Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Labai fainas "Meilės žiedai" serialas. Netikėjau tikrai. Ir ta meilė jų tokia graži tokia natūrali.
Atsakyti
Cituoti neina ir nieko paryškinti ar užgeltoninti, nei šypseneliu prideti...:/

Meiles Žiedai - Kiraz Mevsimi labai fainas serialas, jaučiu dar niekada taip nesišypsojau ir verkiau jį žiūrint iš visu turku serialu.

Man Mete toks šlykštynė, jo suktas veidas tik plytos ir prašosi !! Rrrr....niekada dar taip nemegau kokio personažo.
Atsakyti
Patinka su humoru ir pozityvūs, kartais tikrai tokių norisi.
Reikia ateičiai įsidėmėt šį Kiraz Mevsimi, mažum ir man patiks bigsmile.gif
Dabar tai nėra kaip, ir taip 4 serialus žiūriu kuriuos šiuo metu transliuoja:
İçerde, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Ölene Kadar, Cesur ve Güzel.
Bukvaliai tokia seka ir žiūriu kaip ir eteryje startuoja biggrin.gif Kaip pradedu nuo İçerde...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 02 23, 15:10)
Patinka su humoru ir pozityvūs, kartais tikrai tokių norisi.
Reikia ateičiai įsidėmėt šį Kiraz Mevsimi, mažum ir man patiks bigsmile.gif 
Dabar tai nėra kaip, ir taip 4 serialus žiūriu kuriuos šiuo metu transliuoja:
İçerde, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Ölene Kadar, Cesur ve Güzel.
Bukvaliai tokia seka ir žiūriu kaip ir eteryje startuoja biggrin.gif Kaip pradedu nuo İçerde...

Na ir kaip ziurisi?
Mane labai uzkabino olene kadar. Tik kad seriju nedaug.... nesulaukiu kol ikelia nauja. Cesur ve Guzel lyg pradzioj patiko, bet jau nervint pradejo....
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2017 02 22, 19:26)
Labai fainas "Meilės žiedai" serialas. Netikėjau tikrai. Ir ta meilė jų tokia graži tokia natūrali.

Gal žinote iš kur parsisiųsti rusų kalba visas serijas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 23 vasario 2017 - 17:15
QUOTE(Baronė @ 2017 02 23, 17:15)
Gal žinote iš kur parsisiųsti rusų kalba visas serijas?
Čia rusų kalba vosos serijos, bet ne siųsti, o online žiūrėti.
O jei pasisiųsti tai čia 40 serijų rusų kalba.
Pati kolegei šiandien siunčiau, nes paprašė, jai patinka šis serialas, tad tai tikrai žinau.
O dėl likusių kitų serijų dar nesidomėjau, nesižvalgiau dėl siuntimo, nespėjau kol kas.
Atsakyti
QUOTE(deilii @ 2017 02 23, 14:58)
Na ir kaip ziurisi? Mane labai uzkabino olene kadar.
Tik kad seriju nedaug.... nesulaukiu kol ikelia nauja. Cesur ve Guzel lyg pradzioj patiko,  bet jau nervint pradejo....
Patinka visi 4. Žiūriu visus nuo pat starto pirmos dienos. Kiekvienas turi savo savitą cinkelį. Visi jie labai skirtingi.
Pradedu įtemptu rebusu İçerde, kultinis man šis kriminalinis serialas, kiekviena serija įtempta, nėr net kada atsipalaiduoti,
tada seka ramesnis Bu Şehir Arkandan Gelecek, tada vėl nenuspėjamas Ölene Kadar, ir paskutinis švelnesnis Cesur ve Güzel.
Mane labai tenkina tokia atsvara, tikriausiai išprotėčiau jei visi vienodai būtų bezbožnai įtempti, nuvargintų tikrai.
Ką besakyti, visi keturi pagrindiniai aktoriai yra mano favoritai, tai man dvigubas malonumas smile.gif
O va jei būtų neįdomu, mesčiau tą reikalą, net nežiūrėčiau, kad ir favoritas vaidina, bet taip nėra.
Atsakyti
Cesur ve Guzel pradejau sia nakti ziureti,kol kas nieko....ir besirgdama dar karta peziurejau UM ...na taip Behliulis grazus,bet gyvenime tokio balamuto sutikti nenoreciau,kaip vyras jis 0.Nors iki siol man tiko viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2017 02 24, 09:23)
Cesur ve Guzel pradejau sia nakti ziureti,kol kas nieko....ir besirgdama dar karta peziurejau UM ...na taip Behliulis grazus,bet gyvenime tokio balamuto sutikti nenoreciau,kaip vyras jis 0.Nors iki siol man tiko  viskas biggrin.gif

Tipiskas meiluzis (kiek isivaizduoju biggrin.gif ) Išvaizdus, graziai sneka, myli, zada, bet neistesi.

Baigiau ziureti Saule. Grazi ta Keremo sypsena ax.gif
Atsakyti
Baigineju žiureti Meiles Žiedus - Kiraz Mevsimi, nuo 52 serijos seriale pasikeite aktoriu išvaizda jie visi man dar gražesni smile.gif ir pagrindiniu aktoriu meilė tokia nereali....smile.gif ta serija greičiausia mano megstamiausia iš visu biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū už rekomenduotą serialą, nerealus !!! yahoo.gifdabar labai laukiu 7 serijos, gal žinot kada pasirodys?

parasykite filmo pavadinima. aciu

Atsakyti

man pgrindines aktores vaidyba per daug dirbtine....hmmm

Atsakyti