Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(eliss @ 2017 03 09, 14:25)
Ar žiūrit kas Kara sevda per LNK? Kaip įsitraukiau bigsmile.gif  bet va va, meilė kažkaip man jų neįdomi, labiau visi kiti įvykiai , įtampa tarp Emiro ir Kemalio. Taip...atbukom nuo meilės rolleyes.gif

Aš žiūriu tiesiogiai transliuojamas serijas per turkus, bet progai pasitaikius užmetu akį ir į Lnk. O man jų meilės istorija labai patinka ir suvaidintą chemiją tarp jų tikrai jaučiu. Tiesa, kita "pora" man labiau patinka, bet nespoilinsiu kolkas biggrin.gif O tos "drakės" tarp Kemalio ir Emiro stipriai perspautos - abu visagaliai biggrin.gif
Atsakyti
Na ka baigiau žiureti Yuksek Sosyete pirmosios serijos labai užkabino ir patiko, ypač kai jie susipažino wub.gif pabaigos kažkaip geresnes norejos bet ir šeip viskas laimingai baigesi, nors jau buvo daug abejoniu rolleyes.gif
Ka dabar žiureti ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 09 kovo 2017 - 19:11
Sveikos.Gal kas nors gali paaiskinti kaip reik ziuret per turkcinema.tv ? Nu niekur nematau kur ir kaip pasileidzia video.Matau tik nuotraukas is serijos paskutines.Aciu
Gal kas gali patarti kuris rusu kalba websaitas greiciausiai ideda isverstas serijas? Cheers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snargla: 10 kovo 2017 - 12:55
QUOTE(Snargla @ 2017 03 10, 13:52)
Sveikos.Gal kas nors gali paaiskinti kaip reik ziuret per turkcinema.tv ? Nu niekur nematau kur ir kaip pasileidzia video.Matau tik nuotraukas is serijos paskutines.Aciu
Gal kas gali patarti kuris rusu kalba websaitas greiciausiai ideda isverstas serijas? Cheers

Ką reiškia jūsų nickas? unsure.gif
Atsakyti
Visai įdomi paskutinė Cesur serija buvo.
Atsakyti
Ar kas matete Cilek Kokusu ? Pradejau vakar žiureti, aktoriai man nežinomi, bet atrodo bus lengvas ir juokingas, primena Kiraz Mevsimi Meiles Žiedus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 03 10, 17:10)
Ar kas matete Cilek Kokusu ? Pradejau vakar žiureti, aktoriai man nežinomi, bet atrodo bus lengvas ir juokingas, primena Kiraz Mevsimi Meiles Žiedus  ax.gif

Matėm matėm mirksiukas.gif Taip, lengvas, romantiškas, galvas neapkraunantis serialas. Man jis, kitaip nei Kiraz Mevsimi, labiau priminė meksikietiškas muilo operas rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, nors dar tik pradzia seriju, bet visai patiko sis turku naujas serialas
vartotojo įkelta nuotrauka

Venera
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 03 10, 12:43)
Ką reiškia jūsų nickas? unsure.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 03 09, 17:26)
Aš žiūriu tiesiogiai transliuojamas serijas per turkus, bet progai pasitaikius užmetu akį ir į Lnk. O man jų meilės istorija labai patinka ir suvaidintą chemiją tarp jų tikrai jaučiu. Tiesa, kita "pora" man labiau patinka, bet nespoilinsiu kolkas  biggrin.gif O tos "drakės" tarp Kemalio ir Emiro stipriai perspautos - abu visagaliai  biggrin.gif

kiba Emiras su Zainep bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 03 11, 17:24)
kiba Emiras su Zainep bigsmile.gif
topsecret.gif Aha. Ir man jie labiau patiko nei ta kita pora.
Emiras nors ir blogiukas, bet man jis irgi labiau patiko negu Kemalis.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 03 11, 17:39)
topsecret.gif Aha. Ir man jie labiau patiko nei ta kita pora.
Emiras nors ir blogiukas, bet man jis irgi labiau patiko negu Kemalis.

o nusimato pabaiga serialo? biggrin.gif
Atsakyti