Nuo kito antradienio per TV1 pradės rodyti Fatmagül'ün Suçu Ne?
QUOTE(drafe @ 2017 02 28, 16:15)
Nuo kito antradienio per TV1 pradės rodyti Fatmagül'ün Suçu Ne?
Ooooo kaip fainai. Butinai ziuresi 15 aji karta.Atsigavimui. Kelinta val.?
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 28, 19:03)
Ooooo kaip fainai. Butinai ziuresi 15 aji karta.Atsigavimui. Kelinta val.?
Apie 23val vakaro
Laba Gal žinote kur su rusų subtitrais pažiūrėti Fatmagül'ün Suçu Ne? Nepatinka man su įgarsinimu turkiški serialai/filmai
QUOTE(kami_ @ 2017 02 28, 22:47)
Gal žinote kur su rusų subtitrais pažiūrėti Fatmagül'ün Suçu Ne? Nepatinka man su įgarsinimu turkiški serialai/filmai
kami_, yra tik pavienės serijos, viena kita su subtitrais,o visur kitur jis visas įgarsintas.
Man vakar pačiai buvo net smalsu 😊 Tai kol domėjausi prisižiūrėjau nuotraukų marias ir nepatikėsi,
visą šią naktį sapnavau Fatmagül'ün Suçu Ne 😃
Tai va dabar važiuoju į darbą nepailsėjus per tuos sapnavimus 😁
QUOTE(kami_ @ 2017 02 28, 23:47)
Laba Gal žinote kur su rusų subtitrais pažiūrėti Fatmagül'ün Suçu Ne? Nepatinka man su įgarsinimu turkiški serialai/filmai
Siaip vk.com Engino grupese tikrai yra visos serijos su titrais, nes dauguma rusiu pacios tik su jais ziuri. Bet tuomet reikia vk.com registruotis ir tapt tu grupiu nariu 😁
Nors aš vakar žvalgydamasi nemačiau visų Vkontakte, tik vieną kitą,
bet kadangi tu kami_ taip pat esi ten prisiregistravusi, tai ilgiau paieškojus
manau lengvai rasi jei sako, kad ten tikrai yra su subtitrais.
bet kadangi tu kami_ taip pat esi ten prisiregistravusi, tai ilgiau paieškojus
manau lengvai rasi jei sako, kad ten tikrai yra su subtitrais.
Planuoju pradeti žiureti Yuksek Sosyete seriala, mažai seriju ir aktoriai žinomi. Kas matete ar patiko ?
Visgi, Raimusiuxxx- ačiū paieškosiu, vk.com užsiregistravusi esu
Visgi, esu ne vieną serialą sapnavusi, kai kada irgi neišsimiegojusi atsibusdavau
otea, Yuksek Sosyette, esu mačiusi, lengvas, visai patiko, buvo kliurkų, bet kai nusiteikiau, kad lengvas tai ir neieškojau sliekų
Visgi, esu ne vieną serialą sapnavusi, kai kada irgi neišsimiegojusi atsibusdavau
otea, Yuksek Sosyette, esu mačiusi, lengvas, visai patiko, buvo kliurkų, bet kai nusiteikiau, kad lengvas tai ir neieškojau sliekų
QUOTE(kami_ @ 2017 03 01, 19:33)
Visgi, Raimusiuxxx- ačiū paieškosiu, vk.com užsiregistravusi esu
Noriu lengvo serialo, pradejau žiurėti jau dabar patinka
O sapnavus aš esu tik Medcezir ir Kiraz Mevsimi, kai naktimis žiuredavau