Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Sveiki,
Tv vis reklamuoja naują serialą Ask Yeniden. Ar jis visas yra išverstas? Man pavyksta tik dalį su įgarsinimu rasti, o toliau subtitrai..
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2017 04 30, 08:31)
Tv vis reklamuoja naują serialą Ask Yeniden. Ar jis visas yra išverstas? Man pavyksta tik dalį su įgarsinimu rasti, o toliau subtitrai..
Deja, nėra viso įgarsinto, niekur.
Žiūrėjau šį serialą, tai tikrai žinau.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 04 30, 07:55)
Deja, nėra viso įgarsinto, niekur.
Žiūrėjau šį serialą, tai tikrai žinau.

Aga, as taip ir sustojau 14 seriju paziurejus. Maciau dar 15 isversta, bet vis kitus paziuriu. Kazint kada rodys, lietuviskai paziureciau, nes akis labai skauda nuo subtitru unsure.gif

Gal kas nors esat ziureje Gunesin Kizlari? Vakar netycia uzmaciau, turetu lyg idomus buti. Viena serija paziurejau, tai panasu ir kabliukas yra. Gal ir nebus rimtas/solidus, bet lygtais vertas paziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 04 30, 15:13)
Kazint kada rodys, lietuviskai paziureciau, nes akis labai skauda nuo subtitru unsure.gif
Kai mačiau reklamuojant jį per TV,
tai lyg gegužės pradžioje, 4 ar 9d.
Tiksliai nepamenu, bet žinau, kad greitai.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 04 30, 16:18)
Kai mačiau reklamuojant jį per TV,
tai lyg gegužės pradžioje, 4 ar 9d.
Tiksliai nepamenu, bet žinau, kad greitai.

Nuo 05.04 rodys. Aš tik su subtitrais žiūriu, įgarsinti nepatinka rolleyes.gif Šio nežiūrėjusi, bet kažkada prisiruošiu. Daug serialų, kurios noriu pažiūrėti, bet laiko trūksta, reikia atostogų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 04 30, 17:25)
Nuo 05.04 rodys. Aš tik su subtitrais žiūriu, įgarsinti nepatinka rolleyes.gif Šio nežiūrėjusi, bet kažkada prisiruošiu. Daug serialų, kurios noriu pažiūrėti, bet laiko trūksta, reikia atostogų biggrin.gif

Man irgi patinka su subtitrais, nes girdziu realu aktoriu balsa + viena kita zodi ar fraze nauja vis ismokstu. Taciau kadangi ziuriu nemazai tu serialu, esu stipriai pertempusi akis, tad dazniausiai siuo metu renkuosi igarsintus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 04 30, 15:13)
Gal kas nors esat ziureje Gunesin Kizlari? Vakar netycia uzmaciau, turetu lyg idomus buti. Viena serija paziurejau, tai panasu ir kabliukas yra. Gal ir nebus rimtas/solidus, bet lygtais vertas paziureti  ax.gif

Aš žiūrėjau šį. Man visai nieko, toks truputį su detektyvu, įdomiais posūkiais. Tiesa, įpusėjus serialui buvo pabodę šiek tiek, bet paskui vėl grįžau prie jo. Tėtušis man lyg šiol kelia šiurpą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 04 30, 21:03)
Aš žiūrėjau šį. Man visai nieko, toks truputį su detektyvu, įdomiais posūkiais. Tiesa, įpusėjus serialui buvo pabodę šiek tiek, bet paskui vėl grįžau prie jo. Tėtušis man lyg šiol kelia šiurpą  biggrin.gif

Man jau irgi pradeda kelti siurpa blink.gif Bet kol kas net labai nieko serialas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 04 28, 14:50)
Noriu lengvo serialo, išsirinkau dabar žiureti Kiralik Aşk  smile.gif

Įsijungiu vakar, pažiūrėjau 10 min. Turkų jumoras ne man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 05 01, 07:37)
Įsijungiu vakar, pažiūrėjau 10 min. Turkų jumoras ne man biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Čia matyt sekantis lygis biggrin.gif Po to, kai stogas nuvažiuoja nuo jų dramų ir pagauni save, kad tie visi jų šaudymai, gaudymai, ausų pjaustymai ir lavonai juokingi pasidaro lotuliukas.gif Tai tu gali džiaugtis, kad tau dar viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 05 01, 12:10)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Čia matyt sekantis lygis biggrin.gif Po to, kai stogas nuvažiuoja nuo jų dramų ir pagauni save, kad tie visi jų šaudymai, gaudymai, ausų pjaustymai ir lavonai juokingi pasidaro lotuliukas.gif Tai tu gali džiaugtis, kad tau dar viskas gerai biggrin.gif

Aš matyt dar ne tokia didelė turkų gerbėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 04 28, 15:38)
Dar norejau paklausti - kaip su Bursino serialu, uzdaro ar visgi ne? Kiek supratau visi lauke 16 serijos, kuri taip ir nepasirode? O 15 visiskai nepanasi i pabaiga, dar bent vienos serijos tikrai truksta taskams sudelioti unsure.gif
Kalbama/užsiminta buvo, kad 17 paskutinė. 16 nebuvo dėl futbolo (?).
Pagyvensim pamatysim. Toks jausmas, kad jie patys tiksliai nežino.

O jau man tas anne Rauf koks mielas seneliukas, fainuolis! Ane? smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti