Gaila kad naujus serialus uždaro
Pradėjau žiurėti dar nematyta Kuzey Güney
QUOTE(otea @ 2017 04 10, 17:39)
Patinka?
As rudeni ziuresiu antra karta.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 10, 17:39)
Žiuriu dar tik 3 serija bet labai patinka ! Galejau anksčiau žiureti, vis taupiau
Kivanc kūnas tai
QUOTE(otea @ 2017 04 10, 21:37)
Žiuriu dar tik 3 serija bet labai patinka ! Galejau anksčiau žiureti, vis taupiau
Bet tai kaip gerai, kad pasitaupėt, ane? Turėsit dabar daug gero ir gražaus laiko
QUOTE(Visgi @ 2017 04 01, 10:08)
Jo išverstas Aš pažiūrėjau jau antrą seriją, turkų kalba, tai jau pabaiga kokia, brrrr
Maniakas psichopatas, pasislepes po psichiatro kauke Panasu, kad serialas tikrai nebus lengvas ir smagus Bet kabinantis
QUOTE(Visgi @ 2017 04 10, 21:45)
Tikrai ! ir man tie senesni serialai geresni už naujus
QUOTE(mazuliux @ 2017 04 11, 03:13)
Maniakas psichopatas, pasislepes po psichiatro kauke Panasu, kad serialas tikrai nebus lengvas ir smagus Bet kabinantis
Neįprastas, lengvai hipnotizuojantis, šiek tiek maniakiškas ir keistai įtraukiantis_ sutinku!QUOTE(otea @ 2017 04 11, 08:34)
Tikrai ! ir man tie senesni serialai geresni už naujus
Man taip pat lobiai tie senesni!Vėlai vakare, begulint lovoje, kartais pažiūriu per TV1 rodomą Fatmagül'ün Suçu Ne?.
Nepamenu prieš kelis metus žiūrėjau jį, bet ir dabar įdomu žiūrėti, nors ir senokas, ir matytas.
QUOTE(otea @ 2017 04 10, 22:37)
Kivanc kūnas tai
Kivanc kūnas tai
Man tai is pradziu nebuvo Dievas, tik i pabaiga Bet sunku vertinti, kai pirmau pamaciau Cesura.
Ir ilgai negalejau patiketi, kad tai tas pats zmogus, ejau desimt kartu i IMDB isitikinti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 11, 09:33)
Man tai is pradziu nebuvo Dievas, tik i pabaiga Bet sunku vertinti, kai pirmau pamaciau Cesura.
Ir ilgai negalejau patiketi, kad tai tas pats zmogus, ejau desimt kartu i IMDB isitikinti
Man po Ask I Memnu jis labai patiko, su juom jokio serialo nenorejau žiurėti tada ir Cesuro nemačiau dar, laukiau kol daugiau seriju bus, nes labai nemegstu laukti iki kitos serijos savaite. Pažiuresiu ji po Kuzey Güney Bet jis labai pasikeites iš foto atrodo
QUOTE(otea @ 2017 04 11, 11:59)
Man po Ask I Memnu jis labai patiko, su juom jokio serialo nenorejau žiurėti tada ir Cesuro nemačiau dar, laukiau kol daugiau seriju bus, nes labai nemegstu laukti iki kitos serijos savaite. Pažiuresiu ji po Kuzey Güney Bet jis labai pasikeites iš foto atrodo
Pasenęs ir pavargęs.
QUOTE(Visgi @ 2017 04 11, 09:57)
Vėlai vakare, begulint lovoje, kartais pažiūriu per TV1 rodomą Fatmagül'ün Suçu Ne?.
Nepamenu prieš kelis metus žiūrėjau jį, bet ir dabar įdomu žiūrėti, nors ir senokas, ir matytas.
O aš jį trumpam užmečiau, užkabino Paramparca, tai dabar jį ir žiūriu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 10, 16:39)
sveika, gal antrą sezoną?
QUOTE(kami_ @ 2017 04 11, 17:04)
O aš jį trumpam užmečiau, užkabino Paramparca, tai dabar jį ir žiūriu
Neblogas, aš ir mačiau
Peržiūrėjau Ugnis ir ledas pirmą sezoną, aišku apsiverkiau pabaigoj.. labai jau skaudu buvo Kuzey..
ieškau naujo perliuko kas ką netingit pasiūlyt?