienio vakarais pats tas seilę pavarvinti, vistiek nemiga yra  biggrin.gif Tik ir šis daro vasaros petrauką, tai "džiuvėsis" bus dabar pas mane su turkais. Gal tikrai Kuzey istoriją dar kartą peržiūrėti..? Nors, aš kai pagalvoju apie Ferhat'ą, tai kažkaip sunku pasidaro  biggrin.gif  Buvo pirmasis mano turkų serialas, tai visgi būtų įdomu pažiūreti jau visai kitomis akimis  rolleyes.gif

O kokie nauji projektai planuojami?

Nu va, eisim i Kuzes sena tema, jei ji dar yra, ir svaigsim is naujo biggrin.gif

Uz Fazilet ir mano akis buvo uzkliuvus, bet paskaicius tavo komentarus, taip ir nedrisau jo ziureti biggrin.gif

Planuojama daug, bet as tai tik saviskiu laukiu. Kolkas viskas pletku lygmeny. IBrahim Celikkol tikrai gris kita sezona, Beren Saat. Juos ziauriai noreciau matyti kartu ir netgi sklinda tokie gandai. Taip pat Baris Arduc ir Elcin Sangu nauju projektu laukiu. Baris gal ne taip labai, nes jis 100 proc bojavyke vaidins biggrin.gif Taip pat dar esu nusiziurejus toki aktoriu Caner Cindoruk, tai jis irgi kazkur gal vaidins. Zodziu, tikiuosi, bent vienas is ju bus tikrai geras ir vertas demesio. Bent jau labai jiems to linkiu wub.gif Dar labai noreciau, kad griztu Ozgu Namal, bet ji ilgose uztarnautose motinystes atostogose, tai, itariu, jos grizimas dar nenusimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 06 11, 18:48)
Nu va, eisim i Kuzes sena tema, jei ji dar yra, ir svaigsim is naujo biggrin.gif

Uz Fazilet ir mano akis buvo uzkliuvus, bet paskaicius tavo komentarus, taip ir nedrisau jo ziureti biggrin.gif

Planuojama daug, bet as tai tik saviskiu laukiu. Kolkas viskas pletku lygmeny. IBrahim Celikkol tikrai gris kita sezona, Beren Saat. Juos ziauriai noreciau matyti kartu ir netgi sklinda tokie gandai. Taip pat Baris Arduc ir Elcin Sangu nauju projektu laukiu. Baris gal ne taip labai, nes jis 100 proc bojavyke vaidins biggrin.gif Taip pat dar esu nusiziurejus toki aktoriu Caner Cindoruk, tai jis irgi kazkur gal vaidins. Zodziu, tikiuosi, bent vienas is ju bus tikrai geras ir vertas demesio. Bent jau labai jiems to linkiu  wub.gif Dar labai noreciau, kad griztu Ozgu Namal, bet ji ilgose uztarnautose motinystes atostogose, tai, itariu, jos grizimas dar nenusimato biggrin.gif

Aš tik labai tikiuosi, kad sekančiam sezone nebekeps tų balalaikinių, kuriuos po max 10 serijų uždaro. Norėtųsi kažko rimto ir išbaigto iki smulkmenų serialo. Gaila, jog Kivančas po tokios ilgos pertraukos grįžo į tokį nevykusį projektą. Dabar ir vėl amžinybę teks laukti naujo jo pasirodymo. Einu pagooglinti, ką Celikkol ir Saat žada veikti po vasaros biggrin.gif

Fazilet Hanim mane žiauriai kabina dėl minties, kad abu jaunikaičiai atrodo labai teigiami įdomūs personažai ir tinkantys i poras pagrindinei aktorei. Toks jausmas, jog ir patys scenaristai dar neapsisprendė su kuo suporuoti. Žodžiu, nieko įdomaus, bet va, kabina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 06 10, 23:59)
Dabar kazkas tures prisiimt atsakomybe, kad as vel eisiu Kuzes ziuret biggrin.gif  cool.gif

Kazkas nerealaus sitas serialas, tobulas, nepakartojamas. Visame kame. Kaip as pasiilgau tokio Kivo. Su lygiaverte partnere, kad emocijos lietusi per krastus. Kad siuzetas verstu nemiegot iki 5 ryto ir kad vaikai vel butu nevalge lotuliukas.gif Ech... Moku mintinai, bet einu dar paziuresiu biggrin.gif

wub.gif

Aš jį ilgai taupiau pažiurėti wub.gif o kai pradejau tai visas dienas jį ir težiurejau, ir gaila buvo kad greitai pabaigiau biggrin.gif
Man asmeniškai tie senesni daug geresni už naujus, ir aktoriai tokie jauni gražus biggrin.gif Tikrai ne karta dar žiuresiu ir vėl juos...Ask I Memnu, Fatmagul, Feriha, Kuzey Güney...

Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 06 11, 19:53)
Aš tik labai tikiuosi, kad sekančiam sezone nebekeps tų balalaikinių, kuriuos po max 10 serijų uždaro. Norėtųsi kažko rimto ir išbaigto iki smulkmenų serialo.

Gaila, jog Kivančas po tokios ilgos pertraukos grįžo į tokį nevykusį projektą. Dabar ir vėl amžinybę teks laukti naujo jo pasirodymo.

Einu pagooglinti, ką Celikkol ir Saat žada veikti po vasaros  biggrin.gif

Fazilet Hanim mane žiauriai kabina dėl minties, kad abu jaunikaičiai atrodo labai teigiami įdomūs personažai ir tinkantys i poras pagrindinei aktorei. Toks jausmas, jog ir patys scenaristai dar neapsisprendė su kuo suporuoti. Žodžiu, nieko įdomaus, bet va, kabina  biggrin.gif

Keps, kaip nekeps biggrin.gif Is 10 iskeptu vienas pavyksta ir atperka viska prodiuseriams. Tada kepa toliau biggrin.gif

Del Kivo ziauriai gaila... Antras is eiles neteisingai pasirinktas projektas. Apmaudu be galo. Dabar jau pats suprato, kad suds gavosi, tai sako, kad vel serialuose nebevaidins biggrin.gif

Nereikia googlint, as gi tau sakau ka jie veiks biggrin.gif as jau seniai isburiau, kad jie kartu vaidins biggrin.gif O dabar ir pletkai tokie sklinda, laukiu kada patvirtins rolleyes.gif
https://www.msn.com/...kkol/ar-BBC0lcx
Zodziu, tai mylimiausi mano aktoriai ir laukiamiausias projektas. Tikiuosi viskas issipildys biggrin.gif wub.gif

Gal is bado reiks uzmest kada aki smile.gif

QUOTE(otea @ 2017 06 11, 20:22)
Aš jį ilgai taupiau pažiurėti  wub.gif o kai pradejau tai visas dienas jį ir težiurejau, ir gaila buvo kad greitai pabaigiau  biggrin.gif
Man asmeniškai tie senesni daug geresni už naujus

drinks_cheers.gif
Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 06 11, 19:04)
Oi, as irgi nesuprantu kaip cia kitos gali ziuret nesvarbu ka, kasdien po seriala. As isranki, tikrai turi uzkabint, kad ziureciau, ir, kaip tu sakai, ne tik siuzetas turi patikt, bet ir aktoriai, ir vaidyba. Todel ir droziu senus biggrin.gif Arba randu kaip geriau laika praleisti  ax.gif

Va butent, kad turi kabinti... Tas visu cia aptariamas Cesur'as manes visiskai nekabino nors tu ka (vertimas per TV3 irgi ausi rezia doh.gif )...

O zinote psl. kur skelbiamos naujienos kazkokios, busimi projektai? Ar siap cia reikia ieskot ju interneto platybese? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 06 12, 09:51)
Va butent, kad turi kabinti... Tas visu cia aptariamas Cesur'as manes visiskai nekabino nors tu ka (vertimas per TV3 irgi ausi rezia doh.gif )...

O zinote psl. kur skelbiamos naujienos kazkokios, busimi projektai? Ar siap cia reikia ieskot ju interneto platybese? smile.gif

Kaip gali kabinti, jei viskas buvo paskubomis daroma. Galvojo paims dvi zvaigzdes ir gales bet ka rodyt, vis tiek visi ziures smile.gif Nesigavo taip, jau nekalbant apie tai, kad net ir tos zvaigzdes kartu nesiziuri ax.gif As dziaugiuosi, kad jis baigiasi biggrin.gif

VK arba Instagram. Ai, tiesa, yra gi tas ashkimsin.ru forumas, tai ten budavo net atskira tema planuojamu serialu.

Va, siandien kaip tik uzkliuvo smile.gif Cia vasarines tralialiuskes naujos biggrin.gif O rimtesni visi pasirodys tik naujam sezone, rudeni.

Список сериалов, которые вскоре выйдут на экраны:

1. Ateşböceği / Светлячок- на канале Star Tv
В главных ролях Сечкин Оздемир и Нилай Дениз. Как поговаривают, может занять место суперпопулярного сериала "Любовь напрокат"
2. Сердцебиение / Kalp Atışı – на канале Show Tv
В главных ролях: Гёкхан Алкан и Ойкю Караэль
3. Полнолуние / Dolunay – на канале Star Tv
В главных ролях: Джан Яман и Озге Гюрель.
4. Два лжеца / İki Yalancı – на Kanal D с 4 июля
В главных ролях: Ягмур Танрысевсин и Керемджем
5. Миндаль в сахаре / Badem Şekeri – на канале Fox TV
В главных ролях: Альпер Салдыран и Бурджу Озберк
6. Птицы без крыльев / Kanatsız Kuşlar – на канале Atv с 15 июня
В главных ролях: Мелис Тюзюнгюч и Умит Ибрахим Кантарджилар
7. Гюллю / Gullu – на канале Atv
В главных ролях: Юсуф Чим и Серен Ширндже
8. Сон / Rüya – на канале Show Tv
В главных ролях: Джейхун Менгироглу и Хазал Филиз Кючюккосе
9. Сумасшедшее сердце / Deli Gönül – на канале Fox Tv
В главных ролях: Мурат Уналмыш и Тувана Тюркай

Gal ir bus koks vienas pavykes. Labai jau Star tikisi daug is to Atesbocegi, bandys mat pakartoti Kiralik Ask sekme biggrin.gif Net pagrindini heroju Baris pavadino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir garantuoju, kad ji rodys penktadieniais biggrin.gif Nes fanai po siai dienai nerimsta ir penktadieniais nulauzia visus soc. tinklus, nors serialo jau nuo sausio neberodo smile.gif

O as gal bandysiu uzmesti aki i siuos:
2. Сердцебиение / Kalp Atışı – на канале Show Tv
В главных ролях: Гёкхан Алкан и Ойкю Караэль

4. Два лжеца / İki Yalancı – на Kanal D с 4 июля
В главных ролях: Ягмур Танрысевсин и Керемджем
Atsakyti
Milagra aciu 4u.gif
As vasarai turiu Kuzeju ir su Celikol kazkoki atsisiuntus Merhamet ar pan. kazkaip vadinasi (irgi is cia rekomenduotų), tai matysiu ar kabins ar ne biggrin.gif ... Nes vasara tipo nekokia nusimato pagal sinoptikus, bus galima vakarais pažiūrėt...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 06 12, 13:01)
Milagra aciu  4u.gif 
As vasarai turiu Kuzeju ir su Celikol kazkoki atsisiuntus Merhamet ar pan. kazkaip vadinasi (irgi is cia rekomenduotų), tai matysiu ar kabins ar ne biggrin.gif ... Nes vasara tipo nekokia nusimato pagal sinoptikus, bus galima vakarais pažiūrėt...

Na vat bus labai idomu kaip su Merhamet bus smile.gif Nes paprastai jis arba labai uzkabina arba visiskai ne, negirdejau dar tokios nuomones, kad ai, nu toks nieko, ziuret galima biggrin.gif

Man asmeniskai tai Kuzey Guney ir Merhamet patys paciausi serialai. Negaliu net isskirt kuri labiau myliu biggrin.gif Kuzey techniskai stipresnis, tobula muzika, detales nuo A iki Z apgalvotos. Na, bet jo ir biudzetas atitinkamas buvo, net nera ko lyginti. Beje, sie abu serialai buvo transliuojami tuo paciu metu, konkurentai buvo biggrin.gif Ir reitingai, nelabai kazkuom skyresi ax.gif Tik antro sezono viduryje Merhamet uzdare, o KG ne, nors reitingai irgi buvo labai prasti ax.gif Tiesiog kompanija galingesne, pardavimai stipresni, isipareigojimai didesni. Plius visus imanomus apdovanojimus KG komanda susirinkus buvo, tai ne lygis buvo uzdaryt biggrin.gif
Zodziu, papasakok ispudzius mirksiukas.gif
Atsakyti