Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 04 19, 22:59)
Zinok nea. Visos neziurejau, tik paskutines minutes. Nu neteisybe visiska  cray.gif Savaitgali ruosiuosi paziureti pilnai. Isvada, kad Ilmazui labiausiai pasiseke. O Tu, kaip suprantu, jau po perziuros. Nuotaikos nekokios  ax.gif

Tai neiškentei ir pabaigą pažiūrėjai? biggrin.gif Aš labai save laikiau, kad tik nelysčiau į finalą, šiek tiek pavyko, kažkur jau antroje pusėje serialo pažiūrėjau tik 13 serijos anonsą biggrin.gif nelabai patiko, ką parodė, nuotaika tokia slogi, tamsūs fonai, tai taip visai nelaukdama tos pabaigos iki jos ir atėjau ir tada doh.gif cray.gif Labai taikliai apibūdinai, visiška neteisybė, turbūt tik Ilmazas ir liko nenukentėjęs unsure.gif Vakar vakare pasakiau namie, kad niekas man netrukdo, nes noriu pabaigti žiūrėti serialą biggrin.gif Pabaigt, tai pabaigiau, bet taip ir liko ne kokia nuotaika vakarui ir net šiam rytui užteko angel_sadangel.gif Gaila, kad viską sugrūdo į paskutinę seriją, net sakyčiau gal į kokias paskutines 15 min, matyt befilmuodami 13 seriją nusprendė, kad tęsinio nebus, tai reikėjo pasispausti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 20 balandžio 2017 - 08:31
Pabaigiau pirmaji sezona Kuzey Güney jau taip Kuzejaus gaila cry.gif verkiau kartu su juom...tikiuosi antrame sezone greitai pradės viskas tvarkytis į gera jam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 20 balandžio 2017 - 08:38
QUOTE(skuba3 @ 2017 04 20, 09:24)
Tai neiškentei ir pabaigą pažiūrėjai?  biggrin.gif Aš labai save laikiau, kad tik nelysčiau į finalą, šiek tiek pavyko, kažkur jau antroje pusėje serialo pažiūrėjau tik 13 serijos anonsą  biggrin.gif nelabai patiko, ką parodė, nuotaika tokia slogi, tamsūs fonai, tai taip visai nelaukdama tos pabaigos iki jos ir atėjau ir tada  doh.gif  cray.gif Labai taikliai apibūdinai, visiška neteisybė, turbūt tik Ilmazas ir liko nenukentėjęs unsure.gif  Vakar vakare pasakiau namie, kad niekas man netrukdo, nes noriu pabaigti žiūrėti serialą  biggrin.gif Pabaigt, tai pabaigiau, bet taip ir liko ne kokia nuotaika vakarui ir net šiam rytui užteko  angel_sadangel.gif Gaila, kad viską sugrūdo į paskutinę seriją, net sakyčiau gal į kokias paskutines 15 min, matyt befilmuodami 13 seriją nusprendė, kad tęsinio nebus, tai reikėjo pasispausti biggrin.gif

Tai taip ir buvo. 13 serija buvo nufilmuota. Ir penktadieni pranesta, kad uzdaro seriala. Tai ant greicio perfilmavo ta pabaiga. Ir turbut lengviausia pabaigos varianta pasirinko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 04 20, 15:15)
Tai taip ir buvo. 13 serija buvo nufilmuota. Ir penktadieni pranesta, kad uzdaro seriala. Tai ant greicio perfilmavo ta pabaiga. Ir turbut lengviausia pabaigos varianta pasirinko. rolleyes.gif

Tai viskas aišku tada, tokią eigą ir atspindi paskutinė serija. Nors viena vertus ta pabaiga kaip ir dėsninga būtų, kur jau čia susiklostys viskas gražiai ir sėkmingai, kai atsiranda reikalų su nusikalstamo pasaulio grupuotėm.
Atsakyti
Nice ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 04 20, 08:37)
Pabaigiau pirmaji sezona Kuzey Güney jau taip Kuzejaus gaila cry.gif verkiau kartu su juom...tikiuosi antrame sezone greitai pradės viskas tvarkytis į gera jam unsure.gif

Ech, kaip jums smagu, kad dar tik įpusėjot Kuzėjaus istoriją. Man šis serialas pats pačiausias ir norėčiau, kad būčiau dar jo nemačiusi smile.gif Antras sezonas bus toks pats puikus, kaip ir pirmasis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 04 20, 17:10)

Ulialiaaaa karsta.gif wub.gif Na ir kaip reikia būti tokiam gražiam... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 04 20, 08:37)
Antras sezonas labai labai wub.gif Pamatysit. Ilgai prisiminsit dar po peržiūros.
Garso takeliai, šio serialo, dar ir šiandien grojo mano automobilyje.
O jau kada žiūrėtas...
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 04 20, 21:35)
Ech, kaip jums smagu, kad dar tik įpusėjot Kuzėjaus istoriją. Man šis serialas pats pačiausias ir norėčiau, kad būčiau dar jo nemačiusi smile.gif Antras sezonas bus toks pats puikus, kaip ir pirmas.

QUOTE(Visgi @ 2017 04 20, 22:07)
Antras sezonas labai labai wub.gif Pamatysit. Ilgai prisiminsit dar po peržiūros.
Garso takeliai, šio serialo, dar ir šiandien grojo mano automobilyje.
O jau kada žiūrėtas...

Noriu žiurėti visa diena bet ir tuo pačiu pasitaupyti kad nepabaigti taip greitai biggrin.gif Kivancas puikiai vaidina, žaviuosi juom kiekviena serija vis daugiau wub.gif
Nors jis pilnas liudnu akimirku, bet yra daug gražiu ir juokingu, pvz kaip su tuo taksistu Kuzejus važiavo į miška kur jam surenge staigmena bigsmile.gif
Atsakyti
aš tai dabar žiūriu vyšnių sezona (kiraz mevsimi). nu lyg ir intriguoja, bet šiaip užknisantis, pagrindinės veikėjos elgesys labai erzinantis, o jos mylimojo dažnai nelogiškas, perspaustai per geras ir per kantrus parodytas. Vienos porelės liniją, kur atseit turi būti juokinga, prasuku, tai taip kažką namuose sukinėjantis galima žiūrėti, nes iš esmės tuos trūkumus atmetus kaip ir įdomu, kas ten toliau bus. liko 12 serijų man.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2017 04 24, 08:58)
aš tai dabar žiūriu vyšnių sezona (kiraz mevsimi). nu lyg ir intriguoja, bet šiaip užknisantis, pagrindinės veikėjos elgesys labai erzinantis, o jos mylimojo dažnai nelogiškas, perspaustai per geras ir per kantrus parodytas. Vienos porelės liniją, kur atseit turi būti juokinga, prasuku, tai taip kažką namuose sukinėjantis galima žiūrėti, nes iš esmės tuos trūkumus atmetus kaip ir įdomu, kas ten toliau bus. liko 12 serijų man.

Man ta mergaitė lyg ir graži, bet su vaidyba visiškai nekas. Bandžiau žiūrėt naujausią jos serialą, kurį uždarė po 4 serijų biggrin.gif Dėl vyruko įsijungus buvau biggrin.gif

Ką dar gero sužiūrėjai per šitą visą laiką, kol nesirodei? Kokių paslėptų lobių gal radus turi? biggrin.gif
Aš va kažkada iš nevilties sužiūrėjau Hanimin ciftligi. Vien dėl aktorių, nes abu man nerealūs. Bet pats serialas tai toks.... ašarų pakalnė. Jį pabaigus turėjau dar 5 kartus Kiralik ask sužiūrėt, kad dvasinę pusiausvyrą atstatyčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Žodžiu labai laukiu naujo sezono, kada sugrįš mano visi meilės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kolkas nėra ką žiūrėt visiškai.

Beje, del Gumus biggrin.gif Mačiau aš jį kažkada seniai seniai, dar nebuvo išverstas, tai žiūrėjau kažkokia ten kroatų ar serbų kalba biggrin.gif Briedų briedas, bet kažkaip tada dar Kivo sirgau, tai ko nepadarai iš meilės biggrin.gif Kivo man ten toks viščiukas, matosi, kad pirmas jo projektas, bet, kaip pradžiai, vaidyba geresnė nei kai kurių "asų". Tik mane erzino pats personažas ir tai, kad jo balsas ten dubliuotas. Paskui, žiūrėdama kitą serialą, netgi suradau kas jį dubliavo. Nes iš principo man tas balsas gražus, bet personažas lyg kažkoks netikras, kai ne savo balsu kalba smile.gif Žodžiu, dabar jau ne tik išversta, bet ir įgarsinta, kiek supratau, bet noro kartoti tikrai neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 24 balandžio 2017 - 15:03
QUOTE(Zivilka @ 2017 04 24, 09:58)

as apie sita seriala cia pas jus pasiskaitinejau, susigundziau. paziurejau kazkiek seriju ir suprantu kad ziuriu kazkokia nesamone - ta pagrindine, kad ir studente, kazkokia vista, gatvej viena eina, snekasi, rankomis maskatuoja, svetimam ofice sedi visa diena , taip kaip savo namuose- popieriukus meto, kazkokia nesubrendus. neziuriu- net suerzino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2017 04 24, 07:58)

As kaip tik sianakt pabaigiau ziureti biggrin.gif Man tikrai labai patiko, nes reikejo/norejosi kazko lengvo, linksmo, optimistisko. Bent man sitas serialas toks ir pasirode. Tikrai buvo nervinanciu vietu, buvo ir prasukinejimu. Linksmu/erzinanciu/nelogisku momentu yra nemazai, bet numojau ranka ir smagiai suziurejau rolleyes.gif

Siaip Serkan Çayoğlu labai patiko siame seriale, tai manau sekanti ziureti jo naujausia Hayatımın Aşkı. Tuo labiau kad su juo vaidina Hande Doğandemir, kuri is Gunesi Beklerken man patiko ax.gif

Vis dar kaupiuosi paziureti paskutine Olene Kadar serija unsure.gif Taip nesinori negatyvo, bet ir paziureti idomu. Manau artimiausiom dienom tikrai paziuresiu. O ir Kerem Bursin serialo paskutiniu poros seriju dar nemaciau blink.gif
Atsakyti