Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Whagati @ 2017 02 18, 12:56)
Apie kuri cia seriala kalbate?
Kalbama apie šį

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

dekoju  :P

siunciusi,s turkisku ziuriu tik kara sevda, mazoka jau vieno turkisko serialo 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whagati: 18 vasario 2017 - 13:50
QUOTE(otea @ 2017 02 17, 23:40)
Nu taip myliu Kiraz Mevsimi wub.gif žiuriu per rusus ir dar per TV8  biggrin.gif tokiu juokingu nutikimu pilnas ir tokiu gražiu meiles scenu.... wub.gif o ir vaidyba Öycü su Ayaz nuostabi  wub.gif ar yra žiurinčiu ji ?  smile.gif

Aš irgi žiūriu, nuo pirmos serijos labai patiko smile.gif Iš tikrųjų labai optimistiškas, linksmas, romantiškas serialas, tikra atgaiva nuo anksčiau matytų niūrių, liūdnų serialų
wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimantė14 @ 2017 02 18, 14:32)
Aš irgi žiūriu, nuo pirmos serijos labai patiko  smile.gif Iš tikrųjų labai optimistiškas, linksmas, romantiškas serialas, tikra atgaiva nuo anksčiau matytų niūrių, liūdnų serialų
wub.gif  thumbup.gif

Butent 😉🖒🎈 man irgi patinka del linksmumo😊 tikiuosi, kad taip iki galo bus 😊😊
Atsakyti

Kiraz Mevsimi   - prasidejo bemieges naktys  :rolleyes:

Atsakyti
[quote=Eimantė14,2017 02 18, 15:32]
Aš irgi žiūriu, nuo pirmos serijos labai patiko smile.gif Iš tikrųjų labai optimistiškas, linksmas, romantiškas serialas, tikra atgaiva nuo anksčiau matytų niūrių, liūdnų serialų
wub.gif thumbup.gif
[/quote

Ir as ziuriu. Patiko, smagus lengvas, ir Ajazas kokis dailus.

Vat Cesura nezinau AR ziuresiu, susidare ispudis kad nuobodus. Nebent del KIVANSO tik, kad seile pavarvint.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2017 02 19, 14:28)
Vat Cesura nezinau AR ziuresiu, susidare ispudis kad nuobodus. Nebent del KIVANSO tik, kad seile pavarvint.

Isitikinau, kad nepadeda. Jei filmas neidomus, tai nei Kivanc nepadeda, kad ir koks man jis butu grozio dievas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 19, 16:43)
Isitikinau, kad nepadeda. Jei filmas neidomus, tai nei Kivanc nepadeda, kad ir koks man jis butu grozio dievas biggrin.gif

Tai jau tikrai. bet viltis miršta paskutinė - įsijungiu kaip foną su viltim, kad kažką gero parodys biggrin.gif
Atsakyti
Šitas grožio dievas po Cesur ve Güzel teps slides į USA_New York,
pasiūlė jam vaidmenį amerikonai. To buvo galima ir tikėtis, nenustebino.

Pagaliau pamačiau Adalet brolį Rıza, buvo jau tikrai smalsu
pamatyti. Sujauks jis ten jų ramybę, taip ir reikia jiems.

Na kokia graži man šita foto wub.gif
Perskaičiau, kad vestuvių metinės_metai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 19, 17:05)
Tai jau tikrai. bet viltis miršta paskutinė - įsijungiu kaip foną su viltim, kad kažką gero parodys biggrin.gif

Ir as fone ziuresiu, bet dar vertimo nera.

Vat negaliu pabaigt Gunesi Beklerken, nes nuo 49 tik titrai ir per greit ten sneka, nespeju skaityti. Vakar vyra bandziau verst igarsinti. 10 min istvere biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2017 02 19, 17:19)
Šitas grožio dievas po Cesur ve Güzel teps slides į USA_New York,
pasiūlė jam vaidmenį amerikonai. To buvo galima ir tikėtis, nenustebino.

Sitos foto nekeliau is pavydo devil.gif

O del USA, tai tiketa ir laukta zinia. As is karto rasiau, kad holiwoodas is turku aktoriu pasimokyti turi rolleyes.gif
Idomu, kas konkreciau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 19, 16:22)
Vakar vyra bandziau verst igarsinti. 10 min istvere biggrin.gif
Vajetau, kokių tik priemonių nesiimama biggrin.gif Vargšas žmogus, įsivaizduoju, pabandyk pavertejauti, kai neįdomu.
Jaučiu jei reiktų kokias 2 val, numirtų vietoj, išprotėtų biggrin.gif Aš tokių eksperimentų nedariau hihihi.gif Bet geras bajeris.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 02 17, 23:24)
Aš jau peržiūrėjusi jį mirksiukas.gif Bet pas mane vis dar užeina bangos, kai susirandu youtubėj apkarpytu serijų ar tiesiog muzikos iš serialo paklausau. Taip, pritariu, jog gražios meilės scenos wub.gif Ir jei ne piaras, tai panašu, jog šie du aktoriai tapo pora gyvenime serialo metu  wub.gif

Tikrai ir gyvenime pora? Kaip miela!! Tai pirmas serialas , kurį peržiūrėjau visą per kelias paras! Iškart jaučiasi, kad tarp Oikiu ir Ajazo iš tikrųjų yra abipusė stipri simpatija. Tą labai sunku suvaidinti, o serialui tai duoda labai daug pliusų. Žvilgsniai, veido mimikos... mmm.. na viskas be galo tikroviška smile.gif dabar mėgausiuosi antrąkart žiūrėdama lietuviškai ir iš lėto.
Atsakyti