Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2017 04 26, 10:28)
Beje, ar matei kokią "karalevą" tavo princas susirado?  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Plastmasė smile.gif
Atsakyti
Tuba gal tikrai nėščia? Paskutinėj serijoj visas veidas išmuštas spuogais.
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2017 04 26, 17:11)

Plastmasė smile.gif

Čia dar, sakyčiau, viena normalesnių foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 04 26, 09:28)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif miriau ir prisikeliau....tikra karaleva blink.gif juokiuosi iki asaru is to sakinio,super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 04 25, 18:41)
Tada reiškia, kad irgi mažai žiūri biggrin.gif

Man visi jie kažkokie vyresni atrodo nei iš tikrųjų.

na aš mielai daugiau žiūrėčiau, bet jau nebėra ką. Su titrais nebežiūriu, nebaigtų nebežiūriu, vieną kitą berandu

QUOTE(otea @ 2017 04 25, 22:17)
O ta serija kai jie Italijoje buvo, mano megstamiausia  wub.gif

aha, jaudinanti serija

QUOTE(Milagra @ 2017 04 26, 09:28)

jerguteliau blink.gif nu kaip taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2017 04 26, 16:11)

Plastmasė smile.gif

Uztat Miss Morocco blink.gif Pirma zmona nors ir paprastesne gerokai, bet visai nieko buvo, o sita doh.gif Beje, kazkodel as galvojau kad jinai seicho dukra, matyt kazka nuskaiciau/nugirdau ne taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 27 balandžio 2017 - 17:00
Baigiau žiureti Kuzey Güney ech.... wub.gif paskutine serija tai už širdies griebenti tokia, galvojau kad jau pabaiga bus bloga scare.gif Bet taip gerai visas serialas susižiurejo, Kivanc toks nerealus jame buvo, vaidyba super wub.gif tikrai liks mano atmintyje ilgai ir manau po kurio laiko vel ji žiuresiu nekarta, jis dabar mano vienas iš megstamiausiu tope kartu su Ask I Memnu gaila dabar tie serialai nebetokie geri ax.gif
Sakykite ka iš senesniu galite parekomenduoti geru ? O gal naujesniu ? 4u.gif
Esu mačiusi Medcezir, Feriha, Fatmagul, Kiraz Mevsimi, O Hayat Benim.
Gal ta Cezura pabandyti visgi su Kivanc bet kiek skaičiau daugeliui jis nelabai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 04 27, 22:35)
Baigiau žiureti Kuzey Güney ech.... wub.gif paskutine serija tai už širdies griebenti tokia, galvojau kad jau pabaiga bus bloga scare.gif Bet taip gerai visas serialas susižiurejo, Kivanc toks nerealus jame buvo, vaidyba super wub.gif tikrai liks mano atmintyje ilgai ir manau po kurio laiko vel ji žiuresiu nekarta, [.......]Gal ta Cezura pabandyti visgi su Kivanc bet kiek skaičiau daugeliui jis nelabai patiko ax.gif
Aš nepatarčiau po Kuzey Güney tuoj pat žiūrėti Cesur ve Güzel, ir ne dėl komentarų,
tiesiog manau bus jums sunku persiorentuoti ir taip staigia priimti naują jo personažą.
Bet galit pabandyti, mažum jums bus labai paprasta ir pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 04 27, 23:35)
Baigiau žiureti Kuzey Güney ech.... wub.gif  paskutine serija tai už širdies griebenti tokia, galvojau kad jau pabaiga bus bloga scare.gif Bet taip gerai visas serialas susižiurejo, Kivanc toks nerealus jame buvo, vaidyba super  wub.gif tikrai liks mano atmintyje ilgai ir manau po kurio laiko vel ji žiuresiu nekarta, jis dabar mano vienas iš megstamiausiu tope kartu su Ask I Memnu gaila dabar tie serialai nebetokie geri  ax.gif
Sakykite ka iš senesniu galite parekomenduoti geru ? O gal naujesniu ?  4u.gif
Gal ta Cezura pabandyti visgi su Kivanc bet kiek skaičiau daugeliui jis nelabai patiko  ax.gif

man šitas žiauriai geras Бесценное время (Oyle Bir Gecer Zaman)

DAr geras yra Meilė ir bausmė, apie tradicijas, klanus, meilę (Ask ve ceza)
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2017 04 26, 18:27)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif miriau ir prisikeliau....tikra karaleva blink.gif  juokiuosi iki asaru is to sakinio,super 4u.gif

biggrin.gif Kad neberandu kitų žodžių kaip apibūdinti tą grožį biggrin.gif

QUOTE(Zivilka @ 2017 04 27, 11:13)
na aš mielai daugiau žiūrėčiau, bet jau nebėra ką. Su titrais nebežiūriu, nebaigtų nebežiūriu, vieną kitą berandu

Vat ir aš mielai pažiūrėčiau, bet nieko nerandu. Nauji išvis nesižiūri. Nu nėra absoliučiai nei vieno, verto dėmesio.

Gal ta Cezura pabandyti visgi su Kivanc bet kiek skaičiau daugeliui jis nelabai patiko  ax.gif

Jei Kuzey Guney ir Ask i memnu jau matėt, tai sunku ką ir bepatarti, geriausius jau matėt biggrin.gif
Aš nuo savęs galėčiau pasiūlyti Merhamet, Ask ve ceza, Kordugum. Iš lengvų - Kiralik ask man be konkurencijos.
Yra kam labai Ezel patiko, sako geras, nors man tai ne biggrin.gif Kara para ask pabandykit. Suskunlar.
O Cesur irgi bandykit žiūrėt, nes kiekvienam kitaip. Gal jums bus WOW biggrin.gif

Ai, gi dar galit pabandyti tuos "chalatinius" visus Muhtesem Kosem ir yuzyil, jie gi populiarūs iki išprotėjimo buvo ir daugkam labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 balandžio 2017 - 09:09
Baigiau žiureti Kuzey Güney ech.... wub.gif  paskutine serija tai už širdies griebenti tokia, galvojau kad jau pabaiga bus bloga scare.gif Bet taip gerai visas serialas susižiurejo, Kivanc toks nerealus jame buvo, vaidyba super  wub.gif tikrai liks mano atmintyje ilgai ir manau po kurio laiko vel ji žiuresiu nekarta, jis dabar mano vienas iš megstamiausiu tope kartu su Ask I Memnu gaila dabar tie serialai nebetokie geri  ax.gif

As siūlyčiau pažiūrėti Fatmagiule, Kara Sevda, Kara Para Ask, Merhamet, Kiralik Ask.. Neprilygsta jie nei Kuzey Guney, nei Ask i Memnu, bet pažiūrėjimo tikrai verti.
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 04 23, 11:44)
Nors jis pilnas liudnu akimirku, bet yra daug gražiu ir juokingu, pvz kaip su tuo taksistu Kuzejus važiavo į miška kur jam surenge staigmena bigsmile.gif
Jo, yra, man irgi patiko. Tas taksistas apskritai nemirtingas. Jis dabar 'Bursino' seriale Bu Şehir Arkandan Gelecek vaidina, tai irgi toks linksmų plaučių personažas. Net nusistebėjau, pamačiusi jį, kad žmogus beveik visai nepasikeitė.
Atsakyti