Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(radera @ 2017 05 31, 13:18)
Kokia muzika skamba filme cesur ve guzel? Veikia raminanciai tas svilpavimas:)

Apie šią melodiją turbūt kalbate?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2017 05 31, 13:18)
Kokia muzika skamba filme cesur ve guzel? Veikia raminanciai tas svilpavimas smile.gif
Turit omeny šitą?

Va čia jų pilna, na ir ne tik čia.
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2017 05 31, 12:18)
Kokia muzika skamba filme cesur ve guzel? Veikia raminanciai tas svilpavimas:)

Toygar Isikli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2017 05 30, 21:21)
As ziurejau,bet  meciau,pradzia uzkabinanti,lyg ir pasijuok buvo is ko,bet paskui nusivazavo 4u.gif

Pritariu nusivažiavo tikrai, ai bet man keleta seriju beliko tai sužiuresiu, idomu kaip baigsis vistiek biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2017 05 31, 12:56)
kaip mane uzkabino sis serialas  wub.gif

Nu man ta Tuba tokia negraži čia unsure.gif o Kivancas labai susenes ta barzda jį taip sendina, bet žiuriu patinka jis kaip bebūtu... ax.gif biggrin.gif

Icerde taipat žiuriu pasiilgusi jau Cagatajaus buvau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 05 31, 14:24)
o Kivancas labai susenes ta barzda jį taip sendina, bet žiuriu patinka jis kaip bebūtu... ax.gif biggrin.gif

Icerde taipat žiuriu pasiilgusi jau Cagatajaus buvau wub.gif
Man tai dabartinė šiuveliūra, plaukuosena labai kliūna.

Icerde tai gerulis, gaila, kad visai į pabaigą jau. Pasiilgsiu labai jo,
jis pats geriausias ir stipriausias iš dabar mano žiūrimų,
ir tų visų garso takelių (to paties Toygar Işıklı) pasiilgsiu,
nes jau įpratus buvau girdėt kaskart savaitės pradžioje.
Labai šitas man gražus takelis.
Tik nuojauta kužda, kad viskas baigsis bloguoju
(net ir nelyginant su originalu), labai tikiuosi, kad aš klystu.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 05 31, 16:03)
Man tai dabartinė šiuveliūra, plaukuosena labai kliūna.

Icerde tai gerulis, gaila, kad visai į pabaigą jau. Pasiilgsiu labai jo,
jis pats geriausias ir stipriausias iš dabar mano žiūrimų,
ir tų visų garso takelių (to paties Toygar Işıklı) pasiilgsiu,
nes jau įpratus buvau girdėt kaskart savaitės pradžioje.
Labai šitas man gražus takelis.
Tik nuojauta kužda, kad viskas baigsis bloguoju
(net ir nelyginant su originalu), labai tikiuosi, kad aš klystu.

O as tai dziaugiuosi,kad baigiasi tas Icerde lotuliukas.gif labai laukiu kito, geresnio jo projekto ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2017 05 31, 17:33)
O as tai dziaugiuosi,kad baigiasi tas Icerde lotuliukas.gif labai laukiu kito, geresnio jo projekto  ax.gif  4u.gif
Nedaug beliko laukti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 05 31, 15:24)
Nu man ta Tuba tokia negraži čia  unsure.gif o Kivancas labai susenes ta barzda jį taip sendina, bet žiuriu patinka jis kaip bebūtu... ax.gif  biggrin.gif

Icerde taipat žiuriu pasiilgusi jau Cagatajaus buvau  wub.gif

Va, va, man ji šiaip labai graži aktorė, ypač "Kara Para Ask", bet čia, tai visai negraži. blink.gif
"Icerde" pradėjau žiūrėti, tai visai patiko, suintrigavo kas čia toliau bus. O Cagatay Ulusoy, tai vienas mėgstamiausių mano aktorių irgi nerealiai pasiilgus buvau.

O tai čia Icerde tik sezonas baigiasi, ar visai nutraukiamas? Nes skaičiau straipsnį, kad vos ne populiariausias turkų serialas, šiuo metu, tai keista jeigu nutrauktų. unsure.gif
Atsakyti
Ech, ka tik baigiau Kiralik Ask ziureti. Nu nerealiai patiko wub.gif Velgi buvo vienas is keleto, kuriuos per nakti ziurejau, net jei ryte i darba reikejo rolleyes.gif

Del Icerde tikrai idomu ar bus antras sezonas. Nors poros seriju paskutiniu nemaciau, bet labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip keista. Mano vyras į turkus žiūrėti negali, bet kai žiūriu Cesur kai kelis kartus pastebėjo, kad Tuba labai graži.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2017 05 31, 22:19)
"Icerde" pradėjau žiūrėti, tai visai patiko, suintrigavo kas čia toliau bus. O Cagatay Ulusoy, tai vienas mėgstamiausių mano aktorių irgi nerealiai pasiilgus buvau.

O tai čia Icerde tik sezonas baigiasi, ar visai nutraukiamas? Nes skaičiau straipsnį, kad vos ne populiariausias turkų serialas, šiuo metu, tai keista jeigu nutrauktų unsure.gif
QUOTE(mazuliux @ 2017 06 01, 02:41)
Del Icerde tikrai idomu ar bus antras sezonas. Nors poros seriju paskutiniu nemaciau, bet labai patinka bigsmile.gif
"İçerde" kontraktas buvo pasirašytas tik 39 serijom.
II sezono nebus, esu tuo tikra. Jo tikrai nereikia, kitu atveju net nelogiška būtų,
juolab, kad viskas jau tvarkingai dėliojasi į vietas pagal siužetą ir personažus.

Kiek teko skaityti, tai patiko kompanijos mintis, kad; gera, kai sutampa pabaiga
su gerais pabaigos reitingais, ir kad tokiu metu, visada maloniau užbaigti serialą.

Kita vertus, (?) Çağatay Ulusoy dalyvauja derybose su kita kampanija dėl naujo serialo
ir savo pagrindinio vaidmens (?). V ž pagyvensim pamatysim, lauksim patvirtinimo/paneigimo smile.gif
QUOTE(Lux @ 2017 06 01, 07:32)
Kaip keista. Mano vyras į turkus žiūrėti negali, bet kai žiūriu Cesur kai kelis kartus pastebėjo, kad Tuba labai graži.
Vyras teisus.
Atsakyti
Naujoj serijoj žiūrėsim Cesur ve Suhan vestuves ax.gif
Atsakyti