Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Fjella @ 2017 04 15, 13:08)
drinks_cheers.gif Šiuo metu bežiūriu Kara Sevda, bet ten jau tokia juoda skylė, kad laukiu nesulaukiu uždarymo. Įtariu, jog laukia poilsis nuo turkų blink.gif

Oi, man sitas tai irgi tarp tu, kur "briedas kelis sezonus" biggrin.gif Plius aktoriai labai ne mano biggrin.gif
As isvis jau meciau turkus, seniai nieko naujo nebeziuriu, is nostalgijos senienas padroziu vis biggrin.gif

Fi paziuresiu, kai daugiau seriju pasikaups. Bet kokia nesamoninga transliacijos tvarka. Kol naujos serijos pasirodo, pamirsti ka ir apie ka ziurejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 15, 13:31)
Aşk yalani sever онлайн - tik dvi serijos? Nera kitur? Tesiamas serialas?
Balalaika, bet gruznu nenoriu.

Turkisku seriju 7 yra smile.gif
Atsakyti
Ölene Kadar man į pabaigą nepaprastai patiko. Tiek gero veiksmo ir įtampos sugalvojo,
kad galėjo gi drąsiai kurti dar serijas toliau, išplėsti jas. Pasirodo, kai nori tai viską gali.
Labai gaila, kad užbaigė, labai.

Be abejo, liko keletas klaustukų, daugtaškių, keli momentai dėl skubos buvo ne visai logiški,
tačiau pagrindinių aktorių nepriekaištinga vaidyba viską atperka. Apie paskutinę seriją apskritai patyliu,
net šiurpuliukai buvo nuo jų emocijų, jausmų. Engin Akyürek talentu niekad neabejojau,
o va Fahriye Evcen paskutinėje serijoje pribloškė, labai gerąją prasme. Ir tas muzikos grožis...

Aš tiesą pasakius nepamenu kada paskutinį kartą ašarojau bežiūrint serialą, o čia cray.gif
Vienu žodžiu stiprus serialas, tikrai vertas rekomendacijų, ir jau žinau kam rekomenduosiu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 04 15, 15:08)
drinks_cheers.gif Šiuo metu bežiūriu Kara Sevda, bet ten jau tokia juoda skylė, kad laukiu nesulaukiu uždarymo. Įtariu, jog laukia poilsis nuo turkų blink.gif

As irgi ji ziuriu,bet paskutines serijos nebeprisiverciu ziuret,nes jau giliai lankose serialas blink.gif Tik girdejau pletkus,kad bus viso 70 seriju,tai kaip ir nebedaug liko 4u.gif

Ir Icerde man nesiziuri kazkodel ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 16 balandžio 2017 - 06:52
QUOTE(lauravala @ 2017 04 16, 06:46)
As irgi ji ziuriu,bet paskutines serijos nebeprisiverciu ziuret,nes jau giliai lankose serialas  blink.gif Tik girdejau pletkus,kad bus viso 70 seriju,tai kaip ir nebedaug liko  4u.gif

Ir Icerde man nesiziuri kazkodel  ax.gif

Skaičiau ir aš tokias prognozes. Bet taip pat teko užmatyti, jog visgi ir 3 sezoną planuoja. Pagyvensim, pamatysim.
Su ta Kara Sevda kazkaip idomiai. Po kiekvienos naujos serijos norisi tėkšti planšetę į sieną ir garsiai rėkti "nu brieeeedas", bet savaitės eigoje jau spirgu kaip norisi naujos serijos - kaip narkotikas biggrin.gif Kemalio ir Nihan linija tokia nuobodi, tokia išsisėmusi iki banalybių. Tuo tarpu Emiro ir Zeynep scenas kelis kartus pražiūriu - žiuriai gerai man jie žiūrisi, intriguoja ir interpretacijoms vietos n. Šiaip daug nelogiškų momentų ypač paskutinėse serijose, kas tikriausiai labiausiai ir erzina. Uždarymo jau prašosi ir norisi, bet vistiek bus liūdnoka, kai pasibaigs smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš Cesurą.
Turbūt pirmą kartą man patiko Cesuro ir Suhan linija, pagaliau kažkokią chemiją pajaučiau šokio metu. Gi klasika, kad meilė visada labiau liepsnoja, kai persipynę su pykčiu biggrin.gif Ir ta miegamojo scena, kuria pirmą kartą buvau patikėjus. Ech, apgavo mane biggrin.gif
Riza tai ko ne genijus vaizduojamas, labai jau lengvai pasimovė Cesuras, vėl truputį erzinantis vingis.. Na, bet kitos serijos laukiu, o tai jau gerai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 17 balandžio 2017 - 11:33
Kara Sevda serialo finalas birželio 14. Nebe daug serijų jau ir teliko.
Atsakyti
as ir jau labai laukiu Kara sevda pabaigos, per daug istemptas jau ir i lankas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 04 15, 13:16)

As tai iki siol nesiriztu ziuret paskutines serijos. Bet patylesiu geriau....

Raimusiux, ar jau paziurejai paskutine serija? As ka tik, omg cry.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2017 04 19, 18:55)
Raimusiux, ar jau paziurejai paskutine serija? As ka tik, omg  cry.gif  angel_sadangel.gif

As irgi atidelioju, iki siol unsure.gif Dabar isvis nesirysiu ziuret, nes jau nujauciu pabaiga nebus linksma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2017 04 19, 20:55)
Raimusiux, ar jau paziurejai paskutine serija? As ka tik, omg  cry.gif  angel_sadangel.gif

Zinok nea. Visos neziurejau, tik paskutines minutes. Nu neteisybe visiska cray.gif Savaitgali ruosiuosi paziureti pilnai. Isvada, kad Ilmazui labiausiai pasiseke. O Tu, kaip suprantu, jau po perziuros. Nuotaikos nekokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 04 19, 22:09)
As irgi atidelioju, iki siol  unsure.gif Dabar isvis nesirysiu ziuret, nes jau nujauciu pabaiga nebus linksma  blink.gif

Aš irgi ne iškart pasiryžau žiūrėti paskutinę seriją, padariau trumpą pertraukėlę, bet ilgai neiškenčiau tongue.gif įspūdžiui ir tam, kas liko pažiūrėjus pabaigą, džiūgaujantys ir laimingi veidukai netiko huh.gif
Atsakyti