Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 05 28, 20:57)
laba diena, turiu klausimuka del serialo MERHAMET, ar yra maciusiu si  seriala? gal zinote kiek viso yra seriju?nes radau tik 44 serijas rusu k. itariu yra ir daugiau ax.gif

Taip, yra tik pilnos 44 serijos ir finito mirksiukas.gif Jei gerai pamenu, tai šis serialas buvo uždarytas. Pabaigos aš likau nesupratusi iki galo, tai irgi ieškojau tęsinio biggrin.gif
Atsakyti
Didelis dekui merginos 4u.gif labai nuliudinot angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 05 28, 22:16)
Didelis dekui merginos 4u.gif  labai nuliudinot  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif

Na taip, pabaiga liudna, fanai net savo pabaiga yra sukure biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 05 28, 21:57)
laba diena, turiu klausimuka del serialo MERHAMET, ar yra maciusiu si  seriala? gal zinote kiek viso yra seriju?nes radau tik 44 serijas rusu k. itariu yra ir daugiau ax.gif

Man teko pas rusaites skaityt, kad buvo toks pabaigos filmukas sumontuotas, ten viskas gerai baigiasi. Lyg jutūbėj kažkur jis yra. Net neprisimenu, ar žiūrėjau, ar tik planavau. ax.gif
Ta proga paieškojau ir radau, mažutis filmukas , bet smagu, kad viskas gerai. Tik turbūt ukrainiečių kalba titrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 29 gegužės 2017 - 12:20
QUOTE(giluze @ 2017 05 29, 12:09)
Man teko pas rusaites skaityt, kad buvo toks pabaigos filmukas sumontuotas, ten viskas gerai baigiasi. Lyg jutūbėj kažkur jis yra. Net neprisimenu, ar žiūrėjau, ar tik planavau.  ax.gif
    Ta proga paieškojau ir radau, mažutis filmukas , bet smagu, kad viskas gerai. Tik turbūt ukrainiečių kalba titrai.

As sita filmuka ir turejau omeny. Cia pabaiga nusivylusiu balkanu fanu darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 05 29, 15:18)
As sita filmuka ir turejau omeny. Cia pabaiga nusivylusiu balkanu fanu darbas biggrin.gif

O aš, naivuolė, maniau, kad turkai normaliai pabaigė. unsure.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau pirmą Cesur ve Guzel seriją, tai deja, bet visai neužkabino. Taip norėjau, kad patiktų, nes mylimukas Kivančas vaidina, taip pasiilgus jo buvau, bet visai nepatiko nei istorija, nei aktoriai, nemėgstu tokio tipo serialų. unsure.gif nors gal ir gerai, nes vistiek nespėju visų tų serialų sužiūrėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 05 29, 12:09)
Man teko pas rusaites skaityt, kad buvo toks pabaigos filmukas sumontuotas, ten viskas gerai baigiasi. Lyg jutūbėj kažkur jis yra. Net neprisimenu, ar žiūrėjau, ar tik planavau.  ax.gif

Maciau ir as.puoliau i youtube ieskot pratesimo biggrin.gif cia fanu darbas?
Kiek domejausi tai nutrauktas del nestumo serialas...

Gal galitetum kazka panasaus rekomenduoti? flirt.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziedlapiux: 29 gegužės 2017 - 21:57
QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 05 29, 21:56)
Gal galitetum kazka panasaus rekomenduoti? flirt.gif  aciuks.gif

Nėra nieko panašaus angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 05 28, 01:35)
Ar kas matete Ask Laftan Anlamaz4u.gif Buvau ji pasižymejusi pažiureti nes trumpas ir aktoriai žinomi. Vajej.... nu man taip pagrindine pora limpa, jie kartu taip vienas kitam tinka  wub.gif

As ziurejau,bet meciau,pradzia uzkabinanti,lyg ir pasijuok buvo is ko,bet paskui nusivazavo 4u.gif
Atsakyti
Kokia muzika skamba filme cesur ve guzel? Veikia raminanciai tas svilpavimas:)
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2017 05 29, 17:50)
Pažiūrėjau pirmą Cesur ve Guzel seriją, tai deja, bet visai neužkabino. Taip norėjau, kad patiktų, nes mylimukas Kivančas vaidina, taip pasiilgus jo buvau, bet visai nepatiko nei istorija, nei aktoriai, nemėgstu tokio tipo serialų.  unsure.gif nors gal ir gerai, nes vistiek nespėju visų tų serialų sužiūrėt. biggrin.gif

kaip mane uzkabino sis serialas wub.gif
Atsakyti