Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Žiemos saulė man irgi patiko, gerai, kad trumpas. Bet pabaiga irgi neaiški, man rodos, ji kai užmigo,tai ir užmigo amžinu miegu unsure.gif
Atsakyti
tai va as irgi taip supratau, kai pasigirdo tas Efe balsas....

Visgi, na gal pas Tave nera su barzdom nieko aplinkoj biggrin.gif Na as tiksliai nepamenu kiek ten Dzesui metu, kazkur buvo info ikelta, bet neberandu. Bet kokiu atveju as jam tikrai 45 neduociau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 11 vasario 2017 - 19:53
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 11, 19:50)
tai va as irgi taip supratau, kai pasigirdo tas Efe balsas....

O gal ir gerai baigės, saulė juk išlindo pabaigoj rolleyes.gif
Atsakyti
Na savotiska pabaiga, susigalvok pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 11, 14:48)
Žiūriu į Visgi parašą - kaip Kuzey savo išvaizda skiriasi nuo Cesur. Nepažįstant aktoriaus nepasakytum, kad tai tas pats žmogus.

As turku serialus atradau netycia, net nezinodama, kai tai turku, pagal posteri... nu sakau, pracekinsiu, kas cia. Vis tik kiek daug reiskia posteris, siuo atveju aktoriu grozis.
Pradejau ziureti.. aisku, jau en kartu sakiau, man labai Kivanc mano stiliaus. Patinka man sviesesni ir ne grubaus grozio vyrai (kazkada susimasciau, kad vis tik daugumai patinka, rinkimuose laimi svelniu bruozu zmones tongue.gif Nes švelnu yra švelnu tongue.gif Bet aš ne apie tai biggrin.gif ).
Tada gi parasiau cia, ka dar ziureti. Ir visos sake Kuzey Guney, juolab, su tuo paciu Kivanc. Na pradejau ziureti ir en kartu ejau tikrinti IMDB, ar cia tas pats aktorius blink.gif blink.gif blink.gif Is pradziu man patiko Gesur, o dabar pradejau svaigt, kad galetu jis ir nusiskusti (pvz mano vaikams visada soka sukeldavo, kai tetis nusiskudavo biggrin.gif Nes atjaunedavo 10 metu biggrin.gif (nors ir taip dar jaunas). Galima sakyti, kad nepazindavo biggrin.gif Cia kai visai maziukai buvo). Kivo tai plonesnis, tai storesnis, pats stilius labai skiriasi. Kuzey toks kaimietukas, tik i pabaiga man grazus tapo, ypac, kai islipo is masinos (paskutine serija). Ech...
Bet, aisku, jis dabar ir gana paseno, todel labai laukiu, kaip jis dabar atrodytu be barzdos. Vis tik tikiuos ir viliuos, kad per tikras vestuves (filme biggrin.gif ) jis nusiplikins veida ax.gif
Ir aciu D, kad jau sveikstu. Vis tik personazai mane itakoja, o ne aktoriai lotuliukas.gif Jau blaiviau matau, kad jis gal ne Dievas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 vasario 2017 - 22:45
Mano paraše taip pat ne mano dievaičiai, tiesiog yra tie, ir bus,
kurie labiausiai įstrigo tam tikruose vaidmenyse. Viso labo tiek.
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 11, 17:18)
Garsiai net juoktis pradejau is tu 45 biggrin.gif
As kiek supratau jie su Siuha pagal scenariju panasaus amziaus, Dzesas gal vyresnis, aceit. Jei Siuhai koks 30 su biskiu, nors vietom, elgiasi  kaip 18mete ax.gif Tai Dzesui maksimum koks 35. Nors Kivo man vyresnis pagal savo metus atrodo, ypac ta dabartine augmenija ji sendina, bet jau tikrai as jam 45 neduociau biggrin.gif kokius 38 nebent.
Na gerai, su 38 aš gal ir sutiksiu, nors dar gerai pagalvosiu biggrin.gif
O jei rimtai, tai man amžiais mistika jo amžius šiame seriale.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 02 11, 19:45)
Žiemos saulė man irgi patiko, gerai, kad trumpas.
Bet pabaiga irgi neaiški, man rodos, ji kai užmigo,tai ir užmigo amžinu miegu unsure.gif
Man pabaiga aiški ir graži, nors labai norint, tikrai galima interpretuoti savaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 12 vasario 2017 - 00:43
Man Cesuras +-35 metai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 11, 17:18)
Kalbant apie turkiskus vardus man patys baisiausi ju vardai: tai Kerimas, Kemalis, Mustafa, Selimas, ir t. t. Visi tie kaimietiski ju vardai biggrin.gif
O man tie kiti pasikartojantys_ Mukades, Zeynep (ypač šis) biggrin.gif
Atsakyti
O is kur zinot, kad turkam kaimietiski vardai? biggrin.gif As jau net nebezinau, kas lietuviski kaimietiski biggrin.gif
Prie pasikartojanciu Barish dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 vasario 2017 - 00:55
Apie tą vardų vadinamą kaimietiškumo skirstymą aš nieko nenusimanau ir nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 02 12, 01:59)
Apie tą vardų vadinamą kaimietiškumo skirstymą aš nieko nenusimanau ir nežinau unsure.gif

as tik pagal savo lietuviska ausi vertinu, man berysiausi - kuzey, behlul biggrin.gif

http://www.behindthe...sts/turkey/2014
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 vasario 2017 - 01:02