Aš, kai pasiilgstu Kivo žavesio, einu ŠĮ klipą prasukt porą kartų
QUOTE(Milagra @ 2017 02 13, 19:11)
QUOTE(Milagra @ 2017 02 13, 18:11)
Jau tikrai...O bože kakoj mužčina, ja xačiu ot tebia syna
Visa palata cia musu
Is kur pas ji randas ant smakro?
Is kur pas ji randas ant smakro?
Man Şükrü ir su savo seveliura grazus pas ji man tik lupos labai storos, plius juokas negrazus. Kai sypsosi tai nieko, bet kai juokiasi, tos lupos isvis sustoreja. Geriau nesakysiu, i ka man tada jis panasus....
Kadangi man sita aktore, niekaip tai as net nebandysiu ziureti...O ir galvoju, kad ilgai netemps sis serialas, dziaugsiuos jeigu apsiriksiu
Na, as kai ne itin megstu lengvus serialus, tai man tie niurus kaip tik
Kadangi man sita aktore, niekaip tai as net nebandysiu ziureti...O ir galvoju, kad ilgai netemps sis serialas, dziaugsiuos jeigu apsiriksiu
Na, as kai ne itin megstu lengvus serialus, tai man tie niurus kaip tik
Aš tai irgi nežiūrėsiu, aš savo nespėju normaliai sužiūrėt visų, kai kurių net po dvi serijas atsilieku.
Şükrü geriau tiko plaukuosena, man labiau patiko, bet visumoje aš jo nemėgstu,
jis man koks buvo šiek tiek atstumiantis toks ir liko, nepadėjo su juo ir pastarasis žiūrėtas serialas.
Şükrü geriau tiko plaukuosena, man labiau patiko, bet visumoje aš jo nemėgstu,
jis man koks buvo šiek tiek atstumiantis toks ir liko, nepadėjo su juo ir pastarasis žiūrėtas serialas.
Neea, neįdomus per Tv8, tralialiuška kažkos, komedijinis.
Ale pasirodo ir per LNK naują rodys nuo penktadienio. Gal tas bus neblogas? Matėt kas.? Pavadinimo tik neatmenu, lietuvišką rašo.
Ale pasirodo ir per LNK naują rodys nuo penktadienio. Gal tas bus neblogas? Matėt kas.? Pavadinimo tik neatmenu, lietuvišką rašo.
Kara Sevda ten.
Aš žiūrėjau, bet paskui nustojau, nes nusimuilino jis man.
Aš žiūrėjau, bet paskui nustojau, nes nusimuilino jis man.
QUOTE(eliss @ 2017 02 14, 18:14)
Neea, neįdomus per Tv8, tralialiuška kažkos, komedijinis.
Žiūrėjau, nustojau, dabar vėl žiūriu. Pradžia tikrai įdomi, bet dabar jau prašosi užbaigiamas. Man šis serialas yra daugiausiai ašarų pareikalavęs serialas.
Kazkoki nauja radau su Kuzejaus Zeynep Içimdeki Fırtına
QUOTE(Fjella @ 2017 02 14, 20:51)
Žiūrėjau, nustojau, dabar vėl žiūriu. Pradžia tikrai įdomi, bet dabar jau prašosi užbaigiamas.
as lygiai taip pat,pirmas sezonas i pabaiga buvo uzknises,meciau.Antras sezonas gryzo su trenksmu,man asmeniskai buvo super .Dabar vel jie uzsisuko i rata,ir jau tikrai reikalauja uzbaigimo.Bet siaip, labai neblogas serialas