QUOTE(6Combo9 @ 2017 05 31, 22:19)
"Icerde" pradėjau žiūrėti, tai visai patiko, suintrigavo kas čia toliau bus. O Cagatay Ulusoy, tai vienas mėgstamiausių mano aktorių irgi nerealiai pasiilgus buvau.
O tai čia Icerde tik sezonas baigiasi, ar visai nutraukiamas? Nes skaičiau straipsnį, kad vos ne populiariausias turkų serialas, šiuo metu, tai keista jeigu nutrauktų
QUOTE(mazuliux @ 2017 06 01, 02:41)
Del Icerde tikrai idomu ar bus antras sezonas. Nors poros seriju paskutiniu nemaciau, bet labai patinka
"İçerde" kontraktas buvo pasirašytas tik 39 serijom.
II sezono nebus, esu tuo tikra. Jo tikrai nereikia, kitu atveju net nelogiška būtų,
juolab, kad viskas jau tvarkingai dėliojasi į vietas pagal siužetą ir personažus.
Kiek teko skaityti, tai patiko kompanijos mintis, kad; gera, kai sutampa pabaiga
su gerais pabaigos reitingais, ir kad tokiu metu, visada maloniau užbaigti serialą.
Kita vertus, (?)
Çağatay Ulusoy dalyvauja derybose su kita kampanija dėl naujo serialo
ir savo pagrindinio vaidmens (?). V ž pagyvensim pamatysim, lauksim patvirtinimo/paneigimo
QUOTE(Lux @ 2017 06 01, 07:32)
Kaip keista. Mano vyras į turkus žiūrėti negali, bet kai žiūriu Cesur kai kelis kartus pastebėjo, kad Tuba labai graži.
Vyras teisus.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.