Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(mickute7 @ 2017 04 24, 17:19)
as apie sita  seriala cia pas jus pasiskaitinejau, susigundziau. paziurejau kazkiek seriju ir suprantu kad ziuriu kazkokia nesamone - ta pagrindine, kad ir studente, kazkokia vista, gatvej viena eina, snekasi, rankomis maskatuoja, svetimam ofice sedi visa diena , taip kaip savo namuose- popieriukus meto, kazkokia nesubrendus. neziuriu- net suerzino  unsure.gif

Nu gyvenimo prasmės jame ieškot tikrai neverta biggrin.gif
Man jis šiaip irgi visiškai nepatiko. Bet aš nesikankinu, nepatinka ir nežiūriu. Nes jei pirma serija manęs neužkabina, tai vsio tada reiškia, neverta biggrin.gif
Tik su Kuzia kitaip buvo, nes ėjau pas jį nuo Behliulio išgyti, bet sunkokai sekėsi... O paskui jau teko ilgai gydytis nuo Kuzės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 04 24, 20:53)
Nu gyvenimo prasmės jame ieškot tikrai neverta biggrin.gif
Man jis šiaip irgi visiškai nepatiko. Bet aš nesikankinu, nepatinka ir nežiūriu. Nes jei pirma serija manęs neužkabina, tai vsio tada reiškia, neverta biggrin.gif
Tik su Kuzia kitaip buvo, nes ėjau pas jį nuo Behliulio išgyti, bet sunkokai sekėsi... O paskui jau teko ilgai gydytis nuo Kuzės biggrin.gif

Kam nuo to Behlul gyti, jis gi toks fainas biggrin.gif Nebėr tokių serialų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 04 24, 20:07)
Kam nuo to Behlul gyti, jis gi toks fainas biggrin.gif Nebėr tokių serialų verysad.gif

Aha, fainas biggrin.gif Kas ginčytųsi biggrin.gif Šitiek stogų nurovė biggrin.gif
Nebėr tikrai ką žiūrėt visiškai. Džesą vis dar galvojau kada nors gal pribręsiu pažiūrėt, bet supykau, kad nusikirpo, tai nežiūrėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 24 balandžio 2017 - 20:45
Milagra, kad aš nebuvau dingusi, visada ateinu parašau, ką pažiūriu. paskutinis pries nebaigtą Gumuš buvo Nakties karalienė su Meryem Uzerly ir MUrat Ildirim wub.gif jis tik 15 serijų, bet ir gražus, ir įtemptas, ir veikėjai ne trenkti, patiko žodžiu. o perlų tai neradau jokių daugiau.

Papildyta:
o iš vyšnių sezono pagrindinis patiko ir man labai. Sako nauja žvaigždė jau. dar labai buvo įdomu pažiūrėti, kiek jam realiai metų. Nes pagal išvaizdą kaip apie 30 kad būtų, kiek kine vaidina neaišku iki galo, nes šiaip jau ir karjerą pasidaręs. tai pažiūrėjau, jam dabar tik 28, o kai filmavosi, tai 26 reiškia buvo, nu tikrai vyresnis atrodo.
o tas Mete koks baisus dieve dieve, man jis visa laiką kupranugarį primena, negaliu ramiai aš į jo veidą žiūrėti, nematydama jame kupranugario.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2017 04 25, 14:23)
Milagra, kad aš nebuvau dingusi, visada ateinu parašau, ką pažiūriu. paskutinis pries nebaigtą Gumuš buvo Nakties karalienė su Meryem Uzerly ir MUrat Ildirim  wub.gif jis tik 15 serijų, bet ir gražus, ir įtemptas, ir veikėjai ne trenkti, patiko žodžiu. o perlų tai neradau jokių daugiau.

Papildyta:
o iš vyšnių sezono pagrindinis patiko ir man labai. Sako nauja žvaigždė jau. dar labai buvo įdomu pažiūrėti, kiek jam realiai metų. Nes pagal išvaizdą kaip apie 30 kad būtų, kiek kine vaidina neaišku iki galo, nes šiaip jau ir karjerą pasidaręs. tai pažiūrėjau, jam dabar tik 28, o kai filmavosi,  tai 26 reiškia buvo, nu tikrai vyresnis atrodo.
o tas Mete koks baisus dieve dieve, man jis visa laiką kupranugarį primena, negaliu ramiai aš į jo veidą žiūrėti, nematydama jame kupranugario.

Nakties karaliene man irgi patiko, tuo metu kai ziurejau dar ir Muratas labai patiko. Nors nesakau kad dabar nepatinka, bet atradau fainesniu ax.gif

O Serkan siaip 29 siuo metu, uz menesio jau 30 bus rolleyes.gif Siaip pagal viska supratau, kad seriale jo amzius apie 30 ir turejo buti, tai taip ir atrode. Tad tik poros metu skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2017 04 25, 15:23)
Milagra, kad aš nebuvau dingusi, visada ateinu parašau, ką pažiūriu. paskutinis pries nebaigtą Gumuš buvo Nakties karalienė su Meryem Uzerly ir MUrat Ildirim  wub.gif jis tik 15 serijų, bet ir gražus, ir įtemptas, ir veikėjai ne trenkti, patiko žodžiu. o perlų tai neradau jokių daugiau.

Papildyta:
o iš vyšnių sezono pagrindinis patiko ir man labai. Sako nauja žvaigždė jau. dar labai buvo įdomu pažiūrėti, kiek jam realiai metų. Nes pagal išvaizdą kaip apie 30 kad būtų, kiek kine vaidina neaišku iki galo, nes šiaip jau ir karjerą pasidaręs. tai pažiūrėjau, jam dabar tik 28, o kai filmavosi,  tai 26 reiškia buvo, nu tikrai vyresnis atrodo.

Tada reiškia, kad irgi mažai žiūri biggrin.gif

Man visi jie kažkokie vyresni atrodo nei iš tikrųjų.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 04 25, 18:41)
Man visi jie kažkokie vyresni atrodo nei iš tikrųjų.

Na taip, čia gi kažkam, nepamenu kam pasirodė, kad Cesur 45 metai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 04 25, 18:00)
Na taip, čia gi kažkam, nepamenu kam pasirodė, kad Cesur 45 metai biggrin.gif

lotuliukas.gif Nu ne ant tiek dar biggrin.gif
Atsakyti

Kaip prajuokinote del Metes ir kupnarugario palyginimo, jis grynai kaip kupnarugaris ! biggrin.gif labai nesimpatiškas o ir jo vaidinamas personažas padare jį dar baisesni ax.gif
O Ayazas man patiko labai su Oyku, buvo erzinančiu vietu, bet daug gražiu, lengvas ir juokingas serialas. O ta serija kai jie Italijoje buvo, mano megstamiausia wub.gif
Atsakyti
Nėra naujos cesuro serijos, ar tik vertimo nėra? unsure.gif
Atsakyti
Rūta, yra su subtitrais ax.gif
Atsakyti
MUrat Ildirim  wub.gif

Beje, ar matei kokią "karalevą" tavo princas susirado? biggrin.gif
Atsakyti