Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 16, 17:44)
2016-uju vyras wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Kaiptik šia foto norejau irgi pasidalinti ! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2017 02 15, 22:35)
tai vel parodys LNK ir vel pabaigos nesulauksim  unsure.gif

Sito sulauksim,zada 70 seriju viso 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Atsakyti
Labas rytas!!! wub.gif

Kol forumas dūsauja nuo Cesuro, aš pradėjau varvinti akis ir seilę nuo Engin Akyurek ir Olene Kadar. Po paskutinės serijos sedėjau su atvipusiu žandikauliu blink.gif Visiškai netikėtas posūkis ir bus įdomu pamatyti anonsus sekančios serijos. Kolkas man šis serialas yra wow bigsmile.gif , o Engin tooooks vajeeee wub.gif Turkai vyrai kuo senyn, tuo gražyn biggrin.gif bigsmile.gif Rekomenduoju, tikrai vertas dėmesio serialas.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 02 17, 13:20)
Rekomenduoju, tikrai vertas dėmesio serialas.

O koks pavadinimas sio jusu atradimo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 17, 12:42)
O koks pavadinimas sio jusu atradimo? bigsmile.gif

Pajuodinau - Olene Kadar biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 02 17, 13:20)
Labas rytas!!! wub.gif

Kol forumas dūsauja nuo Cesuro, aš pradėjau varvinti akis ir seilę nuo Engin Akyurek ir Olene Kadar. Po paskutinės serijos sedėjau su atvipusiu žandikauliu blink.gif Visiškai netikėtas posūkis ir bus įdomu pamatyti anonsus sekančios serijos. Kolkas man šis serialas yra wow bigsmile.gif , o Engin tooooks vajeeee wub.gif Turkai vyrai kuo senyn, tuo gražyn  biggrin.gif  bigsmile.gif  Rekomenduoju, tikrai vertas dėmesio serialas.

Jau vakarykste serija man išvis super. wub.gif Nors aš po kiekvienos serijos vis galvoju, nu šakės, kokia gera serija. Bet jos kuo tolyn tuo man geryn biggrin.gif kad tik neprikarkseciau smile.gif Vienintelė man gal antra serija tokia nuobodesne buvo. Apskritai labai gerai tas serijas sukomponuoja. Pradžioj ta įžanga būna į pabaiga ir įtampa po truputį kyla kyla. O pabaigoj susprogsta. Visko šitam seriale man užtenka, ir romantikos, ir kriminalo ir detektyvo, ir humoro, ir tokių gyvenimiškų pamastymų...Tik va labai tikiuosi, kad Daghano tėčio nenužudė...Ir Osmano kaip gaila. Toks mielas vaikis.... Bet koks efektingas buvo tas Daghanu ir Selvi įėjimas į sale wub.gif Žandikauliai tik atvipo Enderui su Beril wub.gif
O Enginas tai tikrai su metais geryn wub.gif Aišku jis mano meile jau šimtas metų. biggrin.gif Bet šitam seriale isvis meilių meile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 17, 13:11)
Jau vakarykste serija man išvis super.  wub.gif Nors aš po kiekvienos serijos vis galvoju, nu šakės, kokia gera serija. Bet jos kuo tolyn tuo man geryn biggrin.gif kad tik neprikarkseciau smile.gif Vienintelė man gal antra serija tokia nuobodesne buvo. Apskritai labai gerai tas serijas sukomponuoja. Pradžioj ta įžanga būna į pabaiga  ir įtampa po truputį kyla kyla. O pabaigoj susprogsta. Visko šitam seriale man užtenka, ir romantikos, ir kriminalo ir detektyvo, ir humoro, ir tokių gyvenimiškų pamastymų...Tik va labai tikiuosi, kad Daghano tėčio nenužudė...Ir Osmano kaip gaila. Toks mielas vaikis.... Bet koks efektingas buvo tas Daghanu ir Selvi įėjimas į sale wub.gif Žandikauliai tik atvipo Enderui su Beril wub.gif
O Enginas tai tikrai su metais geryn wub.gif Aišku jis mano meile  jau šimtas metų. biggrin.gif  Bet šitam seriale isvis meilių meile wub.gif

Aš irgi rašiau ir galvoju, kad tik neprikalbėčiau bėdos ant šio serialo biggrin.gif Na, bet aš noriu tikėti, kad bent vieną gerą turi vistiek suregzti per 2-3 metus. Tikiuosi, jog viskas su juo bus gerai. Tiesa, bet man galvoje nesusidėlioja happy end biggrin.gif O jums?
Osmano ir man labai gaila. Tai buvo pats netikėčiausias poelgis. Kažkaip įsivaizdavau, kad scenaristai sukurs su juo ir Daghano seserimi įdomią meilės liniją. Deja.... Labiausiai šiame seriale nemėgstu Beril. Tokia kažkokia jokia. Be nuomonės, amžinoje depresijoje, pati nesupranta, ką myli, o ko ne. Poelgis su vaiku išvis nesuprantamas.
Bet koks bučinys!!!!! Kokie žvilgsniai!!!! Tas Dagano žvilgsnis, kai šildė Selvi rankas ir ji pasiūlė jam atsipalaiduoti....vaaaaaaiiii!!! wub.gif

Žodžiu, man kolkas viskas labai labai patinka. Net ir tas iki kaulu einantis niūrumas. Bet kokia dinamika visame seriale! bigsmile.gif
Beje, pirmoje serijoje man norėjosi galvą į sieną trankyti, kai jau buvau patikėjusi, kad Engin bus visą aerialą ilgaplaukis. Dabar daug daaaaaug geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 17 vasario 2017 - 13:37
Paskutinėj Cesur serijoj dainuoja Kivanč ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 17, 14:47)
Paskutinėj Cesur serijoj dainuoja Kivanč ax.gif

Kuri vieta?
Atsakyti
Maždaug 1:45, kai Cahide susiruošia į viešbutį.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 17, 14:52)
Maždaug 1:45, kai Cahide susiruošia į viešbutį.

Aciu, paziuresiu ta vieta.
Atsakyti