Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2017 03 17, 20:21)
Žalia Rūta, nežiūri Cesur? Aš dar vis pažiūriu. Jau ta Kivanč nauja šukuosena blegesnė, nei buvo biggrin.gif Naujos serijos pabaiga tokia įdomi.

Žiūriu, kur aš dingsiu smile.gif) man lb gerai, nes įkelia sekmadienį, kai daraus generalinę namų tvarką, tai besikopdama ir žiūriu . Iki rudens kitiems serialams nebėr laiko. Vėl lauksiu žiemos smile.gif))
Kad ta nauja šukuosena tokia.... gal vasarai bus gražiau kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 03 19, 00:14)
Žiūriu, kur aš dingsiu smile.gif) man lb gerai, nes įkelia sekmadienį, kai daraus generalinę namų tvarką, tai besikopdama ir žiūriu . Iki rudens kitiems serialams nebėr laiko. Vėl lauksiu žiemos smile.gif))
Kad ta nauja šukuosena tokia.... gal vasarai bus gražiau kas smile.gif

Man labai patinka dabartinė šukuosena bigsmile.gif Dabar man jis tikras Kivančas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Apsiforminau. Toks jausmas, kad kita serija laisvai galetu buti paskutine biggrin.gif
O bandant sekti logika, tai pasigendu to Cesuro plano, kur buvo viskas labai jau apgalvota. Nes dabar, kuo toliau, tuo labiau pasimetes.
Atsakyti
Kai gerulė vakarykštė serija Kara sevda bigsmile.gif oi Zainep Zainep... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 03 22, 19:46)
Kai gerulė vakarykštė serija Kara sevda bigsmile.gif oi Zainep Zainep... unsure.gif

Nepatinka ji man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 03 22, 19:46)

O ne šiandien nauja serija? unsure.gif Ar jūs apie seriją, kurias rodo per LNK? biggrin.gif
Atsakyti
Na visai Cesur nusivažiavo - Cesur ir Suhan šoks tango...
Atsakyti
Tango patapo būtinu turkų serialų akcentu biggrin.gif
Cesur tai Cesur, jis bent jau šokt moka biggrin.gif

Vakar kažkaip užkliuvo akys už Fi treilerio, kur Serenay šoka baletą ir iš karto nori nenori prisiminiau Tubos "baletą" KPA lotuliukas.gif Svetimos gėdos jausmas apėmė iš naujo biggrin.gif Dievaži nesuprantu šitos ponios populiarumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 23 kovo 2017 - 10:55
QUOTE(Milagra @ 2017 03 23, 09:54)
prisiminiau Tubos "baletą" KPA  lotuliukas.gif Svetimos gėdos jausmas apėmė iš naujo biggrin.gif Dievaži nesuprantu šitos ponios populiarumo biggrin.gif

Jinai dar ir baleta ten soko?? Kazkaip neprisimenu visai, matyt laikas is naujo paziureti seriala biggrin.gif

O ta Fi jau pradejo rodyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 23 kovo 2017 - 21:07
QUOTE(mazuliux @ 2017 03 23, 23:07)

Ne dar,nuo kovo 31 d.
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 03 23, 22:07)
Jinai dar ir baleta ten soko?? Kazkaip neprisimenu visai, matyt laikas is naujo paziureti seriala biggrin.gif

Nesoko ji ten jokio baleto. Ten ale siuolaikinis sokis. Ju formu yra ivairiu. Savotiska atsipalaidavimo forma. Nuo kada baletas sokamas su kedais ax.gif
Atsakyti
Aš specialiai parašiau "baletą" biggrin.gif Aš žiūrėjau tik vieną kartą, ne 10, ir tai iki galo neištempiau, tai tikrai nežinau ką ji ten tiksliai darė, bet tikrai ne šoko biggrin.gif Nors gal čia tokia forma vadinasi biggrin.gif

Atsakyti