Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2017 02 13, 10:14)
nervingai pirštais pereidavo per nosį ir adomo obuolį ant kaklo.

Suintrigavot, reikes paziet biggrin.gif

___

Kas man patinka Günesi Beklerken, kad Kerem ir i pabaiga liko Kerem, mokyklos verchas, nepasidare nusaldejusiu gerieciu.
Atsakyti
Kaip nervinai, kad cituot neleidzia doh.gif Del Olene kadar, tai kumscius reikia laikyt, kad neuzdarytu, kol nespejo nusivaziuoti biggrin.gif
Mano nuomone tai irgi nera net ko lygint senu serialu su tais naujais... Nespeja vieno iskept, tuoj uzdaro, jau i jo vieta keli serialai stovi... Tiesiog per daug tu serialu...Geriau maziau keptu, bet "skanesniu"....
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 13, 09:44)
Mano nuomone tai irgi nera net ko lygint senu serialu su tais naujais... Nespeja vieno iskept, tuoj uzdaro, jau i jo vieta keli serialai stovi... Tiesiog per daug tu serialu...Geriau maziau keptu, bet "skanesniu"..
Esu lygiai tokios pat nuomonės. Jausmas lyg konvejeriu varytų.
Kartais net neverta vargintis lyginti nesulyginamų dalykų,
o ir turėti didelių lūkesčių, tuomet ir nusivylimas ne toks skaudus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 02 13, 11:37)
Esu lygiai tokios pat nuomonės. Jausmas lyg konvejeriu varytų.
Kartais net neverta vargintis lyginti nesulyginamų dalykų,
o ir turėti didelių lūkesčių, tuomet ir nusivylimas ne toks skaudus hihihi.gif

Na man nusivylimas su Cesur verysad.gif Labai laukiau naujo darbo su Kivanč ir š... Aišku, po Ašk i Memnu bei Kuzey Guney sunku kažką prilygstamo sukurti, bet kad ant tiek blogai būtų.
Atsakyti
Tai kad taip aukštai užkeltas Kuziejus, kad net neverta diskutuot. Kažin ar kas sugebės daugiau...

Aš tai ramiai žiūriu Cesurą, nei žudynių kokių baisių, kad tik pasikoliot mėgėjai. Net nesistengiu logikos ieškot siužete biggrin.gif

Įdomu, kaip naujas serialas, kurį šiandien rodys per Tv8? Iš anonso, tai nekaip pasirodė, taip nupigintai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 02 13, 12:40)
Įdomu, kaip naujas serialas, kurį šiandien rodys per Tv8? Iš anonso, tai nekaip pasirodė, taip nupigintai rolleyes.gif

Kiraz Mevsimi. Man visai patiko. Tiesa, žiūrėjau susidomėjusi pirmas 20serijų, paskui mečiau, paskui vėl grįžau. Graži meilės istorija, gražūs aktoriai, puiki muzika, kažko gilaus ir rimto ten nereikia ieškoti. Antraplaniai veikėjai erzino, tai vėliau juos prasukinėjau. Bet vistiek užmesiu akį į tv8, jei pataikysiu tuo metu.
Atsakyti
Buvau tikra, kad nieko geriau nebus už Kuzėjų matytą, ir bingo, neapsirikau. Tikrai buvau tuo tikra.

Aš irgi ramiai, nesiparinu ir neieškau super duper logikos, o dar kai į jį žiūriu kaip į 45 metų vyriškį,
tai man apskritai širdies neskauda, o kad ten kažkokia meilė aistra turėtų būti, tai apskritai nesąmonė.
Sunkiai įsivaizduojamas dalykas.

Tipo myli, myli, apie viską pamiršti, o kai namų duris užveri tai lyg niekur nieko vėl
vaidini šikantį katiną ir toliau sąskaitas suvedinėji. Čia aš jiems abiems taikau.
Lai pirma razborkes padaro ir išsiaiškina kaip turi būti, o paskui jau tada tegu pradeda mylėti,
nes taip ir šimtą metų makaluosis kaip tos rupūžės molyje, bus čiupt už vadžių ir vėl iš pradžių irnesakyk.gif

Bet kaip įdomiai: nepatinka-patinka, patinka-neaptinka, bet labiausiai diskusijas sukeliantis tai faktas.
Vadinas abejingų nepalieka, tai kitas faktas biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, o sita "Yildizlar sahidim"[I], tai jau ties 4 serija uzdaro ax.gif Nespejo chebryte net isijaust, o jau isima is ekrano doh.gif
Atsakyti
Šakės unsure.gif O tai industrija, persisotinę jau viskuo konkrečiai.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 02 13, 14:14)
o dar kai į jį žiūriu kaip į 45 metų vyriškį,

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 13, 13:45)
Tiesa, o sita "Yildizlar sahidim"[I], tai jau ties 4 serija uzdaro ax.gif Nespejo chebryte net isijaust, o jau isima is ekrano doh.gif

Aha, vakar tik parašiau komentarą ir ėjau žiūrėti 3-ios serijos, kaip bac naujiena prieš nosį. Na, ten nieko kito ir nebuvo galima tikėtis. Tiesa, galvojau, kad bent iki 15 serijų ištemps biggrin.gif Na, nieko tokio - next!!! biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau supratau, ka man primena.

vartotojo įkelta nuotrauka

o gi

o ciai siaip jaunystes grazuma biggrin.gif

Atsakyti