Nu Tv pagalbos reitingus sunku pramust. Juk pojokeliu realybe ziurovui idomiau nei turku meiles seiles
QUOTE(drafe @ 2017 06 08, 17:08)
Radau facebook'e:
Nuo šiandienos serialą Kerštas ir meilė keičia laida TV pagalba. Jūsų pamėgtas Kerštas ir meilė sugrįš liepos 20 d. į TV8, o TV pagalbą žiūrėkite darbo dienomis 16.30 val. per TV3
Nuo šiandienos serialą Kerštas ir meilė keičia laida TV pagalba. Jūsų pamėgtas Kerštas ir meilė sugrįš liepos 20 d. į TV8, o TV pagalbą žiūrėkite darbo dienomis 16.30 val. per TV3
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 06 08, 17:36)
<p>Nu Tv pagalbos reitingus sunku pramust. Juk pojokeliu realybe ziurovui idomiau nei turku meiles seiles </p>
Aha radau ir aš tai, kai ejau tiesos ieškoti nu bet kokia neteisybe !!! Taip nieko doro nerodo nei LNK nei TV3, prasigerusius kaimus atrodo idomiau žiurėti...10 metu gal LT tv nebuvau žiurejusi ir žiuriu kad niekas deja nepasikeite...kaip rodė š taip ir teberodo, tai caro maro filmus kur jau 100 kartu rode tas laidas su girtuokliais, ai dar pamiršau pamineti Indiškus filmus arba telemundas kur paauglysteje žiuredavau....
Nu ka reikes per rusus žiureti, dabar tik Icerde liko, tikiuosi to nesugalvos pakeisti kokiais farais
QUOTE(otea @ 2017 06 09, 01:32)
Aha radau ir aš tai, kai ejau tiesos ieškoti nu bet kokia neteisybe !!! Taip nieko doro nerodo nei LNK nei TV3, prasigerusius kaimus atrodo idomiau žiurėti...10 metu gal LT tv nebuvau žiurejusi ir žiuriu kad niekas deja nepasikeite...kaip rodė š taip ir teberodo, tai caro maro filmus kur jau 100 kartu rode tas laidas su girtuokliais, ai dar pamiršau pamineti Indiškus filmus arba telemundas kur paauglysteje žiuredavau....
Nu ka reikes per rusus žiureti, dabar tik Icerde liko, tikiuosi to nesugalvos pakeisti kokiais farais
Su televizija pas mus prastai Visai ziurovu negerbia, keicia serialų laikus, perkelia i kitus kanalus ir pan. , todėl lietuviskos televizijos ir neziuriu, na gal BTV nepasikiaulins, tik kad sugalvojo vasara rodyt tokiu metu, kai pagrinde laika leidi ne namie...
QUOTE(otea @ 2017 06 04, 23:04)
Kas matete Fi Ci Pi ten tik 9 serijos ir jį uždarė?
Skaičiau, kad bus 12 viso, nors buvo numatytą 13. Rudenį tipo II sezonas bus.QUOTE(erikiuxxx @ 2017 06 05, 23:29)
Ech kokie jie man grazusssss
Aha, man irgi. O jau kokie vakar man jie gražūs abu buvo, vaje, ir ta muzika...
Sezen Aksu - Kutlama
Lauksim dabar amerikoniško filmo su jo vaidyba
Be galo smalsu, jei tikrai (?) visos detalės tiesa.
QUOTE(Simbulis @ 2017 06 07, 11:34)
Na liko 2 serijos tik... Sakot netikit kad bus happy end'as?
Man mažai tikėtina, bijau, kad Sarpo nebeliks QUOTE(otea @ 2017 06 08, 16:39)
Kas per nesamone ! Sedžiu laukiu kada Kerštas ir Meile rodys per tv3, o ten TV Pagalba rodo programoje irgi tuo laiku TV Pagalba, tai ka jau to serialo neberodys? pievu pieva...
Vakar mano kolegė taip pat sakė, kad nesuprato, QUOTE(Simbulis @ 2017 06 09, 09:14)
Su televizija pas mus prastai Visai ziurovu negerbia, keicia serialų laikus, perkelia i kitus kanalus ir pan todėl lietuviskos televizijos ir neziuriu, na gal BTV nepasikiaulins, tik kad sugalvojo vasara rodyt tokiu metu, kai pagrinde laika leidi ne namie...
kur dingo serialas Meilės žiedai, tipo rodė rodė ir dingo.
Kanatsız Kuşlar
QUOTE(Visgi @ 2017 06 09, 12:35)
Vakar mano kolegė taip pat sakė, kad nesuprato,
Meilės žiedai pasibaigė, jo nenutraukė. Parodė visą serialą ir pradėjo rodyti Svotus.
Labai prastai ir rodomas laikas nelabai tinka nes geras oras norisi lauke būti, gerai kad Icerde dar rytais kartoja tai bepusryčiaudama pažiuriu
Oho kaip idomiai ! Laukiu pamatyti, jo anglu kalba gal pagerejo po Kuzey Guney
Jaučiu žiuresiu ta Dolunay
Dabar ir Kara Para Ask pradejau žiureti, nu Tuba kokia čia graži
QUOTE(otea @ 2017 06 09, 20:39)
Oho kaip idomiai ! Laukiu pamatyti, jo anglu kalba gal pagerejo po Kuzey Guney
Na, Kuzia ten vaidino su Ali savo tobula anglu kalba Pats Kivanc puikiai kalba angliskai. Zinoma, su akcentu, bet tai visiskai neturi reiksmes, nes tikrai nemanau, kad jis vaidins native speaker'i. Linkiu jam kuo didziausios sekmes
https://www.youtube....h?v=jQHNihq_ahI
QUOTE(Lux @ 2017 06 08, 17:26)
Nesurinko reitingų turbūt.
nutraukia,nes nespeja versti.
QUOTE(Visgi @ 2017 06 09, 11:35)
Skaičiau, kad bus 12 viso, nors buvo numatytą 13. Rudenį tipo II sezonas bus.Aha, man irgi.
O jau kokie vakar man jie gražūs abu buvo, vaje, ir ta muzika...
Sezen Aksu - Kutlama
O jau kokie vakar man jie gražūs abu buvo, vaje, ir ta muzika...
Sezen Aksu - Kutlama
ech grazuoliai negaliu
as jau viska perziurejau laukiu jau finalo ir liudna kazkaip .
QUOTE(Milagra @ 2017 06 09, 22:30)
Na, Kuzia ten vaidino su Ali savo tobula anglu kalba Pats Kivanc puikiai kalba angliskai. Zinoma, su akcentu, bet tai visiskai neturi reiksmes, nes tikrai nemanau, kad jis vaidins native speaker'i. Linkiu jam kuo didziausios sekmes
Man ta scena tokia juokinga buvo manau jam seksis puikiai, to ir aš jam linkiu
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 06 10, 20:14)
Nieko nesupratau
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 06 10, 19:14)
Sakot nusiperka seriala, paleidzia i eteri ir nespeja versti?
QUOTE(otea @ 2017 06 10, 21:14)
Man ta scena tokia juokinga buvo manau jam seksis puikiai, to ir aš jam linkiu
Aha Daug ten geru scenu
Nerealus jie
QUOTE(Milagra @ 2017 06 10, 22:22)
Sunday Man... ech geras serialas buvo, nieko jame netruko...ir juoko ir ašaru ir meilės scenu