Žiemos saulė man irgi patiko, gerai, kad trumpas. Bet pabaiga irgi neaiški, man rodos, ji kai užmigo,tai ir užmigo amžinu miegu
tai va as irgi taip supratau, kai pasigirdo tas Efe balsas....
Visgi, na gal pas Tave nera su barzdom nieko aplinkoj Na as tiksliai nepamenu kiek ten Dzesui metu, kazkur buvo info ikelta, bet neberandu. Bet kokiu atveju as jam tikrai 45 neduociau
Visgi, na gal pas Tave nera su barzdom nieko aplinkoj Na as tiksliai nepamenu kiek ten Dzesui metu, kazkur buvo info ikelta, bet neberandu. Bet kokiu atveju as jam tikrai 45 neduociau
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 11, 19:50)
tai va as irgi taip supratau, kai pasigirdo tas Efe balsas....
O gal ir gerai baigės, saulė juk išlindo pabaigoj
Na savotiska pabaiga, susigalvok pats
QUOTE(Lux @ 2017 02 11, 14:48)
Žiūriu į Visgi parašą - kaip Kuzey savo išvaizda skiriasi nuo Cesur. Nepažįstant aktoriaus nepasakytum, kad tai tas pats žmogus.
As turku serialus atradau netycia, net nezinodama, kai tai turku, pagal posteri... nu sakau, pracekinsiu, kas cia. Vis tik kiek daug reiskia posteris, siuo atveju aktoriu grozis.
Pradejau ziureti.. aisku, jau en kartu sakiau, man labai Kivanc mano stiliaus. Patinka man sviesesni ir ne grubaus grozio vyrai (kazkada susimasciau, kad vis tik daugumai patinka, rinkimuose laimi svelniu bruozu zmones Nes švelnu yra švelnu Bet aš ne apie tai ).
Tada gi parasiau cia, ka dar ziureti. Ir visos sake Kuzey Guney, juolab, su tuo paciu Kivanc. Na pradejau ziureti ir en kartu ejau tikrinti IMDB, ar cia tas pats aktorius Is pradziu man patiko Gesur, o dabar pradejau svaigt, kad galetu jis ir nusiskusti (pvz mano vaikams visada soka sukeldavo, kai tetis nusiskudavo Nes atjaunedavo 10 metu (nors ir taip dar jaunas). Galima sakyti, kad nepazindavo Cia kai visai maziukai buvo). Kivo tai plonesnis, tai storesnis, pats stilius labai skiriasi. Kuzey toks kaimietukas, tik i pabaiga man grazus tapo, ypac, kai islipo is masinos (paskutine serija). Ech...
Bet, aisku, jis dabar ir gana paseno, todel labai laukiu, kaip jis dabar atrodytu be barzdos. Vis tik tikiuos ir viliuos, kad per tikras vestuves (filme ) jis nusiplikins veida
Ir aciu D, kad jau sveikstu. Vis tik personazai mane itakoja, o ne aktoriai Jau blaiviau matau, kad jis gal ne Dievas
Mano paraše taip pat ne mano dievaičiai, tiesiog yra tie, ir bus,
kurie labiausiai įstrigo tam tikruose vaidmenyse. Viso labo tiek.
Papildyta:
O jei rimtai, tai man amžiais mistika jo amžius šiame seriale.
kurie labiausiai įstrigo tam tikruose vaidmenyse. Viso labo tiek.
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 11, 17:18)
Garsiai net juoktis pradejau is tu 45
As kiek supratau jie su Siuha pagal scenariju panasaus amziaus, Dzesas gal vyresnis, aceit. Jei Siuhai koks 30 su biskiu, nors vietom, elgiasi kaip 18mete Tai Dzesui maksimum koks 35. Nors Kivo man vyresnis pagal savo metus atrodo, ypac ta dabartine augmenija ji sendina, bet jau tikrai as jam 45 neduociau kokius 38 nebent.
Na gerai, su 38 aš gal ir sutiksiu, nors dar gerai pagalvosiu As kiek supratau jie su Siuha pagal scenariju panasaus amziaus, Dzesas gal vyresnis, aceit. Jei Siuhai koks 30 su biskiu, nors vietom, elgiasi kaip 18mete Tai Dzesui maksimum koks 35. Nors Kivo man vyresnis pagal savo metus atrodo, ypac ta dabartine augmenija ji sendina, bet jau tikrai as jam 45 neduociau kokius 38 nebent.
O jei rimtai, tai man amžiais mistika jo amžius šiame seriale.
QUOTE(eliss @ 2017 02 11, 19:45)
Žiemos saulė man irgi patiko, gerai, kad trumpas.
Bet pabaiga irgi neaiški, man rodos, ji kai užmigo,tai ir užmigo amžinu miegu
Man pabaiga aiški ir graži, nors labai norint, tikrai galima interpretuoti savaip.
Bet pabaiga irgi neaiški, man rodos, ji kai užmigo,tai ir užmigo amžinu miegu
Man Cesuras +-35 metai
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 11, 17:18)
Kalbant apie turkiskus vardus man patys baisiausi ju vardai: tai Kerimas, Kemalis, Mustafa, Selimas, ir t. t. Visi tie kaimietiski ju vardai
O man tie kiti pasikartojantys_ Mukades, Zeynep (ypač šis)
O is kur zinot, kad turkam kaimietiski vardai? As jau net nebezinau, kas lietuviski kaimietiski
Prie pasikartojanciu Barish dar
Prie pasikartojanciu Barish dar
Apie tą vardų vadinamą kaimietiškumo skirstymą aš nieko nenusimanau ir nežinau
QUOTE(Visgi @ 2017 02 12, 01:59)
Apie tą vardų vadinamą kaimietiškumo skirstymą aš nieko nenusimanau ir nežinau
as tik pagal savo lietuviska ausi vertinu, man berysiausi - kuzey, behlul
http://www.behindthe...sts/turkey/2014