Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Buzulkaa @ 2017 04 12, 10:22)

ieškau naujo perliuko  ax.gif  kas ką netingit pasiūlyt?

Merhamet 👍
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 04 12, 09:22)
ieškau naujo perliuko  ax.gif  kas ką netingit pasiūlyt?

As dabar Kiraz Mevsimi pradejau ziureti. Labai patiko, vienas is tu kuriuos galiu/noriu ziureti iki paryciu ax.gif

Jei nematytas, mano favoritas - Gunesi Beklerken. Taip pat verta demesio Medcezir, Kara Para Ask. Is nauju - Icerde, jei neziurit dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 04 12, 11:02)
Merhamet 👍

aČIŪ smile.gif pasižymėjau

QUOTE(mazuliux @ 2017 04 12, 14:14)
As dabar Kiraz Mevsimi pradejau ziureti. Labai patiko, vienas is tu kuriuos galiu/noriu ziureti iki paryciu  ax.gif

Jei nematytas, mano favoritas - Gunesi Beklerken. Taip pat verta demesio Medcezir, Kara Para Ask. Is nauju - Icerde, jei neziurit dar  4u.gif

Ačiukas, pradėjau Gunesi Beklerken, Medcezir kažko nekabino, nors yra du sezonai.. o kiti negirdėti, užsirašiau į eilę biggrin.gif

Atsakyti
bandžiau žiūrėti Sidabrą (Gunus) su Kivanc'u, nu visiskai nepatiko, tai kai baigėsi vertimas, mečiau žiūrėti. paskutinę seriją dar įsijungiau prasukdama, pažiūrėti a visi gyvi ir tiek. a Kivančo fanėms jis patiko įdomu? nerekomenduočiau šiaip niekam. ir dar labai mane nustebino, kad 2005 metais buvo tokios baisios mados. nu bet žiūrėdama kai kur ir savo aprangą atpažinau, pvz. tuos nenormaliai smailus batus smile.gif
Atsakyti
Siaip ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2017 04 13, 16:18)
bandžiau žiūrėti Sidabrą (Gunus) su Kivanc'u, nu visiskai nepatiko, tai kai baigėsi vertimas, mečiau žiūrėti. paskutinę seriją dar įsijungiau prasukdama, pažiūrėti a visi gyvi ir tiek. a Kivančo fanėms jis patiko įdomu? nerekomenduočiau šiaip niekam. ir dar labai mane nustebino, kad 2005 metais buvo tokios baisios mados. nu bet žiūrėdama kai kur ir savo aprangą atpažinau, pvz. tuos nenormaliai smailus batus smile.gif

Man labai cheesy tas Gumus pasirodė. Pažiūrėjau apie 20 serijų ir mečiau. Ir Kivanč man ten per saldus, net nemalonu buvo žiūrėti. Žiūrėjau po Aski, tai gal dėl to.
Atsakyti
Vargšas Cesur eis į kaliūzę..
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 04 10, 18:32)
Man tai Olene Kadar turejo kur plestis, bent iki 20 serijos tikrai. To Gruzino tai isvis galejo nekust i serika. Bet va tarp Sahikos ir Mehmet jau kazkas mezgesi. Paskui su Daghano vaiku kokiu pora seriju turejo buti, kaip jis ji jaukinasi. Su Selvi kokias 3 serijas galejo meile seile parodyt. Paskui kokios 2 serijos, kaip issiaiskina, kad Ilmazas teva nuzude. Zodziu, pilnai butu uzteke kokiu 20 seriju. Ir butu gerai viskas buve.

Oh ne, vienam rytui man jau per daug, suzinojau ir kad serialo nebetes, ir dar kad Ilmazas teva pribaigs (6 serijos pradzioj dar esu) tongue.gif na bet nebaigus ziuret, nera ko landziot biggrin.gif Siaip po labai ilgo laiko, kazkas is turku sudomino taip, kad noris pamatyt sekancia serija smile.gif ir Akyurek'as cia man labai wub.gif toks visas be zodziu kalbantis wub.gif ir kiti aktoriai personazams prilipo, Enderas mano akiai tobulas psichas, pastovus tikai, nemormali sypsena, toks uzsislepes smurtautojas, taip ir atrodo, kad prasivers tuoj jam uzslopinta agresija. Gaila, kad neispletos viso siuzeto kaip priklauso.
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2017 04 15, 10:45)
Oh ne, vienam rytui man jau per daug, suzinojau ir kad serialo nebetes, ir dar kad Ilmazas teva pribaigs (6 serijos pradzioj dar esu)  tongue.gif na bet nebaigus ziuret, nera ko landziot  biggrin.gif Siaip po labai ilgo laiko, kazkas is turku sudomino taip, kad noris pamatyt sekancia serija  smile.gif ir Akyurek'as cia man labai  wub.gif  toks visas be zodziu kalbantis  wub.gif ir kiti aktoriai personazams prilipo, Enderas mano akiai tobulas psichas, pastovus tikai, nemormali sypsena, toks uzsislepes smurtautojas, taip ir atrodo, kad prasivers tuoj jam uzslopinta agresija. Gaila, kad neispletos viso siuzeto kaip priklauso.

Oooo kokie zmones biggrin.gif
As tai iki siol nesiriztu ziuret paskutines serijos. Bet patylesiu geriau.....Man irgi viskas siam seriale sulipo. Bet turkam nelipo. Kurejai matyt irgi bande i kazkur pasukt, bet nesigavo. Enderas man gerulis. As tai is jo pasizvengdavau. Grimasos geros. biggrin.gif Siaip as praktiskai visus aktorius cia pirma karta maciau ir visi man geruliai. Nu, bet turkai aktoriais gali nesiskust. Jie tai atidirba, bet va su scenaristais jau ne kas, pas juos. rolleyes.gif Taip noretusi kazko gero isbaigto, ne pigaus, bet deja....

P.s. Graziu svenciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Aşk yalani sever онлайн - tik dvi serijos? Nera kitur? Tesiamas serialas?
Balalaika, bet gruznu nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 15, 12:31)
Aşk yalani sever онлайн - tik dvi serijos? Nera kitur? Tesiamas serialas?
Balalaika, bet gruznu nenoriu.

O neuzdare jo kartais?
Gal ir maisau kazka, nes dabar tu be rysio serialu kasdien pasirodo, kita diena jau uzdaro biggrin.gif Viena diena perkelia, kita jau atkelia atgal, kazkaip net upo nebera nieko ziuret.

Briedus visokius rodo po kelis sezonus, o kur kokybiskas produktas, tai suvaro, uzdaro. Nafig, pikta as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 15 balandžio 2017 - 12:52
QUOTE(Milagra @ 2017 04 15, 12:46)
Briedus visokius rodo po kelis sezonus, o kur kokybiskas produktas, tai suvaro, uzdaro. Nafig, pikta as biggrin.gif

drinks_cheers.gif Šiuo metu bežiūriu Kara Sevda, bet ten jau tokia juoda skylė, kad laukiu nesulaukiu uždarymo. Įtariu, jog laukia poilsis nuo turkų blink.gif
Atsakyti