Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Aš, kai pasiilgstu Kivo žavesio, einu ŠĮ klipą prasukt porą kartų biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 02 13, 19:11)
Aš, kai pasiilgstu Kivo žavesio, einu ŠĮ klipą prasukt porą kartų biggrin.gif  wub.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 02 13, 18:11)
Aš, kai pasiilgstu Kivo žavesio, einu ŠĮ klipą prasukt porą kartų biggrin.gif  wub.gif

Jau tikrai...O bože kakoj mužčina, ja xačiu ot tebia syna karsta.gif ploja.gif
Atsakyti
Visa palata cia musu tease.gif

Is kur pas ji randas ant smakro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 vasario 2017 - 21:42
Vai vai vai, šitokią savo šiuveliūrą nusikirpo Şükrü Özyıldız bigsmile.gif
Kaži ar fortūna nusišypsos ar bus eilinis delet...
Žiūriu paskutiniu metu tie nauji vis su kažkokiu slogumu, niūrumu,
o ir pagrindinė aktorė nėra žavi.

"Çoban Yıldızı" Fragmanı

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Man Şükrü ir su savo seveliura grazus smile.gif pas ji man tik lupos labai storos, plius juokas negrazus. Kai sypsosi tai nieko, bet kai juokiasi, tos lupos isvis sustoreja. Geriau nesakysiu, i ka man tada jis panasus....
Kadangi man sita aktore, niekaip ax.gif tai as net nebandysiu ziureti...O ir galvoju, kad ilgai netemps sis serialas, dziaugsiuos jeigu apsiriksiu ax.gif

Na, as kai ne itin megstu lengvus serialus, tai man tie niurus kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai irgi nežiūrėsiu, aš savo nespėju normaliai sužiūrėt visų, kai kurių net po dvi serijas atsilieku.
Şükrü geriau tiko plaukuosena, man labiau patiko, bet visumoje aš jo nemėgstu,
jis man koks buvo šiek tiek atstumiantis toks ir liko, nepadėjo su juo ir pastarasis žiūrėtas serialas.
Atsakyti
Neea, neįdomus per Tv8, tralialiuška kažkos, komedijinis.
Ale pasirodo ir per LNK naują rodys nuo penktadienio. Gal tas bus neblogas? Matėt kas.? Pavadinimo tik neatmenu, lietuvišką rašo.
Atsakyti
Kara Sevda ten.

Aš žiūrėjau, bet paskui nustojau, nes nusimuilino jis man.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 02 14, 18:14)
Neea, neįdomus per Tv8, tralialiuška kažkos, komedijinis.
Ale pasirodo ir per LNK naują rodys nuo penktadienio. Gal tas bus neblogas? Matėt kas.? Pavadinimo tik neatmenu, lietuvišką rašo.

Žiūrėjau, nustojau, dabar vėl žiūriu. Pradžia tikrai įdomi, bet dabar jau prašosi užbaigiamas. Man šis serialas yra daugiausiai ašarų pareikalavęs serialas.
Atsakyti
Kazkoki nauja radau su Kuzejaus Zeynep Içimdeki Fırtına
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 02 14, 20:51)
Žiūrėjau, nustojau, dabar vėl žiūriu. Pradžia tikrai įdomi, bet dabar jau prašosi užbaigiamas.

drinks_cheers.gif as lygiai taip pat,pirmas sezonas i pabaiga buvo uzknises,meciau.Antras sezonas gryzo su trenksmu,man asmeniskai buvo super .Dabar vel jie uzsisuko i rata,ir jau tikrai reikalauja uzbaigimo.Bet siaip, labai neblogas serialas 4u.gif
Atsakyti