Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2017 05 23, 14:34)
Na va, sveiki įstoję į Kiralik ask šeimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Haha ačiū 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit kaip norit, bet Emir (Kaan Urgancioglu) iš Kara sevda, antras Tatlitug'as. Super vaidina. Abu su Kemaliu gražūs kaip ąžuolai, tik tas per daug teigiamas, visgi neigiamu gali labiau atsiskleist bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 05 24, 08:12)
Sakykit kaip norit, bet Emir (Kaan Urgancioglu) iš Kara sevda, antras Tatlitug'as. Super vaidina. Abu su Kemaliu gražūs kaip ąžuolai, tik tas per daug teigiamas, visgi neigiamu gali labiau atsiskleist bigsmile.gif

Tik ne toks gražus tongue.gif Bet turiu pažymėti, kad turkai išskirtinai gerai vaidina. Turbūt ant rankų pirštų suskaičiuotum blogai vaidinančius aktorius. Tikrai visą dūšią atiduoda. Aišku, net veido raumenimis vaidinančių kaip Kivanč nemačiau, bet visgi.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 05 24, 15:31)
Tik ne toks gražus tongue.gif Bet turiu pažymėti, kad turkai išskirtinai gerai vaidina. Turbūt ant rankų pirštų suskaičiuotum blogai vaidinančius aktorius. Tikrai visą dūšią atiduoda. Aišku, net veido raumenimis vaidinančių kaip Kivanč nemačiau, bet visgi.

Man Kaan ypatingai gražus wub.gif Kivo prarado šiek tiek meilės iš mano pusės dėl savo nekokio įvaizdžio Cesure ax.gif Ir ta jo vaidyba su Tuba man visai nepatinka...
Šiandien kaip tik kolegei dariau koliažą turkų aktorių, dėl kurių vienu ar kitu metu varvinau seilę, tai Kaan drąsiai patenka į penketuką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 24 gegužės 2017 - 20:28
QUOTE(Fjella @ 2017 05 24, 21:28)
Man Kaan ypatingai gražus  wub.gif Kivo prarado šiek tiek meilės iš mano pusės dėl savo nekokio įvaizdžio Cesure ax.gif Ir ta jo vaidyba su Tuba man visai nepatinka...
Šiandien kaip tik kolegei dariau koliažą turkų aktorių, dėl kurių vienu ar kitu metu varvinau seilę, tai Kaan drąsiai patenka į penketuką wub.gif

Jo, Cesure labai pagedo.
Atsakyti
Kivanč dubleris Cesure, nes jis patyrė kelio traumą. Yra panašumų, ane? Dabar skaitau, kad ir anksčiau vaidino kai kuriose scenose vietoj Kivanč.

vartotojo įkelta nuotrauka

ir dar https://photos.googl...ElMbFJXX2w4Ti13
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 25 gegužės 2017 - 19:28
QUOTE(Lux @ 2017 05 25, 19:22)
Kivanč dubleris Cesure, nes jis patyrė kelio traumą. Yra panašumų, ane? Dabar skaitau, kad ir anksčiau vaidino kai kuriose scenose vietoj Kivanč.

vartotojo įkelta nuotrauka

ir dar https://photos.googl...ElMbFJXX2w4Ti13

Su akiniais foto tai tikrai panašus ax.gif
Atsakyti
šiandien paskutinė šio sezono Adini Sen Koy serija
galas įspūdingas
dabar pertrauka iki rugsėjo
Atsakyti
Ar kas matete Ask Laftan Anlamaz ? 4u.gif Buvau ji pasižymejusi pažiureti nes trumpas ir aktoriai žinomi. Vajej.... nu man taip pagrindine pora limpa, jie kartu taip vienas kitam tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 05 27, 23:35)
Ar kas matete Ask Laftan Anlamaz4u.gif Buvau ji pasižymejusi pažiureti nes trumpas ir aktoriai žinomi. Vajej.... nu man taip pagrindine pora limpa, jie kartu taip vienas kitam tinka  wub.gif

Pusę pražiūrėjau. Erzino pagrindinės herojės naivumas.
Atsakyti
laba diena, turiu klausimuka del serialo MERHAMET, ar yra maciusiu si seriala? gal zinote kiek viso yra seriju?nes radau tik 44 serijas rusu k. itariu yra ir daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 05 28, 21:57)
laba diena, turiu klausimuka del serialo MERHAMET, ar yra maciusiu si  seriala? gal zinote kiek viso yra seriju?nes radau tik 44 serijas rusu k. itariu yra ir daugiau ax.gif
Laba. Ne, nėra daugiau, yra 44, tik tiek.

Papildyta:
Pati kai žiūrėjau, tai domėjausi kiek jų yra vso, todėl ir žinau smile.gif
Atsakyti