Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(stuleju @ 2016 11 06, 01:11)
Mazu padesiu ax.gif Kazkaip is karto pagalvojau apie Seref meselesi ir Burcu Biricik, mergina suluosinta koja 4u.gif
Taikliai, super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 11 06, 01:15)
Taikliai, super 4u.gif

jo jo, ta aktore is seref meselesi, slubuojanti...buvai idejusi kazkada seriala kur vaidina dar ta aktore mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 11 01, 18:19)
Kuo jis jums nepatiko? rolleyes.gif  grazus pagrindiniai aktoriai.  Tik man netinka senoviniai. biggrin.gif
Neturii daug pasirinkimo ka ziuret nes rusiskai nesuprantu angel_sadangel.gif

Labai lėkštas serialas. Nors abu aktoriai labai gražūs, labiausiai erzino pagrindinės herojės vaipymasis. Labai viskas pertempta ir ištempta.
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 11 06, 09:03)
jo jo, ta aktore is seref meselesi, slubuojanti...buvai idejusi kazkada seriala kur vaidina dar ta aktore mirksiukas.gif
Hayat Şarkısı mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 11 06, 08:22)
Labai lėkštas serialas. Nors abu aktoriai labai gražūs, labiausiai erzino pagrindinės herojės vaipymasis. Labai viskas pertempta ir ištempta.

Pagrindinės vaipymasis, o pagrindinis vieno veido, be emocijų. Siaubas man ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2016 11 05, 16:35)
Per tv pradejau žiureti Tai mano gyvenimas. O Hayat Benim užkabino labai tai dabar žiuriu per interneta 1 sezona. Žinau kad Efsune blogas personažas, bet man ji tokia gera ir juokinga  biggrin.gif
Galvoju nuo Kivanc pailsėsiu po Ask I Memnu serialo, kkas kitame vaidmenyje nenoriu dar jo žiurėti...ax.gif

Man irgi thumbup.gif

Viena geriausių aktorių iš turkiškų serialų, norėčiau dar kokį su ja pažiūrėti. O serialas ir mane labai užkabinęs, peržiūrėjau jau 61 seriją, o 62 lietuviškai niekaip neįkelia, nors jau seniai parodyta.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 11 06, 15:56)
Man irgi thumbup.gif

Viena geriausių aktorių iš turkiškų serialų, norėčiau dar kokį su ja pažiūrėti. O serialas ir mane labai užkabinęs, peržiūrėjau jau 61 seriją, o 62 lietuviškai niekaip neįkelia, nors jau seniai parodyta.

Aš kai pasieksiu lietuviškai verstu seriju pabaiga, ieškosiu kur rusiškai išversta. Tikiuosi rasiu be titru nes nespečiau skaityti ax.gif

Čia pirmas serialas kurį ir vyras žiūri kartu ir neburba biggrin.gif pats isijaučia kai žiuri ir komentuoja... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 11 06, 10:54)
Hayat Şarkısı mirksiukas.gif

user posted image

aciu aciu aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2016 11 06, 21:57)
Aš kai pasieksiu lietuviškai verstu seriju pabaiga, ieškosiu kur rusiškai išversta. Tikiuosi rasiu be titru nes nespečiau skaityti  ax.gif

Čia pirmas serialas kurį ir vyras žiūri kartu ir neburba  biggrin.gif pats isijaučia kai žiuri ir komentuoja... biggrin.gif

Aš rusiškai nesuprantu, tai mano turkiškų serialų ratas gan ribotas.
Atsakyti
Mano rusu kalbos žinios irgi nekokios iš mokyklos laiku prieš daugiau nei 10 metu, bet pačiai net keista kai žiurejau Ask I memnu , Uždrausta meile rusiškai supratau daugiau nei tikejausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2016 11 07, 15:37)
Mano rusu kalbos žinios irgi nekokios iš mokyklos laiku prieš daugiau nei 10 metu, bet pačiai net keista kai žiurejau Ask I memnu , Uždrausta meile rusiškai supratau daugiau nei tikejausi  biggrin.gif

Aš rusų kalbos išvis niekada nesimokiau, bet serialų pagalba suprantu jau beveik viską biggrin.gif va kokie naudingi tie serialai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2016 11 05, 15:35)
Per tv pradejau žiureti Tai mano gyvenimas. O Hayat Benim užkabino labai tai dabar žiuriu per interneta 1 sezona. Žinau kad Efsune blogas personažas, bet man ji tokia gera ir juokinga  biggrin.gif
Galvoju nuo Kivanc pailsėsiu po Ask I Memnu serialo, kkas kitame vaidmenyje nenoriu dar jo žiurėti...ax.gif

o jis tik su titrais yra?

pabaigiau "diena kai nulemtas mano likimas" (kaderimin kazkaip ten toliau). patiko. ypac, kad su pabaiga
Atsakyti