Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Na tai aišku, nei ten koks Ufuk, Pufuk ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 02 10, 23:27)
Na tai aišku, nei ten koks Ufuk, Pufuk ir t.t. biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Labai graži pora man Kerem Bursin ir Serenay Sarikaya smile.gif
Žiūriu kiek daug visokiausių serialų dar nemačiusi blink.gif biggrin.gif Tik kur laiko atrasti pažiūrėti juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 02 11, 08:14)
Labai graži pora man Kerem Bursin ir Serenay Sarikaya smile.gif

Žiūriu kiek daug visokiausių serialų dar nemačiusi blink.gif biggrin.gif Tik kur laiko atrasti pažiūrėti juos g.gif
Sutinku ir pritariu smile.gif

kami_, pažiūrėk iš kitos pusės, svarbiausia gi, kad vis dar turi rezerve daug gėrio nematyto,
va jau kai rezervai senka arba jau visai išseko štai tuomet tai jau tikrai liūdna,
na, o ką tas laikas, kažkada jo vis vien atsiras, kad ir po lašelį šiam reikalui smile.gif
Beje, sėkmės naujam darbe mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiūriu į Visgi parašą - kaip Kuzey savo išvaizda skiriasi nuo Cesur. Nepažįstant aktoriaus nepasakytum, kad tai tas pats žmogus.
Atsakyti
Na, jam šiai dienai 33 metai. Kuzey Güney buvo 2011-2013 metų laidos. Dabar 2017 metai.
Vaidina šiuo metu vyresnį personažą, vyriškį, kuriam maždaug 45 metai (spėju). Kaip ir viskas normaliai lyg.
Pažiūrėsime po serialo baigties kaip atrodys, koks įvaizdis liks, va tada bus galima ir palyginti (jei staigiai nedings iš horizonto).
Atsakyti
Tikrai ne 45 unsure.gif
Atsakyti
O kiek? unsure.gif
Atsakyti
35 hmm.gif čia barzda taip sendina...
Atsakyti
Garsiai net juoktis pradejau is tu 45 biggrin.gif
As kiek supratau jie su Siuha pagal scenariju panasaus amziaus, Dzesas gal vyresnis, aceit. Jei Siuhai koks 30 su biskiu, nors vietom, elgiasi kaip 18mete ax.gif Tai Dzesui maksimum koks 35. Nors Kivo man vyresnis pagal savo metus atrodo, ypac ta dabartine augmenija ji sendina, bet jau tikrai as jam 45 neduociau biggrin.gif kokius 38 nebent. O be barzdos jaunesnis tikrai atrodytu. Bet turkai beveik visi vyresni pagal savo amziu atrodo.
Beja, ju serialuose, labai datos ir zmogaus metai slubuoja. Tai taip iki galo ir nesuprasi, kiek ten kam tu metu smile.gif Pvz. Kara sevda tema pas ruses kartais paskaitau, tai ten isvis, pagal visus skaiciavimus 2018 turetu buti. ax.gif

Tiesa, vakar baigesi Ziemos saule, tai is esmes pats serialas man tikrai patiko. Bet netgi tu 18 seriju pasirode per daug. Visa ta istorija su liaukemija, su tais pagrobimais, santazais man jau ne i tema buvo smile.gif Beja, kas ziurejot, taip ir nesupratau pabaigoj ten is tikro viskas graziai baigesi, ar tai buvo isivaizduojama istorijos pabaiga, kuria Efe pasako Nisan pries operacija :unsure:Labai grazus dialogai, tokiu jautriu graziu scenu parodyta, labai graziai nufilmuota, dainos isvis labai grazios seriale. Kas tikrai uzkliuvo, tai, kad pirmas mano matytas serialas kur visiskai nebuvo jokio pakstelejimo i lupas... As isvis nesu ten buckiu didele gerbeja, man turkai butent tuom ir patinka, kad jie ir be to sugeba jausmus parodyt... Bet cia ir suzadetuves ir vestuves, ir grazi ta ju meile, ir jauni abu,net nezinau, prasesi tas pakstelejimas biggrin.gif

Kalbant apie turkiskus vardus man patys baisiausi ju vardai: tai Kerimas, Kemalis, Mustafa, Selimas, ir t. t. Visi tie kaimietiski ju vardai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 11, 17:18)
Tiesa, vakar baigesi Ziemos saule, tai is esmes pats serialas man tikrai patiko. Bet netgi tu 18 seriju pasirode per daug.  Visa ta istorija su liaukemija,
Kalbant apie turkiskus vardus man patys baisiausi ju vardai: tai Selimas, ir t. t. Visi tie kaimietiski ju vardai biggrin.gif

Aš netyčia buvau įsijungusi šį serialą kai rodė šią sceną apie leukemiją, gal kada ir pažiūrėsiu serialą.
O man Selimas visai gražus vardas smile.gif Ir visai ne kaimietiškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 02 11, 10:43)
kami_, pažiūrėk iš kitos pusės, svarbiausia gi, kad vis dar turi rezerve daug gėrio nematyto,
va jau kai rezervai senka arba jau visai išseko štai tuomet tai jau tikrai liūdna,
na, o ką tas laikas, kažkada jo vis vien atsiras, kad ir po lašelį šiam reikalui smile.gif
Beje, sėkmės naujam darbe mirksiukas.gif

Pritariu tau smile.gif Kaip sakoma kai labai nori laiko visada atrasi smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jam tipo neva 35 gali būti? Jus gal juokaujate? 35???
Na atsiprašau, mano aplinkoje tokų dziadziulkų nėra.
Atsakyti