Na va, prasideda ašarų pakalnė per LNK - Kara Sevda
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 17, 10:37)
Ar įmanoma šitą vyrą pavadinti 45-mečiu
QUOTE(Lux @ 2017 02 17, 14:58)
Ar įmanoma šitą vyrą pavadinti 45-mečiu
Įmanoma Aš tikiu, kad ir 45 jis atrodys ne ką prasčiau, nei dabar. O pagal visą dėsningumą, netgi geriau!
QUOTE(Fjella @ 2017 02 17, 12:20)
Iš pirmo žvilgsnio pagalvojau, kad Angelina Joli
Papildyta:
QUOTE(Fjella @ 2017 02 17, 14:35)
Na va, prasideda ašarų pakalnė per LNK - Kara Sevda
Pradėjau žiūrėt
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 17, 11:37)
Ar galima būti tobulu? Pasirodo galima. Kita vertus, tai tik išvaizda. Uždraustoj meilėj jis man atrodė be galo gražus, bet nepatikimas. Vat Kurt Seitas visai kas kita. Vyras iš didžiosios raidės. Tik gaila, kad pats serialas kažkaip nusivažiavo.
QUOTE(alyton @ 2017 02 17, 17:41)
Vat Kurt Seitas visai kas kita. Vyras iš didžiosios raidės.
Šitą Kurt Seyit ve Şura esu pasilikusi desertui. Esu labai daug gražių atsiliepimų skaičiusi. Žinoma, yra ir ne kokių, bet tai įprasta, nieko nuostabaus, kaip ir ties kiekvienu serialu/filmu.
O ir man patinka toks laikmetis. Jis man čia labai riteriškas (matytose visose foto šio serialo).
QUOTE(Visgi @ 2017 02 17, 20:12)
Šitą Kurt Seyit ve Şura esu pasilikusi desertui. Esu labai daug gražių atsiliepimų skaičiusi.
Žinoma, yra ir ne kokių, bet tai įprasta, nieko nuostabaus, kaip ir ties kiekvienu serialu/filmu.
O ir man patinka toks laikmetis. Jis man čia labai riteriškas (matytose visose foto šio serialo).
Žinoma, yra ir ne kokių, bet tai įprasta, nieko nuostabaus, kaip ir ties kiekvienu serialu/filmu.
Čia jam irgi 45? Irgi su barzda
QUOTE(Lux @ 2017 02 17, 19:15)
Čia jam irgi 45? Irgi su barzda
Ne. Jis man čia vis tik jaunesnis šiek tiek
Nu taip myliu Kiraz Mevsimi žiuriu per rusus ir dar per TV8 tokiu juokingu nutikimu pilnas ir tokiu gražiu meiles scenu.... o ir vaidyba Öycü su Ayaz nuostabi ar yra žiurinčiu ji ?
QUOTE(otea @ 2017 02 17, 22:40)
Nu taip myliu Kiraz Mevsimi žiuriu per rusus ir dar per TV8 tokiu juokingu nutikimu pilnas ir tokiu gražiu meiles scenu.... o ir vaidyba Öycü su Ayaz nuostabi ar yra žiurinčiu ji ?
Aš jau peržiūrėjusi jį Bet pas mane vis dar užeina bangos, kai susirandu youtubėj apkarpytu serijų ar tiesiog muzikos iš serialo paklausau. Taip, pritariu, jog gražios meilės scenos Ir jei ne piaras, tai panašu, jog šie du aktoriai tapo pora gyvenime serialo metu
QUOTE(Fjella @ 2017 02 17, 23:24)
Aš jau peržiūrėjusi jį Bet pas mane vis dar užeina bangos, kai susirandu youtubėj apkarpytu serijų ar tiesiog muzikos iš serialo paklausau. Taip, pritariu, jog gražios meilės scenos Ir jei ne piaras, tai panašu, jog šie du aktoriai tapo pora gyvenime serialo metu
Apie kuri cia seriala kalbate?