Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2017 05 02, 18:30)
Kalbama/užsiminta buvo, kad 17 paskutinė. 16 nebuvo dėl futbolo (?).
Pagyvensim pamatysim. Toks jausmas, kad jie patys tiksliai nežino.

O jau man tas anne Rauf koks mielas seneliukas, fainuolis! Ane? smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Tikrai mielas wub.gif

Beje, taip ir nebuvp dar tos zadetos ataskaitos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 05 03, 19:47)
Tikrai mielas  wub.gif

Beje, taip ir nebuvp dar tos zadetos ataskaitos ax.gif
Kaip manai, gera bus pabaiga šio serialo?
Manau bus gera, tikiuosi. Matau 4 poras, irgi tikiuosi, būtų realu.

Kur rašiau, kad parašysiu, kuriuos žiūrėjau ir neištvėrus mečiau, nepatiko kurie?

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 05 03, 19:17)
Kaip manai, gera bus pabaiga šio serialo?
Manau bus gera, tikiuosi. Matau 4 poras, irgi tikiuosi, būtų realu.

Kur rašiau, kad parašysiu, kuriuos žiūrėjau ir neištvėrus mečiau, nepatiko kurie?

Manau turi buti daugiau maziau gera pabaiga, ypac kai uzbaigines greituoju budu. O ir siaip labai dideliu detektyvu kaip ir nera cia. Ne kaip Olene Kadar, kurio vis dar nepaziurejau paskutines serijos unsure.gif

Del ataskaitos jo, kazkas tokio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 05 03, 21:25)
Del ataskaitos jo, kazkas tokio rolleyes.gif
QUOTE(Visgi @ 2017 04 29, 09:09)
biggrin.gif Vaje, kiek čia linksniuojama man nepatikusių serialų, ir aktorių
Tingiu dabar rašyt, bet greit grįšiu ir tikrai parašysiu biggrin.gif
Aşk ve Ceza_nepatiko, pati pradžia jau neitriguojanti. Pagrindiniai aktoriai nepatiko, ypač aktorius.
Ezel nepatiko, Asi nepatiko... guminius čiabatus iki dabar prisimenu.
Merhamet_niūrus, slegiantis, o ir tie amžini slogūs vaikystės prisiminimai.
Man jis kažkoks depresyvus, rimtai. Pagrindinė aktorė amžinai liūdnos veido išraiškos.
Kara Sevda_pati pradžia puse velnio, o paskui nusivažiavo konkrečiai.
Patiko blogietis, gerietis nepatiko, saldukas iki koktumo.
Kiralik Aşk iš pradžių labai patiko, o vėliau pradėjo erzinti, ir net labai.
Kiraz Mevsimi_ kvailokas, kaip čia kažkas rašė- nesąmonė, o ir pagrindinis aktorius baisus man.

Lyg dar kažkas buvo, bet neprisimenu taip greit dabar. Gal prisiminsiu.

Jie žiūrėti ne dabar, kai kurie žymiai seniau, bet iki dabar pamenu, kad nepatiko,
tai ilgai nesikankinau ir padėjau į šalį. Kaip jau kažkada rašiau_mažum gal kada grįšiu prie jų,
kas ten žino, gal ims ir staiga patiks. Niekada nesakau niekada,
nes lygiai taip pat buvo su Kuzey Güney, Fatmagül'ün Suçu Ne?...
Pagrindiniai aktoriai man buvo baisūs, serialai užkabino tik iš 3 ar 4 bandymo,
niekaip ilgą laiką negalėjau suprasti kaip ir kuo jie galėjo patikti...
Matyt kiekvienam savo laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 05 03, 20:54)
Matyt kiekvienam savo laikas biggrin.gif

Tikriausiai biggrin.gif

Ask ve Ceza man visai patiko. Taip pat ir Asi. Ir Ezel pamenu patiko, nors ji ziureti pradejau netycia, vien del Cansu Dere. Taciau manau jei ziureciau juos dabar, galbut nuomone butu kita - jie prie mano pirmuju ziuretu turkisku serialu, kai nuomones kaip ir jokios dar neturejau, aktoriu visai nezinojau ir tt ir pan.

Merhamet, Kara Sevda ir Kiralik Ask nesu maciusi, tai negaliu pakomentuoti.

Kiraz Mevsimi - man patiko. Nors ir kvailas, bet toks nuotaikingas sakyciau. O ir pagrindinis aktorius man grazus wub.gif

Kuzey Güney - iki sio bandau suprasti savo jausmus/nuotaikas sio serialo atzvilgiu, nors jau keli menesiai praejo. Gana dviprasmiski jausmai, gal del to kad gyvenimiskas, skausmingas, realus toks.

Fatmagül'ün Suçu Ne? - labai patiko, nors ir nelengvas serialas buvo ziureti. Tik labai nervino Engino isvaizda jame. Po KPA toks apsepes jis ten man buvo, pakankamai nepatrauklus. Ir siaip kabino psichologine puse jame. Nors ir nesu psichologe ar pan., taciau savu laiku teko nemazai psichologijos moduliu universitete praeiti, tai buvo idomu. Labai stiprus serialas.

Dar is itin istrigusiu - Adini Feriha Koydun. Labai gerai iki sipl pamenu savo jausmus kai ji ziurejau - o tai buvo jau beveik pries metus. Buvo dienu kai i darba ejau siaubinai pikta del gyvenimiskos neteisybes, nors ir supratau, kad tai tik serialas. Tuo paciu mintis/zinojimas, kad is tiesu tokie dalykai vyksta labai stipriai paliete. O paskutines 5 serijas tai verkiau verkiau....

Sitie du paskutiniai is tiesu buvo labiausiai mane paveike serialai. Buvo sunku po ju atsigauti ir dar iki siol nesiryztu rimtu ir liudnu ziureti. Na, Kuzeju paziurejau, bet ten visig gerai baigesi. O vat Olene Kadar manu del to niekaip negaliupabaigti unsure.gif

Dar buvo keletas bent kuriuos pradejau ziureti, bet numeciau ir nemanau kad kada grysiu.
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 05 03, 21:25)
Ne kaip Olene Kadar, kurio vis dar nepaziurejau paskutines serijos unsure.gif
O siaube, o kodėl? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 05 03, 21:12)
O siaube, o kodėl? unsure.gif

Nes zinau kad pabaiga liudna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 05 03, 22:12)
Adini Feriha Koydun
Man dėl šito va, tai dvejopi jausmai,
nes dar iki šiol negaliu apsispręsti.
QUOTE(mazuliux @ 2017 05 03, 22:16)
Nes zinau kad pabaiga liudna rolleyes.gif
Nesvarbu, reikia susikaupti, morališkai
pasikaustyti ir pažiūrėti, kuo greičiau tuo geriau rolleyes.gif
Tikrai verta. Pabaiga stipri.
Atsakyti
Nuo pirmadienio 19 val per Tv 1 pradeda rodyti naują serialą "Seref Meselesi" - "Garbės reikalas" su Kerem Bursin wub.gif . Labai apsidžiaugiau, kad rodys nes pradėjau žiūrėti ir nebaigiau. bigsmile.gif Labai keistai jo iš vis nereklamuoja blink.gif Bet kokie žalčiai ant vasaros tiek serialų pradeda rodyti, kaip reik visus spėti sužiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2017 05 05, 13:30)
Nuo pirmadienio 19 val per Tv 1 pradeda rodyti naują serialą "Seref Meselesi" - "Garbės reikalas" su Kerem Bursin

jis neilgas tik 26 serijos
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 05 03, 21:26)
Nesvarbu, reikia susikaupti, morališkai
pasikaustyti ir pažiūrėti, kuo greičiau tuo geriau rolleyes.gif
Tikrai verta. Pabaiga stipri.

Paziurejau cray.gif
Liudna, bet tikrai buvo verta ax.gif

Beje, baigiau ir Gunesin Kizlari ziureti. Mano nuomone vertas demesio rolleyes.gif Yra ir meiles, ir dramos, skausmo, itampos, nusikaltimu ir paslapciu.
Atsakyti