Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nuo kito antradienio per TV1 pradės rodyti Fatmagül'ün Suçu Ne?
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2017 02 28, 16:15)
Nuo kito antradienio per TV1 pradės rodyti Fatmagül'ün Suçu Ne?

Ooooo kaip fainai. Butinai ziuresi 15 aji karta.Atsigavimui. wub.gif Kelinta val.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 28, 19:03)
Ooooo kaip fainai. Butinai ziuresi 15 aji karta.Atsigavimui.  wub.gif Kelinta val.? ax.gif

Apie 23val vakaro
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2017 02 28, 19:18)
Apie 23val vakaro

OMG reiks atsisukinet tada. 😊
Atsakyti
Laba smile.gif Gal žinote kur su rusų subtitrais pažiūrėti Fatmagül'ün Suçu Ne? Nepatinka man su įgarsinimu turkiški serialai/filmai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 02 28, 22:47)
Gal žinote kur su rusų subtitrais pažiūrėti Fatmagül'ün Suçu Ne? Nepatinka man su įgarsinimu turkiški serialai/filmai rolleyes.gif
kami_, yra tik pavienės serijos, viena kita su subtitrais,
o visur kitur jis visas įgarsintas.
Man vakar pačiai buvo net smalsu 😊 Tai kol domėjausi prisižiūrėjau nuotraukų marias ir nepatikėsi,
visą šią naktį sapnavau Fatmagül'ün Suçu Ne 😃
Tai va dabar važiuoju į darbą nepailsėjus per tuos sapnavimus 😁
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 02 28, 23:47)
Laba smile.gif Gal žinote kur su rusų subtitrais pažiūrėti Fatmagül'ün Suçu Ne? Nepatinka man su įgarsinimu turkiški serialai/filmai rolleyes.gif

Siaip vk.com Engino grupese tikrai yra visos serijos su titrais, nes dauguma rusiu pacios tik su jais ziuri. Bet tuomet reikia vk.com registruotis ir tapt tu grupiu nariu 😁
Atsakyti
Nors aš vakar žvalgydamasi nemačiau visų Vkontakte, tik vieną kitą,
bet kadangi tu kami_ taip pat esi ten prisiregistravusi, tai ilgiau paieškojus
manau lengvai rasi jei sako, kad ten tikrai yra su subtitrais.
Atsakyti
Planuoju pradeti žiureti Yuksek Sosyete seriala, mažai seriju ir aktoriai žinomi. ax.gif Kas matete ar patiko ? 4u.gif
Atsakyti
Visgi, Raimusiuxxx- ačiū 4u.gif paieškosiu, vk.com užsiregistravusi esu smile.gif
Visgi, esu ne vieną serialą sapnavusi, kai kada irgi neišsimiegojusi atsibusdavau doh.gif
otea, Yuksek Sosyette, esu mačiusi, lengvas, visai patiko, buvo kliurkų, bet kai nusiteikiau, kad lengvas tai ir neieškojau sliekų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 03 01, 19:33)
Visgi, Raimusiuxxx- ačiū 4u.gif paieškosiu, vk.com užsiregistravusi esu smile.gif
Visgi, esu ne vieną serialą sapnavusi, kai kada irgi neišsimiegojusi atsibusdavau doh.gif
otea, Yuksek Sosyette, esu mačiusi, lengvas, visai patiko, buvo kliurkų, bet kai nusiteikiau, kad lengvas tai ir neieškojau sliekų ax.gif

Noriu lengvo serialo, pradejau žiurėti jau dabar patinka bigsmile.gif

O sapnavus aš esu tik Medcezir ir Kiraz Mevsimi, kai naktimis žiuredavau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas ziurejote seriala Ask yeniden / snova liuvov 2015. ? Po 15 seriju pamaciau kad yra tik su titrais:( Labai patiko, toks lengvas, su jumoru, deja, skaitant jau ne tas...
Atsakyti