Kaip mano Cesuras gyvena?
Ziurit kas nors? Tik nespoilinkit As bais nebeturiu kada, tai pakaupsiu serijas.
QUOTE(Fjella @ 2017 05 11, 23:16)
74 serija lyg ir bus paskutinė - birželio 21d.
Mmmm, nelabai aišku, nes per Lnk rodė virš 100, o dabar antras sezonas 4 serija.
QUOTE(eliss @ 2017 05 12, 18:48)
Mmmm, nelabai aišku, nes per Lnk rodė virš 100, o dabar antras sezonas 4 serija.
LT transliuojant per TV labai dažnai viskas kitaip karpoma, sukarpoma serijomis,ir tas serijų skaičius dažniausiai visiškai neatitinka realaus, o jau ypač per LNK.
Yra, bet čia išimtys, kurie rodo tiek kiek yra ir taip kaip yra. Pati žiūriu, todėl žinau.
QUOTE(eliss @ 2017 05 12, 17:48)
LNK man atrodo rodo 1/2 turkiskos serijos. Kuo uzsibaige 4 serija?
QUOTE(Fjella @ 2017 05 12, 21:17)
LNK man atrodo rodo 1/2 turkiskos serijos. Kuo uzsibaige 4 serija?
Kai Kemalis iš kalėjimo išėjo. Bet jau tiek sugrūdo į tas serijas, tokios pievos, nesveikas filmas ir visa ta neapykanta. Atrodos, kad visa policija būtų papirkta vieno žmogaus.
Jeigu prakalbote apie turkiškus serialus, tai man šis patinka (pridedu nuorodą). Labai daug serijų, vadinasi "Amžina meilė"
Filmai online, serialai online
Filmai online, serialai online
Lietuvos teleizija išprotėjo su turkiškais serialais. Net nebežinau ar gerai ar blogai. Jau tikrai jų per daug. Nuo gegužės 29 dienos 16.30 per TV3 rodys " Kerštas ir meilė" - Cezur ve Guzel.
QUOTE(Indrijan @ 2017 05 15, 20:47)
Lietuvos teleizija išprotėjo su turkiškais serialais. Net nebežinau ar gerai ar blogai. Jau tikrai jų per daug. Nuo gegužės 29 dienos 16.30 per TV3 rodys " Kerštas ir meilė" - Cezur ve Guzel.
Kaip tik norėjau rašyti, kai pamačiau Buvo laikotarpis kai nelabai ką gero rodė, o dabar perka visus naujausius
QUOTE(Indrijan @ 2017 05 15, 20:47)
Oho ! reikes žiurėti
QUOTE(Eimantė14 @ 2017 05 15, 20:58)
Kaip tik norėjau rašyti, kai pamačiau Buvo laikotarpis kai nelabai ką gero rodė, o dabar perka visus naujausius
Gaila, jog ne pačius geriausius Aš su mielu noru dar pažiūrėčiau kokį Kiralik Ask, Merhamet lietuvišku vertimu
Sveikos , ar kas žiurejote Kiralik Ask rusu vertimu ? Niekur nerandu seriju nuo 47 iki 52 su rusu kalbos vertimu tik subtitrais visur šios serijos ikeltos
QUOTE(Fjella @ 2017 05 17, 09:53)
Gaila, jog ne pačius geriausius Aš su mielu noru dar pažiūrėčiau kokį Kiralik Ask, Merhamet lietuvišku vertimu
Kiralik ask tai, manau, parodys tikrai kazkada. Bet man tai dzin, gali ir nerodyt, as vis tiek per tv neziuriu
QUOTE(otea @ 2017 05 17, 22:33)
Sveikos , ar kas žiurejote Kiralik Ask rusu vertimu ? Niekur nerandu seriju nuo 47 iki 52 su rusu kalbos vertimu tik subtitrais visur šios serijos ikeltos
Tu seriju igarsintu nera. Imeta kas kazkiek laiko po viena. Man igarsinimas nepatinka, as ziuredavau online ir paskui su titrais. Paskui online ziuret nustojau, nes tiek uzkniso visos tiotkos, kurias norisi prasukt, bet negali, tai dar labiau nervas ima