Ačiū už pasiulimus, pasižymejau ka dar pažiuresiu
Tiesa del Cesur, isijungiau ir Kuzeju tik matau reikia pailseti nuo Kivanco
Noriu lengvo serialo, išsirinkau dabar žiureti Kiralik Aşk
pradejau ziureti Merhamet....patinka kol kas nors dar tik 2 serija ziuriu,bet jauciu ,kad jis bus tamsus ir liudnas....As teisi?
QUOTE(otea @ 2017 04 28, 12:50)
As dar prie visu pasiulymu pridesiu Adini Feriha Koydun. Bet sitas nera lengvas serialas
Dar norejau paklausti - kaip su Bursino serialu, uzdaro ar visgi ne? Kiek supratau visi lauke 16 serijos, kuri taip ir nepasirode? O 15 visiskai nepanasi i pabaiga, dar bent vienos serijos tikrai truksta taskams sudelioti
QUOTE(otea @ 2017 04 28, 13:50)
Labai geras pasirinkimas. Aš tai labai myliu tą serialą Pagrindinė pora tobula Lengvas, gražus, smagus. Man jis kaip antidepresantas koks Kai bloga nuotaika užpuola, įsijungiu ir pasikraunu baterijas
QUOTE(noir1 @ 2017 04 28, 15:17)
pradejau ziureti Merhamet....patinka kol kas nors dar tik 2 serija ziuriu,bet jauciu ,kad jis bus tamsus ir liudnas....As teisi?
Na, ir jūsų labai geras pasirinkimas Ibrahim Celikkol mano meilė
Taip, jis iš tų rimtųjų ir niūresnių. Kad visai niūrus nepasakyčiau, nes ir pasijuokti tikrai yra iš ko. Aš turbūt nei iš vieno serialo tiek nesijuokiau Na, išskyrus Kiralik ask Man tokia faina visa ta chebrytė jų, kad toks jausmas lyg pati tarp jų būčiau Aktorių komanda nereali. Man labai patinka kaip jis nufilmuotas, tas dabarties ir praeities mix'as ir kaip viskas atsiskleidžia. Žodžiu, tai dar vienas serialas, prie kurio nuolat sugrįžtu
Beje, čia vaidina minėtos karalevos pirmtakė T.y. Murat Yildirim pirmoji žmona. Man jos personažas Deniz nuostabus Apskritai man jie visi nuostabūs. Tik Narin tėvą ir motiną nudaužt norisi, o kiti nerealūs
QUOTE(mazuliux @ 2017 04 28, 15:38)
As dar prie visu pasiulymu pridesiu Adini Feriha Koydun. Bet sitas nera lengvas serialas
Šita jau mačiau labai patiko po jo su Cagatay Medcezir žiurejau, Icerde laukia eileje
QUOTE(Milagra @ 2017 04 28, 17:44)
Labai geras pasirinkimas. Aš tai labai myliu tą serialą Pagrindinė pora tobula Lengvas, gražus, smagus. Man jis kaip antidepresantas koks Kai bloga nuotaika užpuola, įsijungiu ir pasikraunu baterijas
Žiuriu 4 serija, idomus ir nuotaikingas , o pagrindine pora tikrai graži, man ta aktore tokia faina, jos plaukai labai gražus na ir žinoma Bariş Arduç tikras gražuolis
o paskutiniu dvieju paminetu as nemacius. aciukas.
jo, dar pamirsau kara para ask prie geruju pamineti, labai patiko jis man. ir faina, kad su pabaiga
jo, dar pamirsau kara para ask prie geruju pamineti, labai patiko jis man. ir faina, kad su pabaiga
Na taip teveliai Merhamet seriale ,,nerealus'' pykina ziurint,klausant...ypac motina piktina. Labai grazus aktoriai cia. Labai linksmu momentu nedaug dar radau 5 serija ziuriu..matyt dar bus.
QUOTE(noir1 @ 2017 04 28, 20:58)
Na taip teveliai Merhamet seriale ,,nerealus'' pykina ziurint,klausant...ypac motina piktina. Labai grazus aktoriai cia. Labai linksmu momentu nedaug dar radau 5 serija ziuriu..matyt dar bus.
Taip, pradžioj ten tikrai nelinksma, bet vėliau visko bus. Ten tas humoras toks daugiau sarkastinis, o tas mane asmeniškai labai "veža" Kaip jie vienas kitą per dantį traukia. Na ir šiaip emocijos tokios tikros, aktorių komanda labai susigyvenus, už kadro, kiek esu foto mačius, visi ištisai iškritę iš juoko, neįsivaizduoju kaip jie tas liūdnas scenas nufilmavo
Žodžiu gero žiūrėjimo, tikiuosi patiks Negaliu praeiti pro šalį, kai apie šį serialą kalbama, labai man jis patiko
Mane taip pat uzkabino, laikas ilsetis,bet negaliu.... tas sarkazmas jauciamas,man irgi tai patinka.
O tai sitas sakote linksmas Kiralik Aşk?Noriu pasijuokti ir kazka sviesaus pamatyti. Nes daug kam patike tie kazkokie ziedai kur per tv 8 rodo tai man toks feee is keliu kartu bandziau ziureti,bet nesupratau ka ten ziureti.
Cesura ziuriu kas savaite,nezavi scenarijus,ziuriu tik del Kivio ir Tubos,ban jei tokie faini abu. Kara sevda irgi kas savaite ziuriu,bet labai ilgas pasidare.
Na ir tie isgarbinti Didingas amzius ir Kiosem ne mano...
O tai sitas sakote linksmas Kiralik Aşk?Noriu pasijuokti ir kazka sviesaus pamatyti. Nes daug kam patike tie kazkokie ziedai kur per tv 8 rodo tai man toks feee is keliu kartu bandziau ziureti,bet nesupratau ka ten ziureti.
Cesura ziuriu kas savaite,nezavi scenarijus,ziuriu tik del Kivio ir Tubos,ban jei tokie faini abu. Kara sevda irgi kas savaite ziuriu,bet labai ilgas pasidare.
QUOTE(noir1 @ 2017 04 28, 22:58)
Mane taip pat uzkabino, laikas ilsetis,bet negaliu.... tas sarkazmas jauciamas,man irgi tai patinka.
Na, tikrai yra ką prasukti, nes kartais tie antraeiliai personažai užknisa, bet visumoj sakau iš tų lengvų man jis pats geriausias. Iki 20 serijos išvis wow, paskui prasidėjo tempimas, nes reitingai žiauriai geri buvo, bet po to vėl atsigavo. Man jis gerų emocijų užtaisas
O kas per žiedai?
As šiaip daugiau nei vienos iš turkų komedijų negalėjau žiūrėti, nes nervai nelaikė, šita vienintelė.
Ai, pažiūrėjau. Čia tos vyšnios, nepatiko man jie. Ir aktoriai ne mano ir šiaip.
Vaje, kiek čia linksniuojama man nepatikusių serialų, ir aktorių
Tingiu dabar rašyt, bet greit grįšiu ir tikrai parašysiu
Tingiu dabar rašyt, bet greit grįšiu ir tikrai parašysiu
Būtinai parašykit. Labai įdomu