Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(eliss @ 2017 05 11, 15:45)

Kas žinot, kada baigsis Kara Sevda ar dar kuriamas? Jau pievos prasidėjo, tempia gumą blink.gif

Dar kuriamas, bus 3 sezonas rudeni biggrin.gif Perziurejau kiek yra internete(68 serijos po 2,5 val), ir taip pasibaige, kad niekas neaisku, tai susiradau info, kad dar bus biggrin.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti kad nutiko KARA SEVDA I sezono pabaigoje Ozano tevui ? kaip tycia tos serijos pabaigos nemaciau. Kad Ozanas pasikore kalejime tai tiek supratau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Fjella @ 2017 05 17, 08:53)
Gaila, jog ne pačius geriausius smile.gif Aš su mielu noru dar pažiūrėčiau kokį Kiralik Ask, Merhamet lietuvišku vertimu smile.gif

As kaip tik Kiralik Ask pradejau ziureti pries kelias dienas. Kol kas labai patinka bigsmile.gif Nors ta isterike tetule tai daugiau maziau prasuku, nervai nelaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2017 05 18, 18:06)
gal galit  pasakyti kad nutiko KARA SEVDA  I sezono pabaigoje Ozano tevui ? kaip tycia tos serijos pabaigos nemaciau. Kad Ozanas pasikore kalejime tai  tiek supratau

Kai Ozano tevas pamatekad Ozanas nusizude ji istiko sirdies smugis
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2017 05 18, 22:28)
Kai Ozano tevas pamatekad Ozanas nusizude ji istiko sirdies smugis

supratau, dekui
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 05 18, 09:33)
drinks_cheers.gif Kiralik ask tai, manau, parodys tikrai kazkada. Bet man tai dzin, gali ir nerodyt, as vis tiek per tv neziuriu biggrin.gif
Tu seriju igarsintu nera. Imeta kas kazkiek laiko po viena. Man igarsinimas nepatinka, as ziuredavau online ir paskui su titrais. Paskui online ziuret nustojau, nes tiek uzkniso visos tiotkos, kurias norisi prasukt, bet negali, tai dar labiau nervas ima lotuliukas.gif

Suskaičiau ir tas serijas , ištiesu buvo idomu sužinoti ka dainu žodžiai reiškia, labai gražu wub.gif

QUOTE(mazuliux @ 2017 05 18, 17:33)
Sveikos  4u.gif
As kaip tik Kiralik Ask pradejau ziureti pries kelias dienas. Kol kas labai patinka  bigsmile.gif Nors ta isterike tetule tai daugiau maziau prasuku, nervai nelaiko  biggrin.gif

Ir man labai patinka 4u.gif 2 sezonas nenuvilia taipat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 05 20, 12:21)
Suskaičiau ir tas serijas , ištiesu buvo idomu sužinoti ka dainu žodžiai reiškia, labai gražu  wub.gif
Ir man labai patinka  4u.gif 2 sezonas nenuvilia taipat  wub.gif

Aš jau trečią kartą pražiūriu youtubėje Omer ve Defne filmukus. Tobula aktorių pora buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 05 20, 11:21)
Suskaičiau ir tas serijas , ištiesu buvo idomu sužinoti ka dainu žodžiai reiškia, labai gražu  wub.gif

As tik vakar suzinojau, kad sitas serialas tik neseniai baigesi. Uztat dar ir nera visu seriju isversta. Iki pabaigos man dar labai daug, bet jau matau kad sitas bus prie mylimiausiu serialu wub.gif

QUOTE(Fjella @ 2017 05 20, 13:27)
Aš jau trečią kartą pražiūriu youtubėje Omer ve Defne filmukus. Tobula aktorių pora buvo  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 05 20, 12:21)

Muzika šiame seriale tobula wub.gif tiek patys garso takeliai, priskirti atskiroms siužeto linijoms, tiek parinktos dainos. Nuolat jų klausausi.

2 sezonas išvis wow wub.gif

QUOTE(Fjella @ 2017 05 20, 14:27)
Aš jau trečią kartą pražiūriu youtubėje Omer ve Defne filmukus. Tobula aktorių pora buvo  wub.gif

wub.gif

QUOTE(mazuliux @ 2017 05 20, 16:59)
As tik vakar suzinojau, kad sitas serialas tik neseniai baigesi. Uztat dar ir nera visu seriju isversta. Iki pabaigos man dar labai daug, bet jau matau kad sitas bus prie mylimiausiu serialu  wub.gif
wub.gif

Išverstos visos. Įgarsintų tik tų kelių minėtų nėra iš pirmo sezono.

Na va, smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 05 20, 20:31)
Muzika šiame seriale tobula  wub.gif tiek patys garso takeliai, priskirti atskiroms siužeto linijoms, tiek parinktos dainos. Nuolat jų klausausi.

2 sezonas išvis wow  wub.gif
wub.gif
Išverstos visos. Įgarsintų tik tų kelių minėtų nėra iš pirmo sezono.

Na va, smagu, kad patiko  4u.gif

Tikrai taip, muzika tobula wub.gif

Ir kaip greiciau iki to 2 sezono prieiti unsure.gif Labai labai patinka, jau 22 serijas paziurejau wub.gif
Atsakyti
Baigiau žiureti Kiralik Ask labai patiko, kas nemate ir nori pažìureti kažka lengvo ir nuotaikingo, labai rekomenduoju 4u.gif wub.gif Pagrindiniu aktoriai mano nuomone labai tinka į pora, nera per saldūs. Yra ir juokingu ir liudnesniu scenu. Paskutine serija jaučiu visa ir prasišypsojau, apskritai toks linksmas serialas su geromis emocijomis wub.gif Žinau kad tikrai ji dar žiuresiu antra karta po kurio laiko. Jau išsisaugojau beveik visas seriale skambančias dainas biggrin.gif ech net gaila kad sužiurejau viska taip greitai...užkabina labai ir naktimis žiuredavau biggrin.gif

Dabar jaučiu pailsesiu ir lauksiu kada Cezura rodys per LT tv ax.gif
Atsakyti
Na va, sveiki įstoję į Kiralik ask šeimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti