QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 17, 13:11)
Jau vakarykste serija man išvis super.
Nors aš po kiekvienos serijos vis galvoju, nu šakės, kokia gera serija. Bet jos kuo tolyn tuo man geryn
kad tik neprikarkseciau
Vienintelė man gal antra serija tokia nuobodesne buvo. Apskritai labai gerai tas serijas sukomponuoja. Pradžioj ta įžanga būna į pabaiga ir įtampa po truputį kyla kyla. O pabaigoj susprogsta. Visko šitam seriale man užtenka, ir romantikos, ir kriminalo ir detektyvo, ir humoro, ir tokių gyvenimiškų pamastymų...
Tik va labai tikiuosi, kad Daghano tėčio nenužudė...Ir Osmano kaip gaila. Toks mielas vaikis.... Bet koks efektingas buvo tas Daghanu ir Selvi įėjimas į sale
Žandikauliai tik atvipo Enderui su Beril
O Enginas tai tikrai su metais geryn
Aišku jis mano meile jau šimtas metų.
Bet šitam seriale isvis meilių meile
Aš irgi rašiau ir galvoju, kad tik neprikalbėčiau bėdos ant šio serialo
Na, bet aš noriu tikėti, kad bent vieną gerą turi vistiek suregzti per 2-3 metus. Tikiuosi, jog viskas su juo bus gerai. Tiesa, bet man galvoje nesusidėlioja happy end
O jums?
Osmano ir man labai gaila. Tai buvo pats netikėčiausias poelgis. Kažkaip įsivaizdavau, kad scenaristai sukurs su juo ir Daghano seserimi įdomią meilės liniją. Deja.... Labiausiai šiame seriale nemėgstu Beril. Tokia kažkokia jokia. Be nuomonės, amžinoje depresijoje, pati nesupranta, ką myli, o ko ne. Poelgis su vaiku išvis nesuprantamas.
Bet koks bučinys!!!!! Kokie žvilgsniai!!!! Tas Dagano žvilgsnis, kai šildė Selvi rankas ir ji pasiūlė jam atsipalaiduoti....vaaaaaaiiii!!!
Žodžiu, man kolkas viskas labai labai patinka. Net ir tas iki kaulu einantis niūrumas. Bet kokia dinamika visame seriale!
Beje, pirmoje serijoje man norėjosi galvą į sieną trankyti, kai jau buvau patikėjusi, kad Engin bus visą aerialą ilgaplaukis. Dabar daug daaaaaug geriau