Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(6Combo9 @ 2017 05 31, 21:19)
Va, va, man ji šiaip labai graži aktorė, ypač "Kara Para Ask", bet čia, tai visai negraži. blink.gif
"Icerde" pradėjau žiūrėti, tai visai patiko, suintrigavo kas čia toliau bus. O Cagatay Ulusoy, tai vienas mėgstamiausių mano aktorių irgi nerealiai pasiilgus buvau.

Man ne prie širdies trumpi jos plaukai, apskritai tokiu šukuosenu nemegėja gal delto ax.gif

drinks_cheers.gif Cagatajaus išsiilgusi ir aš po Medcezir norejau pailseti, prieš.tai Feriha žiurejau, nuo tada meile prasidejo biggrin.gif

QUOTE(mazuliux @ 2017 06 01, 01:41)
Ech, ka tik baigiau Kiralik Ask ziureti. Nu nerealiai patiko  wub.gif Velgi buvo vienas is keleto, kuriuos per nakti ziurejau, net jei ryte i darba reikejo  rolleyes.gif

Nors man į darba nereikia bet žiuredavau iki paryčiu, rekordas buvo 3 val ryto kol vyras neatsikele, ateme telefona su ausinemis ir stalčiuje paslepe hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 06 01, 21:36)
Nors man į darba nereikia bet žiuredavau iki paryčiu, rekordas buvo 3 val ryto kol vyras neatsikele, ateme telefona su ausinemis ir stalčiuje paslepe hihihi.gif

Cia dar nieko mirksiukas.gif Mano visu laiku rekordas (tik nepamenu kuri seriala ziurint, gal Gunesi Beklerken) buvo 5.30 ryto. O su Kiralik Ask esu ziurejusi iki 5 ryto. Buvo ne viena naktis kai i darba reikedavo ir vistiek iki 3-4 ziuredavau ax.gif

Ir man geriau, as apacioj ziuriu svetainej, tai vyras nemato, nors nujaucia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 01 birželio 2017 - 22:58
Paziurejau per Lt Cesur...., patiko, dabar ziuriu penkta serija rusu kalba, nu patinka, ir netgi labai. Matau kad vasaros dienas leisiu beziuredama si turku sedevra...😄
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 06 01, 22:57)
Cia dar nieko  mirksiukas.gif Mano visu laiku rekordas (tik nepamenu kuri seriala ziurint, gal Gunesi Beklerken) buvo 5.30 ryto. O su Kiralik Ask esu ziurejusi iki 5 ryto. Buvo ne viena naktis kai i darba reikedavo ir vistiek iki 3-4 ziuredavau  ax.gif

Ir man geriau, as apacioj ziuriu svetainej, tai vyras nemato, nors nujaucia  unsure.gif

Oho biggrin.gif man miegamajame patogiau ir vaikas šalia jeigu atsikelia smile.gif

QUOTE(radera @ 2017 06 02, 12:28)
Paziurejau per Lt Cesur...., patiko, dabar ziuriu penkta serija rusu kalba, nu patinka, ir netgi labai. Matau kad vasaros dienas leisiu beziuredama si turku sedevra...😄

LT igarsinimas man keistas po rusu verstu serialu, bet žiuriu
nes patogiu laiku rodo kai vaikas miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 05 31, 13:24)
Pritariu nusivažiavo tikrai, ai bet man keleta seriju beliko tai sužiuresiu, idomu kaip baigsis vistiek  biggrin.gif
Nu man ta Tuba tokia negraži čia  unsure.gif o Kivancas labai susenes ta barzda jį taip sendina, bet žiuriu patinka jis kaip bebūtu... ax.gif  biggrin.gif

Icerde taipat žiuriu pasiilgusi jau Cagatajaus buvau  wub.gif

as pirma karta matau siuos aktorius biggrin.gif
man ji lb grazi wub.gif <3

Gal zinot kiek seriju bus Cesur ve Guzel ? Siai dienai perziurejau 29 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 birželio 2017 - 16:34
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 06 02, 17:33)
as pirma karta matau siuos aktorius biggrin.gif
man ji lb grazi  wub.gif <3

Gal zinot kiek seriju bus Cesur ve Guzel  ? Siai dienai perziurejau 29 ax.gif
32. Paskutinė_birželio 22 d.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 06 02, 17:01)
32. Paskutinė_birželio 22 d.

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 06 02, 15:33)
Oho  biggrin.gif man miegamajame patogiau ir vaikas šalia jeigu atsikelia  smile.gif

Maniskiai kai jau dideli, tai man nesvarbu biggrin.gif
QUOTE(otea @ 2017 06 02, 15:33)
LT igarsinimas man keistas po rusu verstu serialu, bet žiuriu
nes patogiu laiku rodo kai vaikas miega  smile.gif

Man LT igarsinimas irgi nepatinka, seniai beziurejau jau rolleyes.gif Gal jei sugalvosiu Fatmagul paziureti reikes isijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 06 02, 19:40)
Maniskiai kai jau dideli, tai man nesvarbu  biggrin.gif

Man LT igarsinimas irgi nepatinka, seniai beziurejau jau  rolleyes.gif Gal jei sugalvosiu Fatmagul paziureti reikes isijungti  ax.gif

Fatmagul stiprus serialas, paliko dideli ispudi, kada ir aš jį dar karta žiuresiu smile.gif

Kas matete Fi Ci Pi ten tik 9 serijos ir jį uždarė ? Gerai užkabino, Ozan taip gerai vaidina, nors pradejau žiureti del Serenay ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 06 04, 23:04)
Fatmagul stiprus serialas, paliko dideli ispudi, kada ir aš jį dar karta žiuresiu  smile.gif

Kas matete Fi Ci Pi ten tik 9 serijos ir jį uždarė ? Gerai užkabino, Ozan taip gerai vaidina, nors pradejau žiureti del Serenay  ax.gif

Birzelio 9 diena dar dvi serijos iseis
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 06 04, 22:04)
Fatmagul stiprus serialas, paliko dideli ispudi, kada ir aš jį dar karta žiuresiu  smile.gif

Kas matete Fi Ci Pi ten tik 9 serijos ir jį uždarė ? Gerai užkabino, Ozan taip gerai vaidina, nors pradejau žiureti del Serenay  ax.gif

Ten ji kazkaip keistai rodo. Kol naujas serijas parodo, tai pamirsti apie ka praeitos buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2017 06 04, 23:20)
Birzelio 9 diena dar dvi serijos iseis

Tai reikes laukti ! 4u.gif

QUOTE(Milagra @ 2017 06 05, 11:01)
Ten ji kazkaip keistai rodo. Kol naujas serijas parodo, tai pamirsti apie ka praeitos buvo biggrin.gif

Tikrai, aš baigiau visas , taip trūksta tesinio biggrin.gif idomu kaip viskas susidelios labai ax.gif
Atsakyti