Viskas. Pasidaviau aš su Cesur'u. Tokio nuobodaus, neįtraukiančio serialo aš dar nemačiusi arba neužtaikiusi. Vienu prastesniu Kivančo serialų laikiau Kurt Seyit'ą, na bet šis perspjauna triskart. Viskas mane jame tiek išerzinę yra - į Tubą net žiūrėti nebesinori, o Kivančo tas prislopintas balsas išvis nenormaliai erzina. Debiliškas scenarijus privertė net suabejoti savo pakvaišimu dėl Kivo
Žodžiu, metu šį reikalą.
Man išvis kažkokia krizė su turkiškais serialais dabar. Visi kažkokie ne tokie. Taip džiaugiausi pradžioje Bursin serialu, bet ir šis pasidarė kažkoks nuspėjamas ir nebeįdomus. Belieka tik akis paganyti į Kerem. Kara Sevda po kiekvienos serijos pasižadu mesti, bet kaip trečiadienis, taip aš vėl prie transliacijos. Grybų karas ten tiesiogine prasme. Dar pradėjau žiūrėti Yildizlar sahidim, bet ten tokia telemundo, kad kažin ar ilgai temsiu. Tiesa, abu aktoriai man gražuoliai. Kolkas mano bemieges naktis ir visą šia depresiją praskaidrina Olene Kadar. Įdomu, kaip ten viskas susiklostys. Engin su Fahryie visai gražiai dera, tai tikiuosi, kad bent scenarijus nenusivažiuos.