Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2017 05 01, 07:37)
Įsijungiu vakar, pažiūrėjau 10 min. Turkų jumoras ne man biggrin.gif

Man irgi yra tu vietu kur nelabai tai tada arbatos einu pasidaryti,indus išplaunu ir toliau žiuriu biggrin.gif bet pagrindiniai aktoriai gražus, Defnes plaukai nuostabus wub.gif

QUOTE(Indrijan @ 2017 05 05, 13:30)
Nuo pirmadienio 19 val per Tv 1 pradeda rodyti naują serialą "Seref Meselesi" - "Garbės reikalas" su Kerem Bursin wub.gif . Labai apsidžiaugiau, kad rodys nes pradėjau žiūrėti ir nebaigiau. bigsmile.gif  Labai keistai jo iš vis nereklamuoja  blink.gif Bet kokie žalčiai ant vasaros tiek serialų pradeda rodyti, kaip reik visus spėti sužiūrėti  rolleyes.gif

Aha ir šita žiuresiu, nors iš tiesu tik prieš kelias dienas reklama pamačiau kad rodys ax.gif Kiraz Mevsimi visa pabaigiau žiureti, tai nieko neprarasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 05 08, 17:23)
Man irgi yra tu vietu kur nelabai tai tada arbatos einu pasidaryti,indus išplaunu ir toliau žiuriu  biggrin.gif bet pagrindiniai aktoriai gražus, Defnes plaukai nuostabus wub.gif

Butent. As tas vietas prasuku arba einu i tulika ir tt biggrin.gif Bet pagrindine linija man atperka visus trukumus. Yra youtube kanalas, kur viskas iskirpta, tik Defne ir Omero linija palikta, tai vis griztu ir griztu ten biggrin.gif wub.gif

Asmeniskai man (na ir dar pusei Turkijos ir Rusijos biggrin.gif ) tai pati charizmatiskiausia pora po Bihter ir Behlul ax.gif
Atsakyti
O aš pradėjau žiūrėti Fazilet Hanim ve kizlari. Grynai Telemundo presenta biggrin.gif Keista, bet patinka biggrin.gif Čia matyt man jau lomkės turkų serialams veikia, nes nieko geriau nebeatrandu biggrin.gif Aktoriai gražūs, vaidyba perspausta, bet siužetas veda į kažką, ko dar neperpratau per 7 nufilmuotas serijas.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 05 09, 17:01)
O aš pradėjau žiūrėti Fazilet Hanim ve kizlari. Grynai Telemundo presenta  biggrin.gif Keista, bet patinka biggrin.gif Čia matyt man jau lomkės turkų serialams veikia, nes nieko geriau nebeatrandu  biggrin.gif Aktoriai gražūs, vaidyba perspausta, bet siužetas veda į kažką, ko dar neperpratau per 7 nufilmuotas serijas.

As sito tik foto seku ir klipukus. Man aktoriai irgi pasirode nieko, bet ziuret kazkaip.... nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
Nu lietuviai kokie greiti. bigsmile.gif Mačiau reklamuoja, kad per BTV rodys "Icerde". bigsmile.gif tik nemačiau kokiu laiku ir nuo kurios dienos, bet gegužę. Ech, tiek gerų tų serialų, kad laiko nėra tiek sužiūrėt visus.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2017 05 09, 18:14)
Nu lietuviai kokie greiti. bigsmile.gif Mačiau reklamuoja, kad per BTV rodys "Icerde". bigsmile.gif tik nemačiau kokiu laiku ir nuo kurios dienos, bet gegužę. Ech, tiek gerų tų serialų, kad laiko nėra tiek sužiūrėt visus.

O geras. Jei uzmatys kuriuo laiku, informuokit. Gal per tv daziuresu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 05 09, 20:44)
O geras. Jei uzmatys kuriuo laiku, informuokit. Gal per tv daziuresu.  smile.gif

Ji rodys nuo geguzes 25 dienos per btv 18:30
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 05 09, 17:01)
O aš pradėjau žiūrėti Fazilet Hanim ve kizlari
Jis vakar atkreipė mano dėmesį, visai atsitiktinai užsiroviau,
ir toks sakyčiau visai kaip ir nieko pasirodė iš anonso, bent jau.
Kai kurie aktoriai matyti, pažįstami. Lauksiu daugiau atsiliepimų mirksiukas.gif

Nes kai baigsis tai ką žiūriu, nieko nebeliks ką žiūrėti, neturėsiu ką visai.
Ölene Kadar jau seniau baigtas žiūrėti,
İçerde, Cesur Ve Güzel ir Bu Şehir Arkandan Gelecek_šie trys žiūrimi jau į pabaigą,
tai norisi kažką bent rezervui turėti.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 05 09, 20:49)
Jis vakar atkreipė mano dėmesį, visai atsitiktinai užsiroviau,
ir toks sakyčiau visai kaip ir nieko pasirodė iš anonso, bent jau.
Kai kurie aktoriai matyti, pažįstami. Lauksiu daugiau atsiliepimų mirksiukas.gif

Nes kai baigsis tai ką žiūriu, nieko nebeliks ką žiūrėti, neturėsiu ką visai.
Ölene Kadar jau seniau baigtas žiūrėti,
İçerde, Cesur Ve Güzel ir Bu Şehir Arkandan Gelecek_šie trys žiūrimi jau į pabaigą,
tai norisi kažką bent rezervui turėti.

Man aktorė, kuri vaidina Fazilet, labai panaši į aktorę, kuri vaidina Kemalio mamą Kara Sevdoj. Net googlinau, ar tai ne ta pati biggrin.gif O šiaip, tik Sinano tėvas ir brolienė matyti, visi kiti man naujiena.
Aš peržiūrėjau visas 7 serijas, tai šiokią tokią nuomonę susidariau jau. Labai erzina rodomas visų personažų naivumas, kažkoks nelogiškumas mąstyme, ypač Edže - jau tokia meksikietiška Laukinukė biggrin.gif Fazilet man patinka, bet kartais ryškiai persistengia su vaidyba. Labai daug pasišnekėjimų patiems su savim, kas irgi nepatinka. Dar erzina ir tos rodomos bobutės liežuvautojos. Įdomu tai, jog lyg scenarijus veda į tai, kad pagrindinę aktorę įsimylės du teigiami personažai, kas įprastai nebūdinga. Tai man dabar problema, kad aš niekaip negaliu apsispręsti, kuris "jaunikis" man labiau patinka į poras merginai biggrin.gif Tai šis dalykas tikriausiai ir kabina ax.gif Įtariu, kad žiūrėsiu iki to momento, kur jau bus meilės seilės kulminacija, o vėliau jau tikėtina, kad pasidarys nuobodu. Ir man kažkaip atrodo, jog šis serialas nesibaigs geruoju, jei ir taip neuždarys anksčiau laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 05 09, 16:25)
Butent. As tas vietas prasuku arba einu i tulika ir tt biggrin.gif Bet pagrindine linija man atperka visus trukumus. Yra youtube kanalas, kur viskas iskirpta, tik Defne ir Omero linija palikta, tai vis griztu ir griztu ten biggrin.gif  wub.gif

Asmeniskai man (na ir dar pusei Turkijos ir Rusijos biggrin.gif ) tai pati charizmatiskiausia pora po Bihter ir Behlul  ax.gif

Jie galetu tikrame gyvenime būti pora, bet abu kitas puses turi ax.gif o Omeras ugnis tik šaudo akimis bigsmile.gif bet nera persaldus delto ir patinka ax.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2017 05 09, 17:14)

o geras ! Šio dar nemačiau po Medcezir nenorejau nieko su Cagatay žiurėti biggrin.gif
QUOTE(Fjella @ 2017 05 09, 21:28)
Man aktorė, kuri vaidina Fazilet, labai panaši į aktorę, kuri vaidina Kemalio mamą Kara Sevdoj. Net googlinau, ar tai ne ta pati  biggrin.gif  O šiaip, tik Sinano tėvas ir brolienė matyti, visi kiti man naujiena.

Užsirašiau ir šį į eile, jeigu nenustos filmuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 05 09, 21:28)
Man aktorė, kuri vaidina Fazilet, labai panaši į aktorę, kuri vaidina Kemalio mamą Kara Sevdoj. Net googlinau, ar tai ne ta pati  biggrin.gif  O šiaip, tik Sinano tėvas ir brolienė matyti, visi kiti man naujiena.
Aš peržiūrėjau visas 7 serijas, tai šiokią tokią nuomonę susidariau jau. Labai erzina rodomas visų personažų naivumas, kažkoks nelogiškumas mąstyme, ypač Edže - jau tokia meksikietiška Laukinukė  biggrin.gif Fazilet man patinka, bet kartais ryškiai persistengia su vaidyba. Labai daug pasišnekėjimų patiems su savim, kas irgi nepatinka. Dar erzina ir tos rodomos bobutės liežuvautojos. Įdomu tai, jog lyg scenarijus veda į tai, kad pagrindinę aktorę įsimylės du teigiami personažai, kas įprastai nebūdinga. Tai man dabar problema, kad aš niekaip negaliu apsispręsti, kuris "jaunikis" man labiau patinka į poras merginai biggrin.gif Tai šis dalykas tikriausiai ir kabina  ax.gif Įtariu, kad žiūrėsiu iki to momento, kur jau bus meilės seilės kulminacija, o vėliau jau tikėtina, kad pasidarys nuobodu. Ir man kažkaip atrodo, jog šis serialas nesibaigs geruoju, jei ir taip neuždarys anksčiau laiko  biggrin.gif

Supratau, kad as taip ir pasiliksiu ties foto ir klipu perziura biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(otea @ 2017 05 09, 21:58)
Jie galetu tikrame gyvenime būti pora, bet abu kitas puses turi  ax.gif

o Omeras ugnis tik šaudo akimis bigsmile.gif bet nera persaldus delto ir patinka  ax.gif

Daug kas to noretu lotuliukas.gif As tai prisijuokiu is ju fanu, kiek jie zmoniu iki isprotejimo privede biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

Atsakyti
Ask yeniden liuksiška serialas
tikras poilsis ir gera nuotaika tikrai garantuoti
Atsakyti