Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(lauravala @ 2017 03 07, 22:19)
As jau 3 seriju nemaciau,kazkaip sunkiai jis mane kabina ax.gif
iki gero kriminalo dar reikia pasistiebti jiem,guma jau dabar gerokai tempiama...
Net neturiu ką pasakyti ax.gif Dabar, tai kada?
O koks turkų serialas netempia gumos? biggrin.gif

Galima sakyti, kad visi dabar serialai mizeriai, visi, ar gi ne taip, ar ne tiesa?
Bet iš kitos pusės pažiūrėjus, ar tikrai verta ištisai dūsauti dėl senienų?
Kas buvo tas pražuvo, gal truputis gėrio vis tik yra ir naujesniuose biggrin.gif
QUOTE(Fjella @ 2017 03 07, 22:50)
Valiooo!!! Pagaliau Cesur'ą apkirpo bigsmile.gif Serialo nebežiūriu, bet anonsuose dar pavarvinu seilę i Kivančą biggrin.gif
Nai nai nai, o aš žiūriu nail.gif
Atsakyti
Mane Cesur ve guzel užkabino, nors sakiau jau mesiu. Ypač paskutinės serijos pabaiga nustebino. Tik man jų meilės linija tokia neužkabinanti, nesijaučia meilės tarp jų. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2017 03 08, 09:50)
Mane Cesur ve guzel užkabino, nors sakiau jau mesiu. Ypač paskutinės serijos pabaiga nustebino.  Tik man jų meilės linija tokia neužkabinanti, nesijaučia meilės tarp jų. verysad.gif

Tikrai taip, aš jų nelaikau pora ir man jų "meilės" scenos tai vieta, kai galima nueiti į virtuvę biggrin.gif

Pagaliau Kivanč vaidins nors šioj naujoj serijoj, sielvartas dėl motinos mirties įtikinantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 08 kovo 2017 - 09:00
QUOTE(Fjella @ 2017 03 07, 23:50)
Valiooo!!! Pagaliau Cesur'ą apkirpo  bigsmile.gif Serialo nebežiūriu, bet anonsuose dar pavarvinu seilę i Kivančą  biggrin.gif

Imeskite foto!!! bigsmile.gif
Nors paskutiniu metu man jis, speju, del tokio neidomaus siuzeto, ir pats prarado grozio dievo titula biggrin.gif
Papildyta:
Cia? https://www.google.l...a7DK_SNeLCqvOM:

Atsakyti
Man tas Cesur'o apkirpimas kol kas labai baisus, nevykęs schmoll.gif
Mažum su laiku aptvarkys kažkaip tą ševeliūrą, tikiuosi.
Dabar man momentais panašus į pasenusį Kurt Seyit.
Ir kaip čia reiks apsiprasti ir priprasti, jetau, jetau...
Jau būtų geriau palikę taip kaip buvo, o ne kažkokį muchamorą daryti unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Galetu apskusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 03 08, 00:58)
Net neturiu ką pasakyti ax.gif Dabar, tai kada?
O koks turkų serialas netempia gumos? biggrin.gif

Galima sakyti, kad visi dabar serialai mizeriai, visi, ar gi ne taip, ar ne tiesa?
Bet iš kitos pusės pažiūrėjus, ar tikrai verta ištisai dūsauti dėl senienų?
Kas buvo tas pražuvo, gal truputis gėrio vis tik yra ir naujesniuose biggrin.gif Nai nai nai, o aš žiūriu nail.gif

Nebedusauju ir del senu,bet labai gaila,kad nauji nebeveza ir nebepaveza.O Icerde jau reikalingas kazkoks stiprus siuzeto posukis,nes monotoniskas patapo,gaudo gaudo ir vis nepagauna... arba vieno arba kito biggrin.gif Na cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2017 03 08, 18:55)
Nebedusauju ir del senu,bet labai gaila,kad nauji nebeveza ir nebepaveza.O Icerde jau reikalingas kazkoks stiprus siuzeto posukis,nes monotoniskas patapo,gaudo gaudo ir vis nepagauna... arba vieno arba kito biggrin.gif Na cia tik mano nuomone ax.gif
Dar ką pastebėjau, kad žiūriu 4 serialus, ir nei vienam iš jų man net meile nekvepia,
nėra nei chemijos, nei kibirkščių tarp pagrindinių herojų, viskas tarytum mechaniškai daroma.
Na išties, keista, labai. Jausmų linija tarytum kokiam penktam plane tik. Net jau kažkaip įpratau prie to, dievaži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 03 08, 21:05)
Dar ką pastebėjau, kad žiūriu 4 serialus, ir nei vienam iš jų man net meile nekvepia,
nėra nei chemijos, nei kibirkščių tarp pagrindinių herojų, viskas tarytum mechaniškai daroma.
Na išties, keista, labai. Jausmų linija tarytum kokiam penktam plane tik. Net jau kažkaip įpratau prie to, dievaži biggrin.gif

Butent!Net ir vaidyba mechaniska labai,ir ne iki galo apgalvotos scenos,kartais tokios pavirsutiniskos atrodo.Labiausiai man patinka Caga wub.gif ,Arasas ir ryzas,daugiau nera i ka ten ziuret.
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2017 03 08, 19:22)
Labiausiai man patinka Caga wub.gif ,Arasas ir ryzas,daugiau nera i ka ten ziuret.
Tas ryžas tai tikrai gerulis prieplaka, o jau tas balsas jo čežantis, girgždantis...
Aš kai ilgiau jo kalbančio paklausau, tai toks jausmas, kad mane tuoj ims nevalingas kosulys hihihi.gif
Atsakyti
Kivanč man vis dar nepatinka schmoll.gif Nei šukuosena, nei barzda.
Atsakyti
Ar žiūrit kas Kara sevda per LNK? Kaip įsitraukiau bigsmile.gif bet va va, meilė kažkaip man jų neįdomi, labiau visi kiti įvykiai , įtampa tarp Emiro ir Kemalio. Taip...atbukom nuo meilės rolleyes.gif
Atsakyti